Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kerszi

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor most azt a pénzelosztási rendszert kezdte szidni, amelyik eddig nagyon bőkezűen osztotta a támogatásokat a kelet-európai országok kormányainak. Tudjuk, ez a kommunikáció is a saját táborának szól, ám nem árt tisztázni: Magyarország hihetetlen összegekhez jutott az előző költségvetési…..
kerszi 2020.02.04 21:22:05
@rallus: Kért!
Kevesen engedhetik meg maguknak a világon azt a luxust, hogy milliárdokat költsenek a saját hobbijukra. Orbán Viktor azonban úgy döntött 2010-ben, nem sajnálja az ország idejét, pénzét és energiáját arra, hogy az általa annyira kedvelt labdarúgást szinte minden közügy elé helyezze. A gombamód…..
kerszi 2019.11.19 21:03:19
@Nzoltan: Az EB szerepléshez: Ha a portugál- magyar meccs egy hétig tartott volna, akkor is döntetlen
a végeredmény, mert a portugáloknak az volt jó.P
Fizessék ki neki a veszteségét, különben nem lesz uniós klímacél. ..
kerszi 2019.06.22 17:18:34
@midnightcoder2:" És ha anno a szocik nem viszik csődbe a szocializmust, és nem lopják szét ami utána maradt"

Igazad van, például mint a tisztikaszinót.
A magyarok negyede se támogatja Orbán programját...
kerszi 2019.05.27 16:56:26
@vanRob:"Ha a néppárt csak a fidesz kizárásával (-13 szavazat) tud koalícióra lépni bárkivel, akkor ki fogják rugni a fideszt. "
Nem fogják kirúgni, remélem nem. A jó megoldás az lenne, ha hagynák felfüggesztve.
Azután, úgy szeptember körül szavaznának, hogy majd jövőre fogják újra elővenni az
ügyet. És így tovább.
Az atomerőművek meglehetősen ritkán robbannak fel - nyugtat meg minket az atomenergetikai szakember. Néha azért mégis megtörténik - vágjuk rá mi. Megtörtént Cseljabinszkban, Csernobilban, Fukusimában, és van még tucatnyi hely a világon, ahol bármikor történhet atomkatasztrófa. A…..
kerszi 2019.04.22 17:56:24
A közelmúltban több cikk is foglalkozott az azonnali fizetési rendszer bevezetésével, melyre - három éves előkészület után - július elsejével kerül sor. Ez a rendszer biztosítaná, hogy belföldön magánszemélyek tízmillió forint alatti utalásai legfeljebb öt másodpercen belül megérkezzenek a címzett…..
kerszi 2019.04.13 18:57:32
@d(o..o)b:
Nem ide tartozik, de nincs téli időszámítás.
Van a normál, és van a nyári, tudod amikor
előretekerjük az órát.
Utána meg vissza a normálra, nem hátra egy órával, csak vissza.
Ma már a vak is látja, hogy a Fidesznek esze ágában sincs az Európai Néppárton belül maradni, így lényegében csak idő kérdése, mikor vágják el azt a vékony köteléket, ami most még a kereszténydemokraták pártcsaládjához köti őket. Orbán Viktor kétséget sem hagy afelől, hogy a néppártiak helyett a…..
kerszi 2019.04.04 07:28:44
@ripj:
"Közben meg elértünk már oda, hogy az utolsó borsodi rezes cigányban is több lett az önbecsülés annál, hogy ilyen évtizede konstans jajveszékelő örök áldozatokkal bármiféle közösséget vállaljon :D"

