Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szucsalfi

184 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pici Poci A SUN SABELLA 2022.05.25 23:19:24
Van egy jó étterem Pattayán, a neve Sun Sabella. A Thappraya úton található. A konyhája kitűnő. És van egy kimondottan vonzó programja. Hetente egyszer kétszer jazz estéket tartanak az étterem Jazz Pitt nevű kocsmájában.De a legérdekesebb, hogy meglepő utca-reklámmal próbálják csalogatni a…..
Pici Poci Banán kókusztejben 2022.05.21 20:56:28
Vietnami étel 4 adag Elkészítési idő: 15 perc Főzési idő: 10 perc   Mindenki, egye fene, majdnem mindenki szereti a hasát és egy jó ebéd után szívesen fogyaszt desszertet. Én most egy vietnámi csemegét kínálok nektek, mármint a receptjét. Könnyű elkészíteni. Minden alapanyag Magyarországon…..
Kínai étel 4 adag  Az abalone gombát sokszor húspótlásra is használják. És hogy ez igaz-e vagy nem, valóban pótolja a húst vagy nem, most kipróbálhatjátok. Ínycsiklandó ételt kóstolhattok meg, persze csak akkor, ha meg is főzitek. Jó, elárulom nektek, hogy azért jó ez más gombával is. Csak…..
Pici Poci Egy thai vacsi 2022.05.19 16:06:03
Ha ma bemutattam a thai reggelimet, akkor illik bemutatni a vacsorát is. Íme egy igazi laktató, de könnyű vacsora. Céklasaláta öntettel és ehető Sesbian-virággal...
Pici Poci Egy thai reggeli 2022.05.19 09:20:37
Mai thai reggelim, különleges thai saláta...
Pici Poci Csirke rizzsel 2022.05.18 21:45:08
Thai étel 4 főre + Akik Thaiföldre járnak, biztos hogy találkoztak ezzel a finom utcaétellel. Sok helyen kapható. Nekem az egyik kedvencem. De tudom, hogy sok idejáró barátom is favorizálja. Annyira jó, hogy akár naponta is megkívánhatjuk. + Valamikor mi mindig úgy ejtettük,…..
Pici Poci Aduki bableves 2022.02.02 04:58:44
Ázsiai 2 főre   Hozzávalók: - 1 csésze aduki bab - 1 teáskanál tápióka gyöngy - 2 érett körte, hámozva és nagyobb darabokra vágva - 6 csésze víz - Tamari szósz ízlés szerint  - Ne feledjétek, egy csésze 2.5 deci  Hiszitek, nem hiszitek aduki néven nem csak bab, nem csak étel, hanem egy…..
                                                 Csuka születésnapját is ünnepelték   Ennek tiszteletére egy interjú is készült Csukával. Öröm számomra, hogy megoszthatomveletek. Sajnos, az interjút a koncert után tudtam megosztani, bár koncert előtt aktuálisabblett volna.   Hajóra szálltak…..
November 8-án, a SportArénában megrendezendő Omega/Nazareth koncerten lesz először kapható Szekeres Tamás új szólólemeze, a White Shapes Of Blue. Az instrumentális gitárzene hazai úttörője mára 30 éves, klasszikus Guitarmania című lemezével robbant be a köztudatba, meghonosítva ezzel egy addig…..
SZUCSALFI MAGIC WORLD Emlék CD 2019.10.12 07:27:05
Rendhagyó Radics Akusztik lemez jelenik meg! Egy egészen különleges trió készítette el azt a klasszikus Radics Béla által szerzett, vagy gyakran játszott szerzeményeket tartalmazó koncertfelvételt, amelyik hamarosan napvilágot lát a GrundRecords kiadványán. A felvétel a budakalászi Kós Károly…..
                                                               Moby Dick A Terápia lemezbemutató koncert keretében az 50 éves Gőbl Gábor basszusgitárost is köszöntikNagyszabású lemezbemutató koncertet tart október 12-én, most szombaton a Moby Dick a Barba Negrában. Az aranylemezek sorához elsőként…..
                                 Online a világ (Online the world)                                                        A So Many HitsAz online kapcsolat elfoglalta a világot. Nem lehet létezni nélküle. Ma már munkát is nagyon sokan az interneten keresnek. Akik munkát keresnek, azoknak ajánlom…..
