Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jobb halottnak lenni mint libsinek !

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pozsgai Zsoltban az önkormányzati választás estéjén eltört valami. Azt mondta el egy interjúban, amit az év elején Varga István ügyvéd, a KESMA-kuratórium elnöke szintén kifejtett. Nincs ínyükre a lebutított kormányzati kommunikáció, a különbség csak az, hogy a főkurátort azonnal kirúgták, az írót…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2019.10.28 02:10:33
Wass Albertet idézve nehéz is lenne hazazavarni őket. ..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2019.10.26 03:30:14
@Sir Bates dö Hól:
Undorító, hogy amióta a google fordító ilyen jól fordít, az ilyen hozzátok hasonló MAGYARGYÜLŐLŐ elmebetegek szabadon fröcsöghetnek a nyelvünkön.
Meg kéne tiltani az ilyeneknek a magyar nyelv használatát.
Nem indítanak saját jelöltet, "civil" mögé bújnak...
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2019.06.17 17:01:05
@Spinoza ház szürkefarkasa:
Ja, és megkérdezték Kálmán Olgát, hogy mit szól hozzá, de azt mondta most nem ér rá nyilatkozni, mert siet az állatkertbe. :)))
Szegény állatok.
• Orbán már messzire jutott a fékek és ellensúlyok felszámolásában, most éppen a bíróságok függetlenségét darálja be • Grasszálnak a világban a megválasztott önkényurak, az uniós tagállamok politikai középpártjainak mégsem kellene összecsinálniuk magukat miattuk, mert az emberek nagy része nem…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2019.04.25 06:42:38
..A Néppárttól jobbra álló erők elhódíthatják a helyek egynegyedét, de nem szerzik meg a többséget, viszont nem is tűnnek el: maradnak.......

index.hu/kulfold/2019/04/24/notre-dame_tuzvesz_adomanygyujtes_osszeg_euro_helyreallitas_adakozas/
"Lassan több pénz gyűlik össze a Notre-Dame-ra, mint amennyibe a felújítás kerül"

