Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sziklaszirt

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utolsó háborút isten ellen vívjuk, mert meg fogja unni a Twittert, a fácsét, az instás szűrőket, a pornót, a gyerekmunkát a Nike-gyárakban, az olajban fetrengő sirályokat, a templomajtóban vörös fejjel szitkozódó híveket, a sós karamell ízű kólát, a # lefejezosvideot, az aranyporral készülő…..
Sziklaszirt 2017.11.21 11:21:45
"Nem tudták, mert nem ismerték"...

Minden emberi problema alapja. Mennyi és milyen tudásra van szuksegunk hogy elérjuk végre az isteni tokéletességet? Sokra. És milyen minoségu tudásra van szukségunk? A fizikai letunk tudására? Vagy lelkunk tudására ami a szivunkbol fakad? És ami osszekoti fizikai 3 dimenzionkat az isteni dimenzioval? És hol van a belénk kodolt ego, a belso én, ami a dimenziok világai kozott vándorol. Hol rombol hol épit, hol szeret hol gyulol? KI AZ AZ ISTEN aki mindezt megtervezte? Kepes teremtményét elpusztitani? Kepes a tanitvány mestere ellen fordulni? Képes ezért a mester a tanitványt megolni? A teremto SZereti teremtményét? Ha szereti miért pusztitja? Paradoxon.....a teremtmény teremtojére támad? Tul dogmatikus vizio kedves iro. Tul foldhozragadt....fizikai sikhoz ragadt...az elozo irásai alapján on jobban szét tudná választani a test-lélek-ego hármast. Torténelmi tudata is behatárolt. Merjen nyitni az idosikon. Foleg a multba. Bátran menjen bele az elozo civilizáciok megismerésébe. És hallgassa meg a tapasztalt, sokmindent megélt teremtményeket. Hozza ossze a tudatában az ezotérikus ismeretekkel. Ha nincsenek ezotérikus ismeretei szerezze meg ezt a tudást is, hogy osszeálljon a kép. Merjen rálépni a belso utjára. Elsosorban fogadja el teremtett lényét. Válassza le a kovetelozo egot...es járja végre a belso osvényt. Ne harcoljon "isten ellen" . Vállalja fel lelki onmagát. És ezen a fizikai sikon, itt és most becsulje meg az elfogadást és a feltétel nélkuli szeretetet. Csak igy éljuk tul, csak igy lesz folytatás.....ismerje meg, hogy tudja!
Sz. tanár úr, aki egyébként kitűnő szakember - sokat köszönhetek neki a magyar irodalom kapcsán -, valószínűleg provokációként adta fel nekünk azon az őszön Petri leghíresebb versét elemzésre. A csoportunkban elég sok vidéki, konzervatív szemléletű lány volt, megbotránkozva olvasták a szöveget,…..
Úgy emlékszem, nyolc-tíz éves koromig sokkal intaktabb voltam morálisan, sokkal jobban láttam a jó-rossz közti különbséget, és határozottan éreztem egy felettes én folyamatos hangját a saját és mások cselekedeteinek megítélése kapcsán, és ez volt az, ami vezérelt a mindennapokban. Aztán ez valahogy…..
Sziklaszirt 2017.10.22 12:23:53
Egyes lények túlélnek mindent, ezer éven át bujdokolnak sötét erdőkben, hogy aztán rajzfilmcsatornákon, iskolatáskákon vagy animékben bukkanjanak fel. Vagy egy ilyen írásban. A történet teljes megértéséhez ismerni kell a lényhez kapcsolódó hiedelmeket. A Wiki szócikk elég rövid, de  a harmadik…..
Sziklaszirt 2017.09.26 19:09:04
Horrornovellák Vénasszonyok imái 2017.09.03 08:48:55
A képet abban a borítékban találtam, melynek anyám az "Ismeretlenek" címet adta. A hetvenes években készülhetett, ismeretlen szereplője rég halott lehet, és természetesen semmi köze a lenti történethez. Gyerekkoromban tele volt a falu az ilyen öregasszonyokkal, mostanra már eltűntek, csak ezeken az…..
Sziklaszirt 2017.09.26 07:13:59
Az írás  valós magvát nagyanyám mesélte, aki az elmúlt években, mióta a kilencvenet betöltötte, jobbára a múlt rossz emlékeiből válogat csak, ha beszélgetünk. A lényeg, hogy valóban volt egy ügy ******-környékén a 30-as években, melyben a gazdag parasztfiút terhes szeretője agyonlövésével vádolták…..
Sziklaszirt 2017.09.26 06:58:57