Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nicolle

28 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ME TOO 5 TIPP A BOLDOG ÉLETHEZ 2018.01.20 12:11:47
A legfontosabb, hogy tisztában legyünk azzal, hogy nincs tökéletes élet! Hiába látjuk interneten keresztül a hírességek életét, még nekik sem mindig minden olyan jó.Nem tudhatjuk mi áll a háttérben, ezért ne keseredjünk el 1-2 rossz nap után, velem is megesik, hogy nem úgy sikerülnek a dolgok,…..
Sokszor felmerül az a probléma, hogy belekezdünk valamibe óriási erővel, de akár pár nap után el is tűnik ez a nagy lelkesedés. Hogyan maradjunk motiváltak? Egyszerűen! Elhoztam néhány egyszerű praktikát nektek, amivel tartós eredményeket tudtok elérni! 1. Példakép Ha éppen életmódváltásba,…..
ME TOO A HALOGATÁS ÁTKA 2018.01.13 11:12:15
Majd holnap elkezdek futni.Majd holnap kitakarítok és megcsinálom az otthoni teendőket.Majd holnap készülök a dolgozatra.Majd holnap elkezdek egészségesebben enni. Ismerősök ezek a mondatok, nemde? Fogadok, hogy mindenki használja ezeket a hétköznapjaiban, pedig egyáltalán nem helyes. A "majd"…..
Előre le kell sajnos szögeznem egy tényt, ami lehet nem a legjobb, de sajnos igaz. Nem lesz könnyű. Rengeteg akaraterő, kitartás fog kelleni, de az a jó hírem van, hogy egyáltalán nem lehetetlen, erre például itt vagyok én az élő példa. Ne mond magadnak azt, hogy neked úgysem menne, képtelen vagy…..
Ezt minden szülőnek a figyelmébe ajánlom, aki szeretne segíteni az éppen felnövő gyermekének. Fontos tudni az érzéseiket, akkor is, ha néha nem könnyű! Vannak ÁLMAINK!Fiatalok vagyunk, álmodozunk egy jobb jövőről, keressük önmagunkat. Sokkal több tapasztalatokkal rendelkeztek, mint mi, nem…..
Újabb év, újabb lehetőségek. Kezdődik elölről minden.Őszintén bevallom, hogy az eddigi évig nem hittem ebben. Mindig megfogadtam valamit, de természetesen maximum 1-2 hétig tartottam be. Viszont most bekövetkezett a változás.  Tényleg érdemes egy célt kitűzni magunk elé, akár olyat is, amit nem…..
Nicolle 2018.01.01 18:47:39
@Cathreen Misery: Először is nagyon szépen köszönöm! :) Másodszor pedig nagyon jókat írtál, tetszik a felfogásod! Remélem sikerül elérni az álmodat, teljes szívemből szurkolok érte! :)
Huhh, őszintén mondom hiányolni fogom ezt az évet, életem eddigi egyik legmeghatározóbbja volt. Annyit tapasztaltam, változtam és fejlődtem, amit talán sosem gondoltam volna. Nem azt mondom, hogy már minden rendben van és minden szuperül megy, de szinte már majdnem, ami már így is nagy szó. Év…..
Csengőszó hallatszik az aprócska és zsúfolt szobácskán keresztül, ami csak egy dolgot jelenthetett. Eljött a kis Jézuska meglepni a gyermekeket, akik izgatottan és boldogan várakoznak mindig rá. Óriási zaj keletkezett az izgatott lurkóktól, mind siettek le a lépcsőn, hogy megkapják a kis…..
ME TOO TÉRJ ÉSZHEZ! 2017.12.22 09:04:09
Fogd végre fel, hogy senki nem fog helyetted megcsinálni semmit. Vedd észre, hogy neked kell változtatnod, senki nem fogja szebbé az életedet. Nem lesz soha jobb, ha te nem teszel valamit.  Nem fog senkit sem érdekelni, nem is tudnak majd segíteni, ha téged nem érdekel. Sőt, el sem várhatod így,…..
Mindig...MINDIG van valami ok arra, hogy kétségbe legyek esve. Annyi nyomást gyakorolnak ránk, hogy szinte már az szokatlan, ha valamin nem kell aggódnom. Természetesen fiataloknak és idősebbeknek ez már mást jelent, de mindkettő esetben nagy szerepet játszik az életünkben.  Rengetegszer mondom…..
ME TOO Rólam 2017.12.15 20:13:32
Először is köszöntelek itt a blogomon!:) Kezdhetném azzal most, hogy 16 éves vagyok, középiskolába járok..stb. De úgy gondolom ez nem sok mindenkit érdekelne. Inkább elmondanám azt, hogy egy érzelmekkel és álmokkal teli fiatal vagyok, aki nagyon sok minden után érdeklődik, és nyitott a…..
ME TOO VEDD ÉSZRE! 2017.12.13 20:29:21
VEDD ÉSZRE! Vedd észre, hogy van miért csinálnod! Mindig megéri küzdeni és hajtani, nincs olyan, hogy nem éri meg. Valami állandóan ott van, bármi is legyen az. Amit most megteszel, ha éppen nem is most fogod érezni a változást, a jövőbeli éned biztosan megfogja köszönni a mai napokat, amiket…..
Tudjuk, hogy vannak olyanok, akik kicsit túlzásba viszik a diétát és kicsit félresiklanak. De sosem gondoltuk volna, hogy vannak ilyen elvetemült emberek is, akik bármire képesek a tökéletes alak érdekében. Ezeket SOSE próbáljuk ki, nincs értelmük! Maradjunk az egészséges módszereknél.  1. Csak…..