Egy mázsa tűzifáért? naná!
Pozsonyban és Varsóban is csak a pillanatnyilag hatalmon lévő vezetéssel tárgyal, Magyarországon viszont a pártállam ellenségeivel találkozik. ..
kerszi 2019.02.08 15:07:33
@Káttáni felügyelő: Van egy apró probléma: Akkor lehetsz semleges, ha ezt a nagyhatalmak garantálják.
• Az Orbán-kormány állítólag üzemi balesetnek tekinti, hogy antiszemitizmusba torkollt  a puszta szavazatmaximálást szolgáló hadjárat Soros ellen • Bár az izraeli kormány azt ígéri, hogy besegít az elfogadható koncepció koncepció kialakításába a Sorsok Házánál, Köves Slomó nem bízik abban, hogy az…..
kerszi 2019.01.20 15:47:14
@VT Man: Konkurencia? jól vagy?
Az én Viktorom 2017-et aposztrofálta a lázadás évének, amelyből 2019-re a pofára esés éve kezd kibontakozni. Sok kihívás előtt áll az emberiség - környezetvédelem, robotizáció, gazdasági fejlődés kérdése stb. - amelyből most csak kettőt emelünk ki, azokat, amelyekre Viktorunk a lázadást vizionálta.…..
kerszi 2019.01.11 18:46:33
@midnightcoder2: Régebben voltak értékelhető, vitára alkalmas hozzászólásaid, de fokozatosan süllyed a színvonalad.
"liberósbolsik"
Ezt tudnád értelmezni?
És még egy: Ha Európában csökken a jólét,
biztos vagy benne, hogy itthon meg növekszik?
• Az elemzések azt jósolják, hogy jövőre megtörik a populisták lendülete, de azért még sok bajt tudnak okozni a következő évek Európájában  • Brüsszelnek nem szabad tovább totojáznia a jogállamiság védelmében  • A demagóg kormányok gyárilag hajlanak a korrupcióra és a demokrácia, illetve az…..
kerszi 2018.12.29 17:38:27
@Dickon: Fordítsuk meg a dolgot!
A kormány aki a vasárnapi boltzár mellett kardoskodott,
most bevezette a "rabszolgatörvényt".
Az én jó ember Viktorom új politikai termékként azzal állt elő idén, hogy Magyarország 2030-ra utoléri Ausztriát. Jó vicc. Emlékeztet egy másik "jó ember" beiktatási tréfájára, aki 1933-ban azt mondta: "Adjatok nekem tizenkét évet, és Németországra nem fogtok ráismerni." A német emberek megadták.…..
kerszi 2018.12.29 13:47:19
@powerage: Magyarország is kapott, kap Marshall segélyt, talán többet is mint Németország anno. Úgy hívják, hogy uniós támogatás. Ennek ellenére az átlagtól való leszakadásunk folytatódik. Vajon hová tűnik a pénz?
kerszi 2018.12.29 14:13:26
@lüke: Te nem olvasol, csak írsz.
kerszi 2018.12.29 17:26:31
@MACISAJT1: Akkor jól ki kell tolni a németekkel, nem kell elfogadni a koszos segélyüket, tartsák meg maguknak.
Amúgy is jobban való teljesítés van, száguldunk, nekünk nem kell a GDP 4 százalékát kitevő uniós segély.
Profigrammer's Pénz beszél… 2018.11.11 21:18:42
A fizetések kapcsán egy dologban mindenki egyetért. Az övé, kevés.   Az elmúlt hetekben egyre több - a magyar dolgozók keresetével foglalkozó elemzés, statisztika – jelent meg.  Mindemellett az év vége felé szokásos gazdasági jelentések is napvilágot láttak, melyek egy része aggodalomra adhat…..
kerszi 2018.11.12 11:09:17
@Borondot jol pakoljatok be lippsik:

" Matolcsyrol, Vargarol, Orbanrol pedig utcakat, tereket elnevezni, velencei marvanybol szobrukat felallitani"

Szerintem is, de csakis velencei márványból. /Mellesleg tudtommal Velencében nem bányásznak márványt./
• Merkel politikája kudarcot vallott, viszont tisztességben sok mai vezető a kancellár lába nyomába sem ér - mondja Jan-Werner Müller  • Lehet, hogy az emberek nem értik, mert már elfelejtették: a pusztulásnak nyitnak utat, amikor szélsőségeseket juttatna hatalomra?  • Trump ne cirógassa tovább…..
kerszi 2018.11.03 09:48:19
@$pi$: "Bármikor, pénzügyi csődben, háború esetén is el lehet adni, sőt ezekben a helyzetekben gyakorlatilag az egyetlen likvid eszköz"

El lehet adni, de a vételi árat nem az eladó határozza meg, hanem a vevő.

Egy válság idején a nagy mennyiségben piacra dobott arany csak nyomott áron kelhet el. Miért fizessen a vevő sokat, az üzlet nem neki fontos.

Jó példa: a háború alatt aranyért cseréltek krumplit.
Finnországban semelyik párt nem olyan elvakult, hogy azért támadja az iskolarendszert, mert nem eléggé hazafias, vagy keresztényi. Magyarországgal szemben ott nem a vallásosnak mondott engedelmességre és önmegtartóztatásra idomítás, vagy a nemzetinek mondott, de valójában a jobboldal pártérdekeit…..
kerszi 2018.09.28 23:57:08
@Soha ne tegyel haver a fekete lora: Ez miféle böffenet volt? Egyáltalán tudtad értelmezni a leírt szöveget?

