Regisztráció Blogot indítok
Adatok
leijona

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jégkorong 4532 plüssállat 2009.04.04 21:28:00
Pontosan ennyi játékot dobtak a jégre a szurkolók a csütörtöki finn meccs első magyar gólja után. Az átadásnál Kangyal Balázs kapitány mellett ott volt Fodor Szabolcs gólszerző. A játékokból a Heim Pál Gyermekkórház mellett jutott a Tűzoltó utcai klinika és a SOTE 1.…..
leijona 2009.04.04 22:20:57
@1116001: Nem voltunk felkészülve, hogy mind a két versszakot el fogja énekelni a kórus. Ilyet még nem láttam. Gondolj csak bele ha egy mérkõzés elõtt elénekelnék a magyar himnusz minden versszakát :).
Szombaton a bronzéremért mérkőzik a két vesztes. Kérdés, ki lesz a motiváltabb, ki akar többet tenni az éremért. A tavalyi második a tavalyi negyedikkel csap össze.A finnek tavaly ezüstérmesek lettek, 2006-ban a bronzérmet szerezték meg. A két együttes legutóbb 2002-ben…..
Nem kérdés, a jobb – az ezen a világbajnokságon különb formában játszó – válogatott jutott elsőként a világbajnokság döntőjébe. A 4-0 után sok vita nem lehet.Az első harmadban többet ütöttek kapura a finnek, de nem azért, mert offenzívebben játszottak, hanem…..
A középdöntő immár történelem, a múlt elmúlt, ideje szusszanni egyet a szünnapon, megvonni a világbajnokság eddig lezajlott meccseinek mérlegét, előretekinteni kissé.Tudjuk, az A csoportos küzdelmek igazán az egyenes kieséses szakaszban válnak élessé, ezzel együtt is…..