Regisztráció Blogot indítok
Adatok
max_headroom

6 bejegyzést írt és 560 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez a pillanat is eljött! Utoljára kell nekiveselkednem ennek az évadnak, hiszen ha jól tudom vasárnap véget ér az idei széria. De, nézzük inkább, hogy mit lehet kihozni a mai adagból, plusz egy újabb kiválasztásból. Anikó is nagyon örülhet magában, hogy nem kell már sokáig a ide járnia, mert…..
Leonardo DiCaprio eladásra kínálja a malibui tengerparti luxusházát, ami egészen pontosan a Billionaire's Beachen fekszik, azaz a Milliárdosok partján. Ebből a jelzőből már lehet sejteni, hogy az Oscar-díjas színész mekkora luxusban élvezheti az életét. ..
Nem egy összeesküvés, hanem bátyja betegsége súlyosságának nyomait akarta eltüntetni…..
max_headroom 2013.10.23 09:03:15
"Swanson szerint a Kennedy-gyilkosság nem minden bizonyítéka található meg a National Archives-ben."

Nemcsak szerinte, objektív tény, hogy fontos bizonyítékok hiányoznak. Helyesen "Archives-ban" egyébként.

"Valójában Robert Kennedy tüntette el a fontos darabot, amely bizonyítéka lehetett volna az elnök súlyos betegségének és annak, hogy mennyi és milyen gyógyszert szedett."

Nem kizárt, de felettébb valószínűtlen. Egyrészt a súlyos betegség, valamint a gyógyszeres kezelés nyomai egyéb testrészekből is kimutathatók. Másrészt, miért várt volna Robert Kennedy három évet a fontos bizonyíték eltüntetésével?

"Mások azonban úgy vélik, a tartályt azért vitték el, hogy eltüntessék annak nyomait, hogy az elnököt – a hivatalos állásfoglalással szemben – nem hátulról, hanem elölről érte a gyilkos lövés – írja a SkyNews."

Ez sokkal valószínűbbnek hangzik, és több ponton egybevág az életfogytiglani börtönbüntetését töltő James Files kamera előtt tett vallomásával. Files állítja, hogy ő adta le a halálos lövést a füves dombon levő léckerítés mögül. Részletekbe menően taglalja, hogy egy Remington XP-100 Fireball pisztolyt és .222-es kaliberű, higannyal preparált robbanógolyót használt. Amennyiben igazat állít, a higany a mai napig kimutatható lenne az agy maradványaiból.

