Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Miegymás Blog

22 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Azon szerencsések közé tartozom, akik bekerültek a TRND és a Nottevit közös tesztprojektjébe.  Nagyon örültem a tesztelési lehetőségnek, mert az éjszakáim elég zaklatottak voltak és a kilókkal is folyamatosan harcolok.  Jól alszom, jól érzem magam, jól nézek ki!       A rossz minőségű…..
mi-egy-mas Lush Kitchen doboz 2020.09.02 13:46:56
Csodás napra ébredtem ma, pedig felkeléskor még nem úgy tűnt. Aztán reggel 8 előtt megérkezett a szorgos helyettesítő postásunk és egy rikító neonzöld színű dobozt hozott. Ott és akkor már repesett a lelkem és izgatottan bontottam fel a csomagot! Egy vadonatúj havi előfizetési csomag, benne csupa…..
mi-egy-mas Sajtos rúd 2020.08.08 13:40:47
Sajtos rúd (alaprecept) 1500 g jön ki belőle 400 g liszt 400 g rétesliszt 500 g margarin vagy 250 g vaj, 250 g margarin 2,5 teáskanál só 150-200 g reszelt sajt én a felét füstölt sajttal csinálom 250-300 g 20 % tejföl liszt minőségétől függ es attól is milyen lisztet használunk 2…..
mi-egy-mas Elfogytak #2 2020.08.04 15:01:42
Ismét egy elfogytak posztot hozok. Hamarosan érkezik a következő, mert most elég sok terméket tesztelgetek és két kedvenc hajgöndörítőmet ki is hagytam most véletlenül. Lássuk, hogy mik fogytak el mostanában:   HIMALAYA FRESH START ARCLEMOSÓ ZSÍROS BŐRRE - ÁFONYA- Áfonya és egres kivonatot…..
mi-egy-mas Mandulatorta 2020.07.22 18:40:49
Hozzávalók: 300 g hámozott mandula A mandulát forrásban lévő vízbe tesszük addig, míg nem jönnek fel a víz tetejére a mandulaszemek, majd kiszedjük, és a héját leszedjük még melegen, ha kihűlt, akkor ki kell szárítani vagy sütőben alacsony hőfokon, vagy konyharuhába tesszük és szárazra töröljük,…..
Sziasztok!Kicsit félve állok neki ennek a posztnak. Igazából mindig szerettem részt venni a Glamour-napon, de az évek során eléggé átalakult a maga a Glamour-napok program és a vásárlási szokásaim is. Sok blogger/vlogger sok helyen megénekelte már, hogy igazából már nem is éri meg kuponozni, mert…..
A márkára 2019-ben figyeltem fel, mivel imádom az illatgyertyákat, illatosítókat, waxokat. 2019 júliusában volt egy Instagramos nyereményjáték, amelyen az új illatot kellett kitalálni a feltötött képről. Én a rozé pezsgőre tippeltem és bizony jó volt a tippem. Kaptam a márkától egy Rozé…..
Istagram story-ban kérdeztem, hogy miről olvasnátok szívesen. Elsőként a L’Oreal maszkjait és radírjait mutatom be nektek. Tudom, hogy létezik még több változat is, de én eddig csak ezeket próbáltam. A termékekről általánosságban elmondható, hogy elég jó minőségűek és igényes a csomagolásuk is.…..
Sziasztok! Most a Garnier Fruchtis Banana Hair Food termékcsaládot szeretném bemutatni nektek. A maszk már régi nagy kedvenc volt és a Glamour-napok alkalmával az egész termékcsaládra beruháztam. Azt hiszem, hogy alapban akciósak voltak a Rossmann-ban a termékek (1500 forint körül volt darabja), de…..
mi-egy-mas Elfogytak 2020.07.08 18:17:55
Már rég ígértem az Instagramon ezt a posztot. Tegnap technikai malőr történt és mentés közben elszállt a poszt. Méghozzá úgy, hogy majdnem készen volt. Ez egy kicsit kedvemet szegte, amúgy is már tele volt a csukám a nappal. Szóval most újra nekirugaszkodom. (Ráadásul most még egy Glamour-napi…..
Nagy örömömre (és a család örömére) alkalmam nyílt tesztelni az Omnia Barista Editions két darált kávéját a trnd projekt keretén belül. Megmondom őszintén, hogy a márka ezen kávéi nem ismeretlenek számomra, csak eddig a szemes változatokat próbáltam. Mi általában szemes kávét veszünk és időnként…..