ISTEN is a lipsiket szopatja.
Ez a tűz nagyon rosszkor jött a libbantaknak.
Ekkora keresztény összefogás nem volt meg Europa történetében, legfeljebb a keresztes háboruk idejében.
A Notre Dame- nak köszönhetöen ORIÁSIT fognak bukni a libbantak.
   Az elefántnak viszonylag jó a píárja, a görénynek meg rossz. Bizonyára oka van ennek, de ez a poszt nem erről fog szólni. Ez a poszt az Orbán rendszert leírni akaró nárcisztikus társadalomtudósok módszertani bénázásairól sem fog szólni. Arról fog szólni egy picit, hogy ha egy kontrollálatlan…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2018.10.25 16:10:50
Közelednek a választások – így szokták mondani, többesszámban, pedig igazából csak egyetlen választás. A Parlamenti választás. A tét nagy, a politikusoknak sok pénzt hoz, a választóknak az ország jövője a tét. A választókat Magyarországon gyakorlatilag néhány csoportba lehet osztani. Egy adott…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2018.02.12 23:21:36
A Kétfrakú Kutyapárt és a humoros kedvében lévő lakosság már hekkeli az újabb, közpénzből fizetett fideszes gyűlöletpropagandát. ..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2018.02.12 23:19:33
@Bogyó 2: OSTOBASAGOKAT beszelsz.
Az orszag megvedese az iszlam terrortol, EZERSZER fontosabb mint a kitalalt kamu korrupciot uldozni.
Korrupcio itt csak baloldalon van. Gyurcsany milliardokat rejteget kulfodi bankokban, Botka szazmilliokat nejlonszatyorban. A szociknal alacsonyan ropkodnek az aranytombok.
Kiszivárgott az Európai Unió Csalásügyi Hivatalának (OLAF) jelentése a Tiborcz-féle LED-világítási projektről. Az derült ki, hogy lophattak, nem is keveset. Ráadásul szervezetten. Azt már mi tesszük hozzá: kizárt, hogy erről az após, Orbán, semmi nem tudott volna... Az Európai Unió csalás elleni…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2018.02.07 16:23:04
Fricz Tamás keserű bonmotjaként híresült el a "következmények nélküli ország" kifejezés. Fricz úr fanyalgása Gyurcsány úrhoz köthető, akinek zavaros életvitelét politikai következmények nélkül hagyta az ország népe. Hiába írta meg az akkori ellenzéki sajtó, hogy az említett kiválóság miképp kapott…..
Lefoglalták a diáktüntetés szervezőjének számítógépét, a Momentum kampányába is beavatkoztak...
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2018.01.27 14:40:05
@ember100: Nem szamit mi miatt. Rohadt libsi. Dunaba kell loni a kurvaanyaval egyutt.
Csak ezen az egy ügyön meg kellene buknia Szijjártótól kezdve a keresztényüldözésekkel foglalkozó államtitkárságnak. ..
A Jobbik vezetője azt mondja, hogy ő a demokrácia utolsó bástyája Magyarországon. Magyarország és Lengyelország autoriter-nacionalista, már csak látszatra demokratikus. Más vélemény szerint Orbán még nem lépte át a Rubicont, de Brüsszel a körmére koppint, ha megteszi. Mit eszik a CSU a magyar…..
Csupán néhány napja egyezett meg egymással az MSZP és a DK viszont Gyurcsány máris a saját malmára szeretné hajtani a vizet. Az egyezség szerint mind a 106 egyéni választókörzetben csupán egy jelöltet indít összesen a két párt, összesen 60 jelöltet az MSZP és 46-ot a DK.  A megállapodás így is…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.12.28 13:16:14
Utálatos már mindenhol lenni itthon: meglátom a kormányzati plakátokat és leveleket, meghallom a köztévé szinte bármely pillanatát, és szégyellni kezdem magyarságomat, amire pedig egész életemet feltettem. Az erős állításokat mindig bátran megfogalmazó Spiró György HVG-interjújában a magyar…..
A kormánylap máris vezércikkben retteg az "aljas lejáratótervtől"...
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.11.19 17:40:45
@ipartelep: Szerintem Hitler, jelenleg inkabb, a baliberalisok megfeleloje. Nincs semmi eselyuk mar csak a csodafegyverben biznak. Hatha jon Simicska, hatha jon egy meteor, vagy foldrenges, ami pont csak a fidesz szekhazat semmisiti meg.
EZ ORÜLT CSODAVARAS !!! Ekozben a fidesz kozelit a 60 %-hoz, a baliberalisok meg kulon kulon mar nem erik el az 5 %-ot sem.
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.11.19 01:30:32
A miniszterelnök úrral szoktunk levelezgetni, igaz többnyire eddig ő írt nekem, nekünk, fontos nemzeti ügyekben. Emlékszem például milyen frappánsan fogalmazott még 2012-ben: „az elmúlt két évben mi magyarok sikeresen szálltunk szembe az európai válsággal. Európában egyedülálló módon kimentettük a…..
Baloldali vagyok, mindig is az voltam. Talán ezért nem szavaztam eddig soha az MSZP-re. De Botka László programhirdetése után elkezdtem komolyan meginogni. Oké, nem egy Corbyn vagy Sanders, de az igazságos Magyarország víziója, és az a bátorság, hogy kimondta: a gazdagoknak többet kell fizetniük,…..
A büszke és erős ország miniszterelnöke Hanoiban bejelentette, hogy futja a magyaroknak a világ másik felén egy onkológiai központ felépítésére csekély hatvan millió euró értékben. Ez alig 19 milliárd forint mai árfolyamon: a bolondnak is megéri. És mit kapott a korszakos miniszterelnök a háládatlan…..
Erős mondat következik, de sajnos igaz: Őcsény település lakossága szégyent hozott saját falujára.   Történt pedig, hogy egy jó szívvel megáldott helyi panziós lehetőséget teremtett volna néhány menekült családnak, főleg nőknek és gyerekeknek, hogy megszálljanak nála és kicsit kipihenhessék…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28 02:22:16
@morph on deer: "Itt nincs szó betelepítésről, kvótáról és/vagy Sorosról, itt csak egy embertelen renszerről van szó, "

Ezt mar ismerjuk. Ket even at nem volt kotelezokvota sem. Ha a birosagi itelet nem buktatja le a libbantakat, akkor meg ma sem volna. Nyilvanvalo hogy ugyan igy nem letezik a soros terv sem.
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.28 06:15:22
@zenitó: Hat igen. Nok, gyerekek, idosek, betegek, azok otthon maradtak kezelni a geppuskat, mindenki mas, meg elmenekult az europai joletbe.
Angela Merkel vasárnapi mérsékelt győzelmével egyértelművé vált, Nyugat-Európa nem úgy táncol, ahogy azt Orbán Viktor szeretné. A tavaly év végén beharangozott lázadás éve helyett a koppanás éve lett 2017 a magyar kormányfő számára. Ausztriában, Hollandiában, Franciaországban és Németországban is a…..
Jobb halottnak lenni mint libsinek ! 2017.09.26 00:50:43
@Október 2. Orbán csőcseléke népszavazni megy: " jövőre a fideszes maffiatábor már a válaztás előtt Moszkvába fog menekülni. "

Ti viszont sehova nem fogtok menekulni. A valasztas utan, Dunaba lojuk a libsiket,, aztan irany a gazkamra.