Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagyúr

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fiatal KDNP-sek olyan házat ragasztottak le bevándorlós matricával, ami a II. világháború alatt csillagos ház volt. ..
Nagyúr 2018.06.14 22:50:14
@MIÉRT NINCS MINDEN MSZP ÉS FIDESZ TOLVAJ BÖRTÖNBEN: De ha ilyen sok pénzük van utazgatni, tulajdonképpen mi a kurva anyjukért is kell rajtuk segíteni?
A BBC rendkívüli adást tett közzé tegnap délután a brit Alsóházból. Theresa May és a tory kormányt a közvélemény arra kényszerítette, hogy azonnal adjanak számot az orosz kém, Szergej Szkripál ellen elkövetett merénylet ügyében folytatott nyomozásról. Az ügy nemzetközi jelentőségű, hiszen…..
Nagyúr 2018.03.13 14:58:33
Gyurcsány Ferenc nem kavicsot, hanem egyenesen sziklát dobott a magyar politika vízébe, amikor lényegében orosz ügynökké nyilvánította Orbánt. Ügyes stratéga? Egyszerűen csak tematizál? Esetleg igaza van? Próbáljuk meg szétszálazni a történteket.  Mit is mondott Gyurcsány Ferenc? Sok évvel…..
Egy-két évtizeddel ezelőtt a média szabadságát sokan teljesen magától értetődőnek tekintették Európa liberális demokráciáiban, az utóbbi években azonban ezekben az országokban is egyre bizonytalanabbá vált a helyzet. A magyarországi sajtó állapotának romlására már világszerte felfigyeltek:…..
A models.com idén is elkészítette 2010 legfoglalkoztatottabb modelljeinek a listáját, amit természetesen a legrangosabb fehérnemű és fürdőruha áruházláncok modelljei vezetik. A modellügynökségekből összeálló zsűri, a megjelenések mellett a modellek piacbefolyásolási…..
Nagyúr 2011.04.07 07:21:29
@chipanddale74: Rommá is itta magát, ne félj...!
99%-os valószínűséggel belefutottunk egy kamuprofilba és egy durva Trollba. Ha csak Hassay Zsófia nem vonzódik extrém módon a plasztikai sebészethez kamu a profil. Elnézést kérünk és a lentieket így olvassátok, meghagyjuk az eredeti bejegyzést!   Rosszindulatúak…..
Nagyúr 2011.03.28 01:22:46
@Nagyúr: Hoppá, egy „a” kimaradt.