Már egy ideje használok néhány Mossa terméket, ezeket szeretném most bemutatni nektek.  Először a vitaminkoktél és az éjszakai krém/maszk került hozzám. Nagyon szerettem használni, sőt az éjszakai krémet férjem is használta, amikor nagyon igénybevett volt az arca. Utána sikerült lecsapni a…..
mi-egy-mas Készül a nyári alak 2020.06.03 15:07:57
  Sziasztok! Ez a karantén sok mindenben keresztül húzta a számításainkat. Legyen szó munkáról, edzésről vagy akár a legapróbb dolgokról az életben, ami ugye régebben hétköznapi tevékenységnek számított. Ilyen a vásárlás, barátnős csatangolások, kávézás... Nem kell részleteznem.  Megváltoztak a…..
A Bomb Cosmetics termékeit már régen ismerem és használom. Először nyilván a külcsín fogott meg, de a belbecs is tartogat meglepetéseket.  Minden termékük bővelkedik az ápoló összetevőkben. Színes, illatos, minőségi kozmetikumok, amelyek organikus, natúr és természetes összetevőkből, tiszta…..
  A hozzávalók: 100 g tönkölyliszt 350 g fehér rozsliszt 195 g nádcukor vagy eritritből ízlés szerint én 50 got tettem bele és 1 evőkanál nádcukrot 200 g mandulaliszt 200 g pisztácia 350 g vaj vagy margarin 3 egész tojás 6 g só       Először a száraz alapanyagokat egy keverőtálba…..
Napjainkban egyre kevesebb időnk marad arra, hogy megőrizzük szépségünket és megfékezzük az idő múlásának látható nyomait testünk felett.   A MY HSIN-NI maszkokat már ismerem egy jó ideje, az arctisztítóval pedig már szemeztem. Mivel az egyik drogériában kihagyhatatlan áron volt csomagban, ezért…..
Sziasztok!   A trnd Central Eastern Europe Kft. jóvoltából új Chio chipseket és ropogós bundába rejtett mogyorót tesztelhetünk a barátainkkal, rokonainkkal, kollégáinkkal. A projektbe ha jól emlékszem 2000 szerencsés került be, akik egy-egy tesztcsomaggal lettek gazdagabbak. Ebben a csomagban…..
Hozzávalók: 30 dkg étcsokoládé,  6 db tojás, 16 dkg barnacukor, 20 dkg laktózmentes Ráma sütőmargarin, 1 vaníliáscukor, 1 csipet só, 3 marék durvára vágott dió, 5 dkg aszalt vörösáfonya, 6 evőkanál darált zabpehely (vagy zabliszt)   Elkészítés: A csokoládét a laktózmentes Rama…..
Miegymás Blog 2018.03.28 19:18:51
@Esztivagyok: ki fogom számolni. Egyébként édesítővel - mondjuk eritrittel - is működik, de most a klasszikus barna cukros változatra volt igény. Nem is gondoltam eddig a kalóriákra!!
mi-egy-mas Mandulás keksz 2017.11.29 15:04:00
Mandulás keksz     Hozzávalói: kb. 30-45 db jön ki belőle. Pecsét nagyságától függ.  225 g zabpehely őrölve és átszitálva                                                                                                                          375 g mandulaliszt  ( én Vass Mandulalisztet…..
mi-egy-mas Moszkauer 2017.11.28 16:44:44
Moszkauer   Hozzávalói:   200 g kristálycukor 200 g darált dió 200 g állati tejszín 50 g apróra vágott kandírozott gyümölcs 1 db kezeletlen narancs héja 1 db kezeletlen citrom héja   A felsorolt alapanyagokat egy saválló vagy üvegtálba öntjük és vízgőz fölött forrásig besűrítjük. Utána…..
Linzer tészta hozzávalói: 200 g zabpehely liszt 130 g zsírtalanított mandula liszt (Vass Mandula, Felsőörs) 200 g vaj (80% zsírtartalom) 40 g mandulaliszt 30 g DIA-WELNESS eritritol és stevia alapú édesítő 2 db L méretű tojás 3 g só A bekeverést géppel végzem. Krémkeverő lapáttal morzsásra…..
mi-egy-mas Beköszöntés 2017.10.20 09:25:18
Sziasztok!   Ezt a blogot ketten fogjuk írni/készíteni.  Kata, aki a sütés-főzésben remekel és Zsuzsi, aki süt és főz, de emellett a kozmetikumok megszállottja is. Mindketten 35 évesek vagyunk, ezért valószínűleg kicsit más szemszögből közelítjük meg a témát, mint a fiatalabb…..