Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Daniellyn

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lázár János levelet írt. Elek Istvánnak válaszolt, valójában azonban a nyilvánosság számára igyekezett a korábbiaknál finomabban, összeszedettebben és érvelőbben megfogalmazni álláspontját. „Pedig kíváncsi lettem volna, ha egy olyan elemző képességekkel megáldott…..
comment:com Minden jót, Mónika! 2010.08.27 15:41:00
A médiahatóság üzent Mónikának. A pár hete alakult NMHH egyik első sajtóközleményében minden jót kíván a banki pénztárosnak álcázott magyar Jerry Springernek. Persze gúnyosan, kárörvendő félmosollyal. Minden jót, Mónika! Szalai Annamária, a Nemzeti Média- és…..
A celebpolitikus – ellentétben számos celebbel – nem hülye. Hideg számítással jutott arra a következtetésre, hogy a választókat a szívükön keresztül kell megfogni. (Fotó: Playboy) Rogán Antal tegnap bejelentette, hogy „bár lenne ambíciója” a…..
Daniellyn 2010.08.14 14:46:43
@BISMARCK:

Jó kérdés, de én úgy gondolom, hogy a tőke nem politikai szimpátia miatt jön/megy a belvárosba, de mint szintén írtam azt is fontosnak tartom, hogy egy meghatározó polgármesternek legyen egy jó megjelenése, kiállása stb, ami nyilván Rogánnak sokkal inkább van, mint Steinernek. Az új Fő utca kivételével minden új beruházás magántőkéből készült többségében, így azok csak kis részben R érdemei. Meg lehet nézni a "gazdátlan" gödört, hogy milyen állapotok uralkodnak, milyen mocskos és lelakott. Ha a park, füves rész, sétány egy magáncégé és nem az önkormányzaté lenne biztos nem így nézne ki.... Nem mintha el kellene adni bárkinek is, csak jelzem, hogy ami igazán városházi tulajdon ott azért nincs olyan rend, mint a belvárosban ahol éttermek, üzletek stbk vannak.
Az RTL Klub közleményt adott ki, miszerint a ma hajnalban, a szemtanúk állítása szerint ittasan balesetet okozó Stohl András ezzel a húzással kigolyózta saját magát a húsosfazékból, és nem vezeti majd a a csatorna soron következő, X-Faktor című tehetségkutatóját. A…..
Daniellyn 2010.05.08 17:49:29
@fluorid: én ezt úgy látom hogy kell egy nagymellű, széparcú nő, aki lehet akár tehetságtelen, és baromi ostoba, de azért kell, meg kell egy pasi aki az amúgy szerintem szart is megnéző buta magyar közönség körében ismert és elfogadott. na ilyen tilla meg buci. jópofa, meg a szarnál 2 fokkal jobbak, de lássuk be nem azért őket nyomják mert olyan eszméletlenül jók, hanem azért mert bejáratottak, a nép tudja kihez kötni, és a bevált átlagosat mindig előnyben részesítik mint akár a baromi jó ismeretlent. nem akarok tippeket adni, de a stand uposok között is vannnak olyan csávók akik simán elvinnének egy ilyen műsort, és nagyságrendekkel helyesebbek mint stohlt. az a nyálas, idegesítő bereczki meg remélem meg se fordul kolosiék fejében
Egy csomó dologban a kínaiak a legjobbak a világon, de egy banánhéjon mindig elcsúsznak, és minden sikersztorijukba vegyül valami kellemetlen mellékíz. Mondok néhány példát. Kína nagyhatalom a sportban, de amikor nem ping-pongról van szó, biztosan felmerül, hogy az eredményt…..
Daniellyn 2010.04.23 16:47:36
@szagergo: boccs de ez konkrétan nem igaz, illetve nem úgy igaz ahogy te írod. mert az állambácsi nem úgy támogatja a külföldit, hogy nesze itt a pénz, oszt add olcsóbban a portékád hadd dögöljön meg a magyar. te kb ezt állítod. az állam támogat olyan nagy beruházásokat, amik sok (több száz vagy ezer) új munkahelyet hoznak létre, jelentős tőke befektetéssel járnak, növelik az ország gdpjét stbstb. amit korábban írtál, azzal maximálisan egyetértek, annyival kiegészítve, hogy azok akik nem fillérekből élnek, és mégis spúrságból az ázsia centerben vásárolnak, gondolkozzanak el rajta, hogy az olcsó vásárlásuknak az az ára, hogy lopott dolgokat vesznek, hamisítványokat, és olyan ellenőrizetlen szarokat, amiktől tényleg rákosak lesznek 20 év múlva.megéri?
Amikor már a földön fetrengett, és a fejét is csak egy Kiszel Tünde-álarccal védte, na akkor jöttek, hogy jól belerúgjanak egy nagyot. Úgy lendületből, kicsit topogva a körömcipőben, de aztán sarokkal nagyot suhintva. A Cosmopolitan szerkesztősége szép sorban, hamis Manolo…..
Nincsenek pontos adataink arról, hogy mennyivel csökkent mostanában a Glamour olvasottsága, de a novemberi szám címlapját látva biztosak lehetünk benne hogy egy sunyi húzáshoz épp eléggel. A magazinokhoz tartozó ajándék táskák-fürdőruhák-akármik általában 1 Ft-os, nagy…..