Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fwdg3

15 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ebben a cikksorozatban igyekszünk bemutatni a mindenkori konyhai munka alapjait, technikáit, technológiát, eszközeit, amivel változatosabbá és könnyebbé tehetitek magatok számára a főzést, vagy elsajátíthattok olyanokat, amelyeket eddig még nem alkalmaztatok A legalapvetőbb eszköz, amire szükségünk…..
Ősz, elmúlás, barát elvesztése, rokon gyászolása, fájdalom, kín - nagyjából erről szólt A Dal első válogatója, már ami a szövegeket vagy a nótákat felvezető interjúkat illeti, és persze ezek után nem lehetett azt várni a műsortól sem, hogy igazi mulatási legyen belőle. Pedig, és ezt a magyar…..
Nemrég megint kaptam egy (szörnyű) lánclevelet a mikrohullámú sütő káros hatásairól. Visszanéztem a régi írásomat és láttam, hogy még mindig akadt hébe-hóba olvasója. A téma még mindig aktuális, ezért szeretném rövidebben összefoglalni a lényeget. Az összefoglaló után…..
Közleményt adott ki a FOX Networks Group azzal kapcsolatban, hogy 2017-től a hozzájuk tartozó csatornák, mint a Fox, a Nat Geo Wild vagy a National Geographic helyett a Telekom tévés csomagjaiban Andy Vajna új csatornái, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Csili TV lesznek elérhetők. A Fox sajnálja…..
Fwdg3 2016.11.06 09:22:26
@Övönaluli Lali: Nem kell megvárni a hűségidőt, ha nem tetszik az új csatorna kiosztás akkor azonnal fel lehet mondani.
Kétségtelen, hogy a barbecue-záshoz optimális húsfélék spektruma szűkös. Sokan kérdezik tőlünk: mi a helyzet a vadhússal? Az első, ösztönös gondolat az, hogy nem igazán jó választás, lévén hogy a vadhúsok többsége sportos, vékony, kevés zsírt tartalmaz. A…..
Fwdg3 2015.02.18 17:24:19
Magica megpróbálta Windows 7.8-ra frissíteni Nokia Lumia 800 telefonját, de leakadt a projekt, és az internetes barkácsmegoldással sem javult meg teljesen. Váratlan fordulatként a Nokia Care sem személyesen, sem emailben nem tudott értelmesen segíteni, minthogy még a telefonhoz…..
Szerda este ismét összerezzenhetett a tech-világ gyomra, mert bejelentették a már mindenki által ismert TheirPhone 5-ös verziójának megjelenését, amelyet 199, 299 és 399 dolláros áron lehet majd megvenni (persze külföldön) és 16, 32, ill. 64 gigabájt beépített, és sehogyan sem…..
A jó hamburgerrel kapcsolatos elvárásaim egyszerűek, ezeknek próbálok a mostanában végzett kísérletek során megfelelni: a hús legyen jó minőségű, fűszerezése pikáns, de ne túl erőteljes és legyen kellőképp zsíros ahhoz, hogy a sütés során se száradjon ki; a sütés…..
Az olaszoknak ott van a Garda-tó vagy a Lago Maggiore, az osztrákoknak a  Wörthi-tó vagy a Neusiedler See (na jó, a Fertő tóból nekünk is van még egy kevés), egy magyar burzsuj azonban ha vizet akar,  legfeljebb a Balaton északi partján érezheti jól magát. (A déli part…..
Ez a táblázat az amerikai okostelefon felhasználók adatait mutatja, a tavaly novemberi állás szerint. 61.5 millió készülék van az USA-ban, ennek 26%-a Androidos és a 25%-a iPhone. A táblázatban nem az eladott új készülékek számát mutatják hanem az összes már meglévő…..
Fwdg3 2011.01.07 11:05:47
@eNeRGy: a szifon userek nem tudom mit csinálnak és attól még hogy valaki hülyeséget beszél, akkor most jól visszavágunk egy ugyanolyan hülyeséggel?

A helyes összehasonlítás: Samsung Galaxy megelőzte az iPhone-t lenne például, dehát ugye eladásokban még csak egy súlycsoportban sincs a kettő.

Várható volt, hogy több androidos mobil lesz, mivel fillérekért lehet már androidos mobilokat kapni. És akkor mi van?
Fwdg3 2011.01.07 11:45:27
@solesz: azért, mert jobb, mint az Android. Ennyi. Az android egy másolat. Ez a személyes véleményem, mindenki azt gondol, amit akar. Ha másnak az android tetszik jobban, vegye azt.

Nekem tökmindegy, mennyi androidot adnak el. Arra reagáltam, hogy a cikk így értelmetlen.
Ne tessék megijedni az alcímtől, nem hatolunk az intim szférába, szigorúan maradunk a bornál. Arról van szó csupán, hogy néhány fogalom ellentmondást nem tűrően rátelepszik a borvilágra, követésük nélkül akárki boristentagadó eretnekké, de minimum sült bolonddá válik,…..