Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrsspock

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
via GIPHY Ha az egyiptomi tíz csapás mai megfelelőit kéne számbavenni, a netes csalásokat nyugodtan felvehetnénk a listára a dögvész vagy a sáskahad helyére, nemcsak az anyagi veszteségek miatt, hanem a károsultak idejét és idegrendszerét  igénybevevő ügyintézés miatt is. Nem lehet elégszer…..
mrsspock 2019.07.23 11:27:18
@Xezs7: teljesen egyetértek, ezért vásárolok én is csak bejáratott webshop-ban, vagy ismert helyen.
Előbb vásárolnék akár a Media Markt-on, vagy edigital-on, bármilyen rossz hírük is van, azok a cégek legalább nem szűnnek meg egy éven belül:)
mrsspock 2019.07.23 12:31:57
@Alternatív: akkor eddig engem kihagytak a szórásból, eddig csak eredeti, bontatlan csomagolású, tökéletesen működő terméket küldtek nekem az edigitaltól:)

Arra értettem, amit írtam, hogy hiába van velük probléma, legalább nem tűnnek el teljesen, van esély behajtani rajtuk, ha valami kár éri a vásárlót.
  A Ryanairnél tegnap lépett életbe az új kézipoggyász-szabályozás, ami szerint ingyen már csak egy csomagot lehet felvinni a gépre, a másikat csak akkor, ha befizetünk az elsőbbségi beszállásról "elsőbbség és 2 kézipoggyász"-ra keresztelt opcióra. Több levél is jött az ügyben, amikből leginkább az…..
Nem tudjuk, hogy L. barátunk az elmúláson és az élet körforgásán merengett az őszi napsütében, vagy egyszerűen rohant, mint állat azon a szeptemberi napon, de a lényeg, hogy az új helyett a régi autója rendszámával sikerült parkolást indítania. Akár a romantikus mélázás, akár a XXI. századi…..
A számok megint csak nem hazudnak. Az a nettó tömeg sehogy sem lesz 100g, ha a papírcsomagolás levétele után a műanyag tálcával együtt is csak 69g a cucc. Betti szóvá is akarta tenni a dolgot, de nem talált emailcímet. Mivel a Président a Parmalat Csoport tagja, így mi náluk rákérdezünk a…..