Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Iamart Cementlapok

8 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
kültéri és beltéri alkalmazás termékeink vizes, fagynak kitett környezetben, konyhában, fürdőszobában, teraszokon és beltéri burkolatként is felhasználhatók. egyedi cementlapjaink megfelelnek a - beltérinél szigorúbb - kültéri EU-s és ezzel megegyező magyar szabványnak is. alkalmazás vizes…..
  Budapesten a cementlapok, terrazzo lapok többsége kültéren, fagynak, esőnek, hónak kitett területen található. A belvárosi körfolyosós házak burkolatai, udvarai ebben a késő téli, kora tavaszi havazásban is állják a sarat, gyakran több, mint 100 éve.  Kevés olyan csempe, greslap van, ami ezzel…..
Cementlap iamart Terrazzo 2018.03.04 19:43:15
    #terazzo #születésnap #design #iamart Terazzo. Így nevezik azt a cementlapot, aminek felületét különböző őrlemények (gránit, üveg, stb.) teszik még izgalmasabbá! Mind találkozhattatok már vele, hiszen itthon a századfordulótól egészen a negyvenes évekig tartott virágkora, így számtalan…..
A cementlap padló- és falburkolat, beltérre és kültérre. Ahova lakásban, irodában, szállodában, múzeumban, étteremben, teraszra el tudunk képzelni csempét és/vagy egyéb burkoló anyagokat, oda tervezhető cementlap is.  100 éve ez volt a leggyakoribb burkoló anyag. Sok apró, de akár többszáz fős…..
A budapesti bérházakban sok helyen ma is látunk cementlapokat. Ezeket 100-120 éve gyártották, túléltek két világháborút, pár forradalmat és még mindig ott vannak.  A házak bejáratánál, lépcsőfordulókban jobban lekopott a felső kopóréteg, de minél magasabb emeletre megyünk és minél hátrébb a…..
Cementlap Cementlap tisztítása 2017.09.20 09:41:52
A cementlapok tisztitása során nagyon fontos a savas tisztítószerek kerülése, mert ezek kárt tehetnek a lapokban. ilyen savas a háztartásokban leggyakrabban használt általános tisztítószerek zöme, mint például a domestos. A cementlap tisztításhoz olyan ph semleges kőtisztító szappant ajánlunk, mely…..
A cementlap árak netes közösségi piacon már pár ezer forinttól kaphatóak valamint egyes gyártók cementlap mintázatú csempét árulnak cementlapként akár 5-10 ezer forintos négyzetméter áron. Mi akkor a különbség? Cementlap vagy csempe?A közösségi oldalakon egy-két ezer forintért többnyire régi…..