Regisztráció Blogot indítok
Adatok
poliJoker

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Fotó: Bődey János / Index   Miközben az MTVA csatornái jó szokásukhoz híven úgy tettek, mintha nem is lennének tüntetők az ablakuk alatt, és nem akarnának bemenni az épületbe, az atv rendkívüli híradót gründolt tegnap este 3/4 10 körül, és egyedüli tévéként tudósított élőben az eseményekről. A…..
A Blikk tudta meg, hogy távozik az RTL Klub idén jubiláló sorozatából Józan László és Hajnal János, akik a rezidens melegpárt alakították. A színészek már nem is forgatnak az október 26-án 20. születésnapját ünneplő szappanoperában, amiben - legalábbis a Blikk szerint, mert én nem követem az…..
Tegnap este Hajdú Péter a Facebokon jelentette be, hogy kösz, de neki ennyi volt az ATV-nél, pontosabban azt, hogy az Esti Frizbit nem forgatja náluk tovább: A csatorna hivatalos közleményt adott ki, ugyanez szerepel benne, csak hosszabban, illetve az anyagi jellegű pletykálkodást csírájában…..
Egészen döbbenetes interjút adott Horn Gábor, volt SZDSZ-es politikus, Karácsony Gergely tanácsadója a 444.hu-nak, amelyben lényegében beismerte, hogy az MSZP nem a Fideszt tekinti fő ellenfelének, hanem a Jobbikot (és feltételezhetően az LMP-t), hogy soha nem merült fel bennük…..
Vigyázó! Cinkosok és haverok 2018.01.17 12:22:12
Gyurcsány Ferenc most az év elején is szerepelt. Miért? Mert szeret szerepelni és szeretne visszakerülni abba a székbe, ahol most Orbán Viktor ül. Üzent azoknak az egyházaknak , amelyek „kiszolgálják a diktatúrát” (= támogatják a kormányt), akik a gyűlölet falainak építésén dolgoznak ahelyett, hogy…..
Csak az nem hibázik, aki nem dolgozik, az Indexben jól tudjuk ezt, de a pénteki Tényekbe egy egészen meglepő hiba csúszott.  Az előzményekhez annyit érdemes tudni, hogy Nagy Gábor, a Demokratikus Koalíció volt körmendi elnöke egy Facebook posztban azt írta, hogy "Sajnos ahhoz, hogy Körmend vk-ban…..
poliJoker 2018.01.15 07:27:36
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
Hosszú az árnyéka a Fidesz leghűbb szövetségesének, Botka Lászlónak. Nem elég, hogy 9 hosszú hónapon át blokkolta az ellenzéki tárgyalásokat, most megint fúrja a lehetséges megállapodást. Orbán elégedett lehet vele... Botka Lászlót nem érdekli, hogy miniszterelnök-jelölti ámokfutásával soha nem…..
poliJoker 2017.11.24 06:40:32
Egy mondat amit ellenzéki párt vezetőjétől még soha, senki nem hallott. "A kormányváltás sikere érdekében hajlandó vagyok félreállni, jövőben XY támogatására szólítom fel a követőimet"...
Mégis, meddig gondolta komolyan az MSZP Botka László miniszterelnök-jelöltségét? Amit most a szocialisták a DK-val művelnek, abból csak vesztesként jöhetnek ki...
A Weinstein-botrány hullámai elérték Magyarországot is, Sárosdi Lilla színésznő vallott nemrég arról, hogy a Vígszínház korábbi igazgatója, Marton László szexuálisan zaklatta, amit a férfi később rágalomnak nevezett. Az ügynek még lesznek fejleményei, mindenesetre az ATV-nél ez a téma lett A nap…..
Egy putyinista trollszervezet, az Internet Research Agency egy korábbi tagja arról beszélt az egyik orosz tévécsatornának, hogy a 2016-os amerikai választások hajrájához közeledve a csoport kötelezővé tette a tagjai számára, hogy a House of Cards (Kártyavár) című Netflix-sorozatot nézzék...
2 mondat A választás sikere 2017.09.29 08:39:39
Egy országosan ismert márkát felépíteni sok tíz- (száz-)milliárd forint. Már csak az a kérdés: Soros György (87) kihúzza-e 2018 áprilisáig...