Regisztráció Blogot indítok
Adatok
adri.mermaid

53 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Ismét egy videóval készültem Nektek, melyben néhány terméket mutatok be, amelyeket elhasználtam az elmúlt hónapokban!:)..
Teljesen lekötnek az olyan videók, bejegyzések, amik arról szólnak, hogy mások milyen dolgokra nem költenek, mindig kíváncsian figyelem ezeket, hátha találok valami praktikusat, amivel többet tudnék spórolni. Viszont ezek a listák sokszor megmosolyogtatóak, hiszen egy külföldi…..
Sellőlány Termékeket teszteltem 2018.10.25 16:20:00
A második videómban bemutattam a Pink Panda rendelésemet és mivel ígértem mellé egy tesztet is, így ennek most jött el az ideje! Revolution Pro brow pomade - Ash brown Nagyon kíváncsi voltam erre a szemöldökformázóra és külön örültem neki, hogy készült belőle egy ilyen…..
Sellőlány A nagy selejtezés 2018.10.21 11:37:28
Az ősszel új lakásba költöztem, ami egy-másfél hónapos procedúrát igényelt, és igazából még most sincsen teljesen vége. Nemcsak a keresgélés, időpont egyeztetések és a papírmunka okozott sok stresszt, hanem maga az összepakolás is. Igyekeztem tudatosan neki állni a rám váró óriási feladatnak, nem…..
Sellőlány Pink Panda Unboxing II 2018.10.14 12:29:40
Ezt a rövidke csomagbontós videót még augusztusban vettem fel, úgyhogy a következő posztomban már véleményt is tudok mondani a termékekről.:)..
Úgy döntöttem, hogy most vázlatosan írom meg ezt a bejegyzést, mert én sem mindig szeretek hosszan olvasni, leginkább a tapasztalatokra vagyok kíváncsi. Úgyhogy tényleg röviden jellemezném a jó és rossz tulajdonságaikat a Dm saját márkás termékeinek, amiket az elmúlt…..
Sellőlány Jouer - Cassis 2018.09.23 08:14:16
Egyszer utána néztem, hogy melyek a legjobb folyékony rúzsok, akkor még nem ismertem ezt a márkát, de szerencsére cruelty-free, így Cult Beauty-ről meg is rendeltem. Amiért szeretem Krémes állagú, ezért nem szárítja annyira az ajkaimat, de mégis mattra szárad. Az illata édeskés, ezt egyszerűen…..
Sellőlány Cruelty-free dezodorok 2018.09.03 17:36:00
Néha igazi átokként élem meg a kombinált arcbőrömet, hiszen több negatívum jár vele, mint pozitívum. Korábban nagyon kínosan érintett, hogy állandóan fénylik az arcom, ha sminkelek, ha nem, de a vele járó pattanások is elkeserítettek. Ma már elfogadtam magam olyannak, amilyen…..
Túl vagyok életem első Pink Panda rendelésén, és kivételesen a csomagbontást most videóra is vettem. Kérlek nézzétek el nekem a hibákat, ez életem második felvétele, ráadásul még attól is zavarba jövök, hogy egyedül kell beszélnem az üres lakásban.:) Ennek ellenére remélem tetszeni fog nektek!..
 ..
Sellőlány Minimalista challenge 2018.06.02 17:17:00
Sellőlány Esti rituálék 2018.05.01 22:01:24
Volt szerencsém tesztelni a DM saját márkájának, a Trend It Up-nak az új matt alapozóját, ami majd májustól lesz kapható az üzletekben. Nem egyszerű a kapcsolatom az arcra való termékekkel, mert túl sok kritériumnak kell megfelelniük, úgyhogy lássuk, neki ez, hogy sikerült! Pozitívumok: Matt…..