Ez csak egy tízperces részlet, de akit érdekel, könnyen meg lehet találni az egész videót:
youtu.be/1ngdLaNOK6Y
max_headroom 2015.10.06 01:32:55
@Pensive: Kimagyarázni próbálták. Az volt a szöveg, hogy a test balra hátrafelé való mozgása önkéntelen reflex.
Szétrobbant az internet az excentrikus énekesnő legújabb mutatványától. Saját megítélése szerint a neccruha kifejezetten szexi és ő vonzó benne. Instagramján osztott meg néhány felvételt, amin jól látható teste szinte valamennyi négyzetcentimétere. A huszonkilenc éves…..
max_headroom 2015.07.15 04:09:34
Elképesztően növekedett az amerikai sztár hátsója. Hovatovább egyre nagyobb! Miközben azt állítja, nincsenek implantátumai. Kim Kardashian az évek folyamán állandóan változik és mindig másként néz ki. Az arcát is számtalanszor módosította. Más lett az orra, ajka, homloka.…..
max_headroom 2015.05.11 22:48:49
A szerénynek tűnő, és a villában igazából nem túl sok vizet zavaró srác a fináléban is meglehetősen visszafogottan viselkedett, még saját maga mellett sem tudott rendesen érvelni, de ezek szerint ez kellett a nézőknek. A hármas döntőből először playmate Dóri gigantikus…..
Talán nem túlzás a modern fogyasztói társadalom központjainak nevezni a bevásárlóközpontokat, a műfaj klasszikusai pedig hol máshol is lennének, mint az Egyesült Államokban. Ma megmutatjuk az öt legnagyobbat. 5. Del Amo Fashion Center (Torrance, Kalifornia) Üzletek száma:…..
max_headroom 2014.12.08 08:53:10
Az utóbbi két évben az autógyártók és a tech cégek minden marketing puskaport eldurrogtattak smart car témában. Forradalmi újításokról tettek bejelentéseket, teszt videókat publikáltak, sci-fibe illő jóslatokat fogalmaztak meg az elkövetkező 10 évre. Az összes nagyobb…..
Többre vágysz? Ugyanannyi, vagy akár kevesebb energiával még több eredményt érhetsz el néhány egyszerű tanács betartásával. 1. Ha szeretnél birtokolni egy tulajdonságot, viselkedj úgy, mintha máris a tiéd lenne. Minden nap új lehetőség. Képzeld el magad, milyen vagy…..
Vannak könyvek, amik nélkül ma szegényebbek lennénk, és akadnak olyanok, amik nélkül gazdagabbak. Szavaik nyomán népek és földek borultak lángba, sötét és kegyetlen gondolatokat gyújtva meg tömegek agyában. Mai történetünk főszereplőjének egyetlen életében megjelent…..
„Menekülj, tanulj nyelveket, költözz külföldre minél hamarabb!”  - ha annyi forintom lenne, ahányszor ezt hallottam már, akkor valószínűleg multimilliomos lennék, és nem lenne kérdés, hogy tudok-e maradni. A helyzet az, hogy jelenleg a közeli baráti körömből is…..
A kép természetesen ezen az oldalon kicsit más kontextusban jelenik meg, és más értelemben raktam ki. Egy kis vicc, amely inkább a másik oldal kritikáját akarja kifigurázni. Mivelhogy Gyurcsány számomra inkább hívőnek tűnik, tehát hozzánk képest egyáltalán nem ördög.…..
A finalisták produkcióját elnézve nagyjából a műsor felénél egyértelmű volt, hogy az idei Britain’s Got Talentben komoly esélye van a magyaroknak a győzelemre, annak ellenére, hogy sosem voltunk a brit korona alattvalói. Hiszen a BGT-ben, ahogyan az a közönségszavazós…..
Nesze!szer Super Sharon 2012.12.26 16:09:52
Sharon Stone lett az Amica Italia magazin 50. évfordulós címlaplánya. Az 54 éves Sharont a masni mellett Gucci, Alberta Ferretti, Calvin Klein, Michael Kors, Valentino és Giuseppe Zanotti ruhákban fotózta a Steven Gomillion és Dennis Leupold. Szerintünk a színésznő…..
A nagy divatmárkák általában a standard modellekkel reklámozzák kollekcióikat, ám most a Ralph Lauren úgy gondolta, itt az ideje kilépni a megszokottból. Rachel Green egykori munkaadójától ez azért is meglepő, mert korábban éppen az extrasovány nőiesség mellett voksolt. Akkor…..
max_headroom 2012.09.24 21:39:24
@Agicza: "Kifordult egy világ lett az, ahol a normális testtömegindexszel rendelkező, formás nők a 'plus size' modellek..."

plus size ≠ normális testtömegindex

Kifordult egy világ lett az, ahol a kövér nők testmozgás és diéta helyett megpróbálják meggyőzni a külvilágot, hogy most már a túlsúly a normális.
max_headroom 2012.09.24 22:49:25
@Agicza: "A ruhákat reklámozó plus size _modelleket_, akikről írtam ezt, azért erős túlzás kövér nőknek nevezni, ugye, azt azért te is érzed... "

Nem, egyáltalán nem érzem, ugyanis én nem általánosságban, hanem KONKRÉTAN a cikkben szereplő modellről beszeltem, aki NEM plus size modell.

