Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Patrik, Zita

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na megint itt vagyunk!Kicsit sokáig tart az én drága Anyámat rávenni,hogy írjon már a naplómba,de ha sokszor hisztizek,akkor sikerül,igy jöttünk most is!Velem annyi a helyzet,hogy napról-napra több szót tudok,mindent ismételek,amit csak hallok,nagyon sűrűn használom a hami és inni…..
pici fiamnak Felgyorsult események 2008.06.18 23:25:00
Nagyon nagyon sok elnézést kérünk minden kedves Barátunktól és Barátnőnktől,nagyon kevés Anya ideje,nagy már a hajtás!!!Jövünk megyünk,ide-oda,Anya még mindig rengeteget rohangál,hol a Praktikerbe,hol a Tescoba,hol a Baumaxba,hol nekem szandálért,mert kinőttem azt,amit 2…..
pici fiamnak Hallelujahh :D 2008.06.04 20:30:00
Nagy hírem van!Holnap jönnek az ablakok:D Ma telefonáltak Apának,hogy holnap reggel jönnek és szerelik,és micsoda véletlen,nem kell egy fillért sem ráfizetnie Anyáéknak!A tetőnk készem van,nagyon szép lett a tetőtéri ablakok a helyükön!Jelenleg Apa és Paja(Anya legjobb…..
pici fiamnak Lassan de biztosan! 2008.05.30 14:40:00
Szóval talán lassan készen leszünk!Ma már meghozták a cserepeket,minden stimmelt vele,még a szine is :D:D:D:DTegnap Anyát Apa ébresztette telefonon,hogy a kőművesek dörömbölnek fél órája,mert szeretnének bejönni fúrni a mennyezetet!Anyának sem kellett több...(már csak azért…..
pici fiamnak Pech-széria 2008.05.23 17:38:00
Háát,sajnos van oka annak,hogy ilyen sokáig nem jelentkeztünk!Az ablakaink...nincsenek sehol,csak bejárati és teraszajtónk van:(kihozták,elkezdték rakni,és kiderült,hogy egyik ablakunk sem jó,mármint a mérete!Nagyon nagy balhé volt Apa és az ablakokat gyártó cég között!Azért…..
Tegnap reggel amikor fölkeltünk,Anya kezdte mondani,hogy megyünk a Mamához Csévharasztra,nagyon örültem,mert nagyon szeretek ott lenni,az udvaron vagyok egész nap!Az egyetlen hely most a családban,ahol rendes az udvar!!!:)Nálunk ugye az épitkezés miatt,a Mamáék éppen…..
pici fiamnak Hiszti-hiszti-hiszti 2008.05.17 20:04:00
Szépen elaludtam este 8 körül,nem is volt gond 11-ig!Akkor hirtelen fölsírtam,de olyan nagyon keservesen,hogy Anya megijedt!!!Kivett az ágyból,és mivel Apa délutános volt,odavitt maga mellé az ágyukba!Szépen néztem a tv-t Anyával,de nem tartott sokáig,szóval lényeg az,hogy…..
pici fiamnak Eseménytelen nap... 2008.05.15 18:45:00
Hacsak nem...ma megjöttek az ácsok és elkezdődött a tetőszerkezet épitése!Anya nagyon idegbajos,mert hétvégén az egész házat dobozokba meg zsákokba kell pakolnia,mert sajnos a régi tetőnk olyan rossz,hogy fölülről le kell fúrni,hogy föl tudják húzatni a régi gerendákat!Hát…..