ME TOO Motiváció a mindennapokra 2017.12.09 13:47:02
Sziasztok!:) Ezúttal összegyűjtöttem pár olyan idézetet, amik az én életemet is jelentősen befolyásolták. Érdemes őket végig gondolni, sok mindenre rájön az ember. Remélem nektek is megtetszik valamelyik, és esetleg megfogadjátok/alkalmazzátok is őket.:) "Nem az az erős, aki nem esik el, hanem az,…..
  Mi is valójában az akadály? Mi akadályoz meg minket? Rengeteg akadályt találunk magunk előtt, szinte bármilyen helyzetben látunk. Akár akadályt látunk akkor is, ha edzésre kellene mennünk, vagy más szóval kifogást. Akár ha meg kell tanulnunk valamit, esetleg ha egy beadandót kell csinálnunk. Az…..
ME TOO Közeleg a tél! (+recept) 2017.11.18 15:52:35
Ha belegondolok, hogy mit szeretek a télben, akkor rengeteg mindent tudnék felsorolni, kivéve a hideget. Azt nem bírom, de gondoljunk inkább a jó dolgokra. A kedvencem ilyenkor a hideg és hosszú napok utáni bekuckózás a jó meleg szobába, egy finom bögre teával. Annyira megnyugtat és ellazít, hogy…..
ME TOO Hullámvölgyek 2017.11.04 18:04:08
Sajnos, vagy nem sajnos elkövetkezik az az életünkben, hogy egy hullámvölgyet kell megélnünk. Ilyenkor az ember általában nem lát kiutat, úgy gondolja nincs megoldás. Egyre lejjebb és lejjebb kerül, még akkor is, mikor már azt hiszi, hogy ennél nem lehet rosszabb.  Ilyen helyzetben bármikor, bárki…..
ME TOO Büszkeség 2017.10.29 13:32:02
Büszkének lenni magunkra, szinte elengedhetetlen dolog. Persze van olyan helyzet is, amikor nem szabad túlzásokba esni, mert a végén átesünk a ló túloldalára anélkül, hogy észrevennénk. Viszont egy egészséges büszkeség kötelező. Ha nem vagyunk arra büszkék, amit idáig elértünk, akkor szinte…..
ME TOO Miért ne? 2017.10.24 20:00:55
MIÉRT NE? Miért ne tennék azért, hogy egy jobb ember legyek? Miért ne válhatnék azzá, akivé szeretnék? Miért ne lehetnék boldog? Miért ne tenném azt, amit kell? Miért ne lehetnék ennél jobb? Miért ne fejleszthetném magamat? Miért ne szeretnék más lenni?  Ezernyi kérdést tehetnék még fel ezzel a…..
ME TOO Tippek 2017.10.20 20:13:45
Sziasztok! Ezúttal szeretnék pár hasznos tanácsot megosztani, ami esetleg segítségetekre lehet. :) Ha valamelyik szerintetek is jó lehet, akkor próbáljátok ki! Nem lehet vele semmit sem veszteni. ;) 1. Igyál!Ez egyik legalapvetőbb dolog, amit be kell tartanunk. Nagyon fontos a szervezetednek a…..
ME TOO Receptek 2017.10.17 20:10:55
Sziasztok! :) Néhány olyan receptet szeretnék elárulni nektek, amik nekem nagyon beváltak és ráadásul egészségesek is! Remélem megtetszik valamelyik és kedvet kaptok hozzá, nagyon egyszerű elkészíteni őket.  1. Zabkása (1 adag) Ez egy igen egyszerű és ismert recept szerintem, semmi különlegesség…..
ME TOO Életmód 2017.10.16 20:34:34
Szerintem fontos beszélni az életmódról, sőt az egyik legfontosabb téma, ami szóba jöhet egy nagyobb váltásnál. Hisz ilyenkor magát az életmódunkat kell megváltoztatni. De nem is olyan könnyű ám ez, mint aminek hangozhat. Vajon melyik a megfelelő döntés egy ilyen helyzetben?  Mindenhonnan…..
ME TOO Idézet 1 2017.09.25 19:54:14
"Félsz, a jövődtől, de el kell engedned ezt a negatív gondolatot, új dolgok várnak rád, méghozzá jó dolgok, úgyhogy próbálj meg előrenézni." Úgy gondolom mindenkire mondható, hogy fél a jövőjétől. De ez egy természetes dolog. Emberek vagyunk, bennünk van az, hogy félünk az ismeretlentől, az újtól…..
ME TOO Iskola 2017.09.25 19:53:09
Szerintem, ha meghalljátok ezt a szót, sok minden jut eszetekbe erről. De talán a legtöbb embernek az utálat ugrik be ilyenkor. Ami BAJ. De miért is? Ugyanis, ha belegondolunk, akkor életünk jelentős részét és időszakát ott töltjük. Szóval ha belegondolunk, akkor sok-sok évig boldogtalanok vagyunk…..
ME TOO Légy boldog! 2017.09.25 19:52:26
Légy boldog! Mindenhonnan ezt halljuk szerintem, már a csapból is ez folyik. Mindig van egy olyan személy körülöttünk, aki mindig vidám és felpezsdült. Nagyra nyílt szemekkel nézünk rá, hogy ezzel meg mi történhetett. Mindenki őt figyeli, hiszen Ő más, mint a többiek. De ez rossz lenne? NEM. A…..