A plus size (14 és felette) minden túlzás nélkül kövér, a 18 már gusztustalanul dagadt.
max_headroom 2012.09.24 22:57:54
pinkmsg.files.wordpress.com/2010/03/majthreegirls_wideweb__470x3930.jpg

A három modell 8-as, 12-es, illetve 14-es méret. Szerintem az utolsó egyértelműen túlsúlyos. Szerintetek nem?
 Magyarországon ma állítólag egy jobboldali rezsim kormányoz. Én azt gonolom, hogy itt 20 éve inkább a karrierista elit irányítja a dolgokat. Ahhoz, hogy egyáltalán tisztán lássunk, először nézzük meg mit is jelent a politikai bal- illetve jobboldal…..
Közel húsz évvel a családi vállalkozás átvétele után lett Gina Rinehart Ausztrália leggazdagabb embere. Ennek fényében meglepő, hogy nem igazán hallottuk még a nevét, pedig nem rossz ötlet megjegyezni azt. A Citigroup jóslatai szerint ugyanis jó esélyei vannak arra, hogy Carlos…..
max_headroom 2011.07.03 01:33:54
Kilencmilliárdos vagyonával Gina Rinehart a világ leggazdagabbjai listáján jelenleg a 100. helyen áll.
www.forbes.com/wealth/billionaires#p_11_s_arank_-1__-1

Természetesen nem kizárt, hogy a jövőben javít ezen a pozíción, de azért maradjunk a realitás talaján. A dobogós helyezéshez fel évtizeden át minimum évi tízmilliárdos nettó (!) bevételt kellene produkálnia úgy, hogy a listát most vezetők ez idő alatt egy garassal se gyarapodjanak (esetleg nagyobb összegeket veszítsenek. Ez utóbbi kevéssé valószínű.
w Tökötökön viharlámpás 2011.06.21 06:20:00
Rendeletben határozná meg a kormány, mennyi az elvárható fizetésemelés a magánszektorban. Nincsen az embernél csodálatosabb. Olyan figurák, akik a cipőjüket is alig tudják bekötni, hirtelen arra vállalkoznak, hogy egy egész ország gazdaságát megtervezzék. Nem kell többé a…..
max_headroom 2011.06.21 08:42:09
@Nyomek: "Mi is választhatnánk: egy USÁ-t vagy egy Mexikót csinálunk ebből az országból."

Nem értem a feltételes módot. Kb. 20 éve stabilan Mexikó az irány.
Szajid Kutb (máshol Sayyid Qtb, Sayed Qtb, illetve Kotb) 1906-ban, Egyiptomban született. Apja földtulajdonos, a politika iránt élénken érdeklődő falusi ember volt, aki heti rendszerességgel tartott összejöveteleket, melyen a helyiek az aktuális eseményeket vitatták meg, illetve a…..
A Konzervatórium szerzője, Antall György és a Regnum portál szerkesztője, Pánczél Hegedűs János nemrégen érdekes vitát folytatott le a monarchiáról. A közös pont a királyság, mint államforma iránti nagyra becsülés, a történelem, különösen pedig a regáliák felé mutatott…..
Mezei Balázs vallásfilozófus, az ELTE BTK oktatója, a PPKE BTK Filozófiai Intézetének igazgatója, az MTA doktora arról, hogy létezik-e „Heller-network", a továbbélő kádári struktúrákról, mammutpályázatokról, a Filozófiai Kutatóintézet körüli botrányról, a…..
max_headroom 2011.01.28 16:53:13
@Shenpen: "A hazaszeretettel tökéletesen összefér az, hogy az ember pár évig külföldön dolgozzon és aztán az így szerzett tekintéllyel könnyen szerezzen itthon jó állást. Sőt, ez az okos hazaszeretet, mert nemzetközi színvonalú tapasztalatokkal felszerelt szakemberekre van szüksége az országnak. "

Pontosan. Bár szerintem az sem feltétlenül hazaáruló, aki tartósan külföldön él. Olyan ez, mint egy házasság; nem árulod el vagy hagyod cserben a szüleidet azzal, amikor párt választasz magadnak, és elköltözöl otthonról. Normális esetben ugyanúgy megmarad az irántuk érzett szeretet, a feleségedhez pedig egy másfajta érzelem fűz.

Persze van egy másik vetülete is a témának, amikor a pozícióféltő, gyengébb felkészültségükkel pontosan tisztában levő otthoniak jó előre megpróbálnak keresztbe tenni a hazatérni kívánónak. Mert roppant kínos szituáció tud lenni, ha hirtelen megjelenik egy erős kontraszt. Láttam rá példát nem egyet.