KALAPÁCS: Különleges dalokkal veszik célba a brit szigeteket novemberben!Négy állomásos miniturné keretében veszi célba a Brit Szigeteket a KALAPÁCS novemberben. Az Ír-szigetet Dublin és Omagh, Angliát pedig London és Manchester városokkal érintő koncertsorozat alkalmával a zenekar Best of Pokolgép…..
                                                                     Új CDA Tudósok zenekar nem tegnap kezdte a kísérletezést, de nagyon úgy tűnik, hogy sokévnyi tapasztalatát összegezve most végre megalkotta zenében azt, amit Teller Ede a fizikában: sikerült szintetizálva James Brown és Jean Paul…..
                                          Dalfutár Izgalmas és fontos levelet hozott a postás! No jó, az email, illetve a gmail. Végignéztem Hajós András ajánló videóját és ezt annyira jónak találtam, hogy muszáj a blogomban megosztani. Én még nem láttam a show-ból egy részt sem, de sokan…..
Bródy János: Tudod, én ott voltam  Amikor Bródy János 1964-ben belépett az Illés zenekarba, még senki se gondolta, hogy ez volt az első lépés a magyar nyelvű rockzene hosszú történetében, és 50 év után már legendákat fognak mesélni a kezdetekről.Bródy legújabb klipjében a rá jellemző iróniával…..
SZUCSALFI MAGIC WORLD Elefánt 70 2019.09.12 23:47:30
                       Elefánt 70 - Új maxival jelentkezett az Omega gitárosa!                                                  Boldog születésnapot Molnár György, vagy ahogy a szakmában becézik, Elefánt egy új, két dalos maxival jelentkezett, hetvenedik születésnapja alkalmából. Az Omega…..
                                      Thai tárhely                           Thai termék (Thai product)   Kattints a linkre (click on the link): https://www.tripleclicks.com/19324494/detail?item=304795 Más termékek (other…..
CashJuice Csatlakozz egy nagy közösséghez, érdemes belépni, érdemes kipróbálni és még pénzt is lehet vele keresni!   https://cashjuice.link/_freddike69   Ez a weboldal látogatókat hoz a cégednek, vagy az eladó termékeidnek. Vagyis ingyenesen reklámozza cégedet, árú készletedet, termékeidet,…..
      Blogomban ma egy egzotikus küllemű fiatal énekes srácot mutatok be. Az X-Faktor évente termeli ki az újabbnál újabb énekeseket, zenekarokat. Aztán az évek során a legtöbb kihullik. Benji 2014 – ben volt látható ebben a műsorban. Mentora Alföldi Róbert volt. Ő a ritka kevesek közé tartozik,…..
Csaba korunk egyik híres énekese. Nem igen kell őt bemutatnom, hisz az X-Faktor igen csak sztárrá faragta. És megérdemelten, hisz kiemelkedően jó hanggal rendelkezik. Mi most egy régebbi interjúját osszuk meg veletek. Még mindig vannak benne aktuális gondolatok, sok olyan hangzik el benne, amit…..
                                    Csúszásgátló melltartó                                               (Anti-skid Clip for bra)Link: https://www.tripleclicks.com/19324494/detail?item=575001 Egyéb…..
Az embernek időnként vannak különös, érdekes és fontos emberekkel is találkozása, pont úgy, mint amit itt láttok a fotón. A képen Thaiföld Kulturális miniszterét látjátok, szerény személyemmel. Ittipol Khunpluem-et nemrég nevezték ki miniszternek. Előtte Pattaja városvezetője volt. Nagyon sok sikert…..
SZUCSALFI MAGIC WORLD MOBILMÁNIA 2019.08.15 18:34:40
Nézz meg két felvételt a “Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” nagy koncertről Elindult a régen várt telt házas Aréna koncert felvételének előrendelése!2019. szeptember 13-án megjelenik a MOBILMÁNIA régen várt “Vikidál 70 / Zeffer 60 / Mobilmánia 10” kiadványa a Hammer Records gondozásában, ami a…..
SZUCSALFI MAGIC WORLD A lottó 2019.08.15 00:22:20
Az USA Powerball lottó játékán most 138 000 000 dollárt nyerhetsz  https://www.thelotter.com/?tl_affid=11861..