Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vonna. Gabor.

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Varga Mihály is rekordgyorsasággal adta le az ajánlásgyűjtő íveket fotó: facebook   Mielőtt bárki nekem esne, nem valamilyen intézményesített csalásra gondolok, annál sokkal nagyobb baj lehet a Fidesz háza táján. Könnyen lehet, hogy a 2018-as országgyűlési választásokra vonatkozó fideszes…..
Andrea gondosan akart eljárni, mégis balul sült el a fővárosba utazása, és erről részben ő tehet, mert sikerült összekevernie és/vagy elhagynia az ügyesen előre megvásárolt BKSZ-es jegyét. Ami miatt írt, az az, hogy bár a különböző jegyek és nyugták eléggé valószínűsítették, hogy igaz a sztorija, és…..
Botka Lászlónak most már nagyon kell egy szövetséges. De nagyon! Mert nem elég, hogy nem történt meg a csoda, és nem özönlöttek a Botka mögött felsorakozott szocialistákhoz a választók, sőt inkább csökkent a párt népszerűsége, az MSZP addigi szövetségi politikáját is taccsra vágta a szegedi…..
A kormány ismét konzultálni szeretne velünk, 7 pontos kérdőívet kapunk nemsokára. Én is meg szeretném kérdezni a döntéshozó pozícióban lévő Tisztelt Hölgyeket és Urakat, hogy ezen terveikből mit sikerült megvalósítani az idestova hét és fél éves regnálásuk alatt. Szemelvények a Fidesz 2010-es…..