Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marcus_

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ősz talán legjobb sztorija eddig az itt következő. Igazi modern kiskereskedelmi dráma, közel sem egysíkú szereplőkkel. Itt van rögtön a levélíró, Balázs, aki, nagyon helyesen, nem hagyta annyiban a 457 forintos penészes salátát, aztán elfogadott 2000 forint fájdalomdíjat,…..
Kettős Mérce Ez hihetetlen! 2010.09.13 23:44:00
Update: Holnap 16 órakor baráti, hangoskodó találkozó a jegyzői hivatal elött.1073 Budapest, Erzsébet krt. 6.Itt jelentkezhetsz a Facebookon.  A VII. kerületi önkormányzat és börtönben ülő polgármestere elkövette azt a húzást amit senki se képzelt volna.…..
A Balkánon könnyű stoppolni (nem, nem csak akkor, ha szőke lány vagy, de persze ebben az esetben egyszerűbb). 10 percnél hosszabban nem kellett soha várni arra, hogy felvegyenek, legrosszabb esetben arra jár egy busz vagy egy furgon. Ezek menetközben is vesznek fel embereket, és mivel…..
marcus_ 2010.09.06 18:50:44
@Styxx: Konstatálom.
zoli voltam Búcsú a hetijegytől 2010.08.17 10:33:00
Nem csak fizikailag, az már megvolt egy gyors ollómozdulattal tegnap. Az a helyzet, hogy fölösleges lenne kínlódni meg pózolni: jövőre valószínűleg redukáljuk a Szigetet, kábé három nap lesz belőle. Nem arról van szó, hogy már nem tetszik (de lentebb majd írok egy kisebb…..
marcus_ 2010.08.17 22:50:10
Kedves Blog! Hosszú hetekig egyfolytában hőemelkedésem volt, estére pedig mindig 38 fok fölé csúszott a lázam. Eleinte nem sokat törődtem vele, de egyre fáradékonyabb lettem, nem tudtam koncentrálni rendesen, a munkámat sem tudtam a kellő módon végezni,ezért nagy nehezen…..
Homárnak érkezett egy durva sztori, ahol, mint ahogy az sokkal később kiderült az áldozatnak, valami drogvásárlás/fogyasztás gyanújával vitték be egy reggel 7kor bilincsben, másik címre szóló házkutatási paranccsal, miután lefoglaltak nála egy szétszerelt vizipipát és egy…..
Augusztus 16-17 hétvégén volt Seattleben a helyi rendes évi Kenderfesztivál, ahol állítólag 150 ezren fordultak meg. A szokásos bazárokat és szétcsúszott hippiket a képgalériájukban lehet megcsodálni, de ennél viccesebb a video, ahol a legandás Jack Herer kisíján rosszul lesz…..
marcus_ 2008.08.25 12:57:16
marcus_ 2008.08.25 21:19:24
marcus_ 2008.08.29 14:21:17
:D
Nem sok mindenről maradtunk le hétvégén, úgyhogy csak zanzásítva: A konkurencia odacsapott az egyik amszterdami klánnak, és a rendőrség 19 tonna füvet kapcsolhatott le egy kikötőben diószsákoknak álcázva. Az eseményt többek között a Híradó is az évszázad fogásának…..
marcus_ 2008.07.21 13:10:20
Kitört az általános pánik a coffeeshoptulajdonosok körében, miután július 1.-től betiltották a  dohányzást vendéglátóipari egységekben nyilvános helyeken. Ez a szmókerek esetében annyit tesz, hogy kizárólag tisztán füvet szívhatnak, dohánnyal nem keverhetik. Ha az…..
Európa és a világ kedvenc illegális drogja a kannabisz, derült ki a tegnap, bár mi ezt már tudjuk. A dán fiatalok szívnak a legtöbbet az Unióban, a hollandoknál a legerősebb a fű (váratlan fordulