Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Isaac Milo Mendez

0 bejegyzést írt és 40 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hofi Gézáról nehéz eldönteni, hogy a korábbi rendszer kegyeltje avagy bátor kritikusa volt-e. Íme néhány dolog, amit kevesen tudnak róla...
Ilyen ez a régivágású kereszténydemokrácia: se nem keresztény, se nem demokrácia. ..
A megújuló és teljesen tiszta energiaforrások sokfélék lehetnek. Magyarország földrajzi adottságai folytán nekünk sajnos árapályerőművünk nem lesz, pedig ha a technológia tovább fejlődik, meghatározó lehet a világ energiatermelésében a rendkívül ötletes apály-dagály energia. Magyarországon, amikor…..
Isaac Milo Mendez 2019.03.25 17:11:09
@Kovacs Nocraft Jozsefne: ???????
Én meg a fingommal fordítom meg a Golf áramlatot.
Az eMag sokszor szerepel nálunk garanciális ügyek és panaszkezelési sztrorik kapcsán úgy is, hogy a hozzánk beérkező sztoriknak persze csak a töredéke kerül ki. Egyszerűen rejtély, hogy egy ekkora webshop miért nem fordít nagyobb gondot erre a területre. A vásárlók elsősorban…..
Isaac Milo Mendez 2019.03.19 15:58:08
@Kondom Keselyű:
Tévedsz, nagyon:)))))) De azét köszi. Rendszeresen rendelek a netről, de ilyen fos helyekről, nem fogok. Kérlek tartsd tiszteletben. Köszönöm!
- Jó napot, foglaltam egy autót Önöknél.- Jó napot! ÁÁÁÁ Ön törzsvásárlónk! Ha ad egy hitelkártyát fel tudom pattintani felsőbb kategóriába nagyon kedvezményesen. Látom 2 hetet marad városunkban.- Mégis mennyire kedvezményesen?- 1 €. Kicsit kifutottunk az előre lefoglalt kategória autóiból. A…..
Isaac Milo Mendez 2019.03.19 15:56:04
@Ződ2000:
Értem én, egyben mégsem értem:)
Engem a kisautók simán (f)elvittek magaslati helyekre. Sosem érteztem, hogy veszélyben lennék. Általában a nagyobb autósok gondolják azt, hogy rájuk sem a KRESZ, sem a fizika törvényei nem vonatkoznak. Valószínűleg kisebb a túlélésre az esélyem ha valami hatalommániás barom belém jön, de nekem nem ez van megírva:)
A halál és az adók mellett a japán vonatok pontosságát tartottuk az élet biztos pontjainak, ám a legfrissebb statisztikák utóbbit megcáfolják...
Isaac Milo Mendez 2019.03.04 22:53:59
@bbrrr:
Szerintem ilyenkor mindenkiben óhatatlanul elindul egy összehasonlítási gondolat a saját hazájában található szolgáltatójával kapcsolatban (így jön képbe a MÁV). Így továbbra sem látom olyan tragikusnak az elmúlt 30 évben tapasztal késési változásokat tekintettel arra, hogy mennyit fejlődött. Mert lássuk be, azért fejődött. Más bajom nincs a cikkel:)
Friss banán a szobákban, amerikai filmek a moziban, örömlányok és a vízig vezető piros szőnyeg. Ilyen volt az élet a titkos üdülőkben annak idején.  ..
Egy fotós hónapokig járta a mexikói vágóhidakat, hogy titokban képeket készítsen az ott folyó szabálytalanságokról. Vigyázat, rendkívül felkavaró képek következnek!..
Isaac Milo Mendez 2019.02.07 15:11:20
A Jóbarátok főszereplői 2004. május 6-án, az utolsó rész sugárzásának napján Jay Leno műsorában / Fotó: Getty Images Hungary Meghosszabbította a Jóbarátok című sitcom forgalmazására vonatkozó szerződést a Netflix és a gyártó stúdió, a Warner 2019-re is. Ezzel még tovább nőhetnek az amúgy is…..
A Rádió1 reggeli műsorában Sebestyén Balázsék is megemlékeztek a túlóratörvény elleni tüntetéssorozatról, előkerültek a jogszerűtlennek tűnő rendőri intézkedések, a 48 órára szó nélkül bevitt tüntetők, a kutyás pali, akit az ebbel együtt zsuppoltak be -.és a kutyát kis híján sintértelepre…..
Isaac Milo Mendez 2018.12.17 17:24:33
@biancineri101: Szar dolog, hogy nem volt gyerekkorod.
Isaac Milo Mendez 2018.12.17 17:25:57
@Spéter46: Látom, te se vagy különb és meg is rekedtél azon a szinten.
Ausztrália több szempontból is a világ egyik legsokszínűbb országa. Lenyűgöző természete és állatvilága, hatalmas mérete mellett rengeteg érdekesség is kapcsolódik hozzá, amit talán eddig nem tudtál. Az országban 1991 óta nem volt gazdasági visszaesés, még a 2008-as világválság idején sem…..
Déjà vu érzésünk lehet itt Magyarországon, mert idehaza mi már láttunk ilyet '90-ben a taxisblokád idején. Franciaországot valósággal lángba borították és blokád alá vonták a láthatósági mellényes tüntetők.  Macron francia elnök kormánya — akárcsak annak idején az Antall-kormány — meghátrált: mégsem…..
Talán minden ember egyenlőnek született, azonban nem minden borzasztó repülőutas egyformán borzasztó...
Isaac Milo Mendez 2018.12.06 12:30:47
@roli101: A hangoskodó "újgazdagokkal" ne foglalkozz, ha annyira gazdagok lennének akkor nem a fapadossal repülnének:) Látszatemberek...
Először meg sem tudtak mukkani. Utána viszont zsigerből reagált a Fidesz kommunikációs apparátus az egyre kínosabbá váló ügyre: Gyurcsány és Soros. Ki más? Azonban, ahogy telnek a napok, egyre röhejesebb magyarázatokkal rukkolnak elő - védve a védhetetlent...
Isaac Milo Mendez 2018.11.26 17:05:25
Szeretnél legálisan drónnal repülni Magyarországon? Kérj 30 nappal a repülésed előtt eseti légtér engedélyt, amire jó eséllyel még nem is válaszolnak. Évek óta ígérgetnek egy alkalmazást, ami azonnal lehetővé teszi a reptetést. Ebből a mai napig otthon nincs semmi. Persze a nyugati országok nagy…..
Dubai multikulti sokszínűsége és befogadó légköre sokakat megtéveszt. Ez bizony még mindig egy muzulmán többségű, monarchikus berendezkedésű ország, amit az egyszeri utazónak nem árt fejben tartania.  1. Öltözködés Történt egyszer, hogy egy baráti társasággal épp a strandról sétáltunk haza felé a…..
Isaac Milo Mendez 2018.10.29 11:14:38
Köszönjük az információt. Pár információ, ami talán szintén hasznos lehet.

1. Ez simán elkerülhető, ha simán csak nyitott szemmel jár az ember az utcán és nem olvas el egyetlen útikönyvet sem előtte. Sok nyilvános helyen eleve öltözködési illemre utaló tájékoztatók vannak elég jól kihelyezve.

2. Azért lehet beszélni, sőt. Az Emirátusokban dolgozó távol-keletiekkel simán el lehet beszélgetni, ha megkérdezed őket erről. Sőt, egy taxin osztozik a pakisztáni és az indiai sofőr, és egy műszaki boltban is minden gond nélkül megférnek egymás mellett. Nem azért nem beszélnek mert nem mernek, hanem mert nem érdekli őket. Sokkal inkább az üzleti világ hatásainak vannak kitéve, mintsem a helyi politikának.

3. Ez tényleg így van. Nyáron szinte kiürül a város, 10 percig nem tudsz a napon meglenni. Egy február-márciusi estébe hajló hajókázáson simán meg lehet fázni, ha azt hiszed a délutáni meleg szellő kitart estére is.

4. Nem mindennapos. Valóban van olyan taxis aki esetleg egy címhez kér egy kis segítséget, de ez itton is így van (más senki nem fejből megy egy címre, ütik a GPS-t).
Dubaiban 10-ből 9 taxis minden gond nélkül eltalál a megadott címre. A repreteket meg kimondottan ismerik, hiszen az az egyik legfontosabb címek amit tudnak. A hölgyeknek van kimondottan női sofőrös taxi is (rózsaszín tetővel), ők is odatalálnak segítség nélkül bárhova, nem kell tartani tőlük.

5. Nyilvánosan két helyen is lehet kapni alkoholt, de ott szinte mindent. Kérésre, GPS koordinátákat is megadok:) Még jó magyar bort is. A szállodákban méregdrágán adják, a bőröndben simán be lehet vinni 4 litert fejenként (hacsak nem változott időközben). A bevitt alkoholt nem illik az utcán fogyasztani, mint ahogy bikiben sem illik mászkálni.
Most tényleg, kit kell lefizetni, és miért nem érdekel ez senkit?! Van egy dolog, ami nagyon-nagyon böki a csőrömet, és nem tudok szó nélkül elmenni mellette: a zöld rendszámos csalók. Nagyon sokan művelik ezt pofátlanul, batár nagy terepjárókkal, vannak viszont, akik nem feltűnősködnek és "csak"…..
Az egykori Szovjetunió területén rengeteg olyan tömegközlekedési rendszer üzemel(t), melyek nyugati szemmel teljesen szokatlannak, vagy irracionálisnak tűnhetnek. Azonban a Szovjetunió sajátságos világában, ahol többek közt a kevés pénz, az erőltetett iparosítás, a propaganda, a magán…..
A kínai, koreai, japán márkák ma már tömegével vannak jelen a magyar piacon is. Mi pedig rendre meggyilkolásszuk őket kiejtésileg, bár nem csak mi, de a nyugat úgy összességében. Összegyűjtöttem itt az ismertebb, leginkább "elferdült" márkákat megközelítő kiejtési…..
Rengeteg szó esik mostanában (a beszéd szintjén mindenképpen) a munkaerőhiányról, és arról, hogyan lehetne megkönnyíteni a határátkelők hazatérését. Nos, Roland mai története azt mutatja, egyelőre elég nagy a szakadék a szöveg és a tettek között. Mi az a tárgy, amit…..
Isaac Milo Mendez 2018.08.17 20:53:30
Bőven túlmutat az MKKP-MÁV-konfliktus egy bicikliút építésén Rákosrendezőn: az egész ország és az állam mentális állapotát tükrözi...
Az van, hogy holnaptól, azaz augusztus 1-jétől az amerikai HBO levetíti az Aranyélet első két évadát. Erre szokás mondani, hogy hoppácsak...
Isaac Milo Mendez 2018.08.01 07:33:43
@szupermodi: Hát ja..."Hoppácska" azt már hallottam, de hoppácsak?
Ha New York legrosszabb hoteljeiről esik szó, biztosan elhangzik egy név: World Hotel. A hírhedten borzasztó hely, ahova meglepően sok magyar is betéved – sőt, még értékelést is ír ottani élményeiről. Katasztrofális! Gusztustalan, használhatatlan fürdő, és wc. Takarítás nincs. Ágyneműhuzat nincs,…..
Isaac Milo Mendez 2018.07.09 10:08:14
Magyarország a GDP jó egy százalékát bukhatja 2021-től a közösségi jog megsértése miatt. A magyarok pontosan tudhatják, mi is az az illiberális demokrácia, mert már átélték a szocializmus idején. Amikor a krokodil mosolyog: átmenetileg barátságos képet vág Orbán Viktor...
Isaac Milo Mendez 2018.05.11 12:30:13
@czerka: Nálad azért komoly bajok lehetnek. Az egynapos bécsi buszkiránduláson nem sok helyen jártál külföldön. Megsúgom, lopnak mindenhol, basznak fizetni mindenhol....és igen, EU-n belül és Mo-n kívül. Nekem sem teszik minden ami itthon zajlik, de végre valami történik.