Mi a problémád vele?
Április óta ritkán történik izgalmas dolog az agymosott-lebutított Viktorisztánban, most végre megint van miről írni. Azon elég gyorsan túlléphetünk, hogy ez az ember megint lehazaárulózta az összes magyart, aki nem az ő velejéig korrupt és egyre paranoiásabb, elmeháborodottabb rendszerének…..
kerszi 2018.09.14 17:49:25
@Ylim: "Összedob egy fasiszta blokkot, ahol ő lehet a führer"

Hidd el erre van számos önjelölt, akik a hatalomért szívesen
elharapnák egymás torkát, merthogy nácik, azért nem biztos, hogy szeretik is egymást.
Nagyon kellett volna neki vasárnap a szélsőjobboldali győzelem Svédországban. ..
Ez a cikk 8 éve, 2010 decemberében készült az Autó Magazin számára. Annak apropóján túrtam ki, hogy ma megírtuk a Totalcarnál, hogy bemutatták az új Audi e-Tront. Ez pedig az előd, melynek ősbemutatójára annak idején elvittek a szupertitkos fejlesztőközpontba, ahol drámai lojalitásválságba sodortak:…..
"Nagyon örülök kedves nagyságos úr, hogy meg tetszett állni szegény hajlékom előtt. Behívnám magamhoz, de a mama bent fekszik betegen mert nekem kórházra nem telik, így itthon ápoljuk ahogy tudjuk. Láttam ám az új repülőt amit venni tetszett, nagyon szép darab, és jó nagy. Remélem elfér benne…..
kerszi 2018.07.11 12:43:48
@midnightcoder2:

4.pont
Mi történt veled, hogy megvilágosodtál?

Eddig ilyeneket nem írtál.Ugye ez már neked is sok?
Csúnyán elbukott a fideszes jelölt is a nyóckerben. Csak ezt senki sem hangoztatja. ..
kerszi 2018.07.11 12:29:08
@6.Lenin: Akárhogy is magyarázzátok ennyit embert tudott a kormánypárt
mozgósítani. Valóban nem lehet erre az eredményre büszkének lenni.

A maradék 80 százaléknak, ha elege lesz/ mert így lesz, nem is olyan sokára/
veszíteni fogtok, és az nektek nem jó, mert onnét nem fogtok többé
felállni.
Egyetlen dolgot még mindig nem értek: miért jó a kormánynak, ha szarul érezzük magunkat saját országunkban? Évek óta mondogatom, ennél rosszabb már nem lehet. És évek óta folyamatosan bizonyítják, igenis lehet. Egy ideig arra gondoltam, kivonulok ebből az egész komédiából, és megpróbálom úgy élni…..
kerszi 2018.07.07 21:30:50
@felső határ nincs: És az egészet elinflálni!
Ez a fizetség azért, hogy nem robbantott atombombát. Meg azért, hogy később se tegye...
Cornstein a demokrácia és a szabadságjogok tényleges, nemcsak verbális tiszteletét szabta a kiegyensúlyozott magyar-amerikai kapcsolatok feltételéül. ..
kerszi 2018.07.04 19:01:44
@nemecsekerno_007:

Ismered a mondást: járni jár, de nem jut.

Mi van ,ha a német meg a francia azt mondja, hogy elfogyott a lé.
Akkor mi jár?
Eddig úgy volt, hogy a Fidesz politikája, Orbán Viktor kormánya megvéd bennünket a vallási fanatikusok rémületes világától. Ez az ígéret állt a Fidesz választási kampányának középpontjában. A Soros György által arcot kapott migráció-barát, migráció-segítő politikára, s a migrációban egyebek mellett…..
kerszi 2018.06.22 14:46:40
@maxval balcán bircaman:

"hiszen Isten nekünk adta az állatokat"

Nem adta nekünk!

Valami oknál fogva magunk alá gyűrtük őket.
Csak egy egyszerű példát mondok: próbáld meg meg elfogni egy anyakoca kismalacát, mindenféle segédeszköz/fegyver stb./ nélkül.

Sok sikert hozzá!
kerszi 2018.06.22 15:55:21
@maxval balcán bircaman:

Az intelligens ember nem gyilkolászik védtelen állatokat, sportból, háromszáz méteres távolságból csak mert megteheti.