Regisztráció Blogot indítok
Adatok
falevél (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem nagyon szeretem az asszimetrikus szabásvonalat, de Eva Mendesen nagyszerűen mutat ez a halvány rózsaszín, gyöngyös-flitteres-hálós ruha. Kicsit közel-keleties hatása van, ami jól illik Mendes egzotikus vonásaihoz. Egyedül talán a frizurája lehetne kifinomultabb, mondjuk a…..
Nemrég olvastam, hogy egy felmérésben megkérdezték a magyarokat, hogy hány kilót nyomnak, majd pedig le is mérték őket. A különbség a nőknél 10%-ot is elérte - ennyivel gondolták magukat kevesebbnek. Más kutatásokban is hasonló eredményekre jutottak: a felnőttek egyötöde nem…..
Az agyam egy eldugott zugában értem én, hogy miért akarnak érett negyveneseket tizenöt éves babákként ábrázolni, de ez a plakát valami förtelmesre sikerült, valószínűleg félreértették az "egy kis retus" fogalmát. Kim Catrall arca különösen rémisztő (ő az…..
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
Subba Bréking: Mammut 2010.04.28 20:26:00
Ég a Mammut 1 teteje, mint a Reichstag!!   ..
falevél (törölt) 2010.04.28 21:11:17
...a Vanity Fair szerintEgyetértetek? Kit tennétek be, és kit rúgnátok ki a listából?Én Renée Zellwegert és Barack Obamát eltávolítanám. Az előbbit a Golden Globe-on viselt áttetsző borzalom miatt, míg az utóbbit a bokavillantós koptatott farmere miatt. (Kép…..
A Deák tér forró hely faji identitás szempontjából. Itt zsidózta le egyszer ordítva egy ellenőr a Homár egy barátját, aki a világon csakis a zsidókra jellemző módon szakállt visel. És itt teljesít szolgálatot egy másik fajkutató szakember, aki olvasónk, Szilvia, és még…..
falevél (törölt) 2009.02.23 00:29:36
A karácsonyi bevásárlásnál nem tűnt fel a sztori főszereplőjének, hogy 18 üveg ásványvíz helyett 18 rekeszt ütött be a Penny pénztárosa. Csak januárban, amikor átnézte, hogy mire is szórta el a pénzt az előző hónapban. Úgyhogy megpróbálta és bejött neki: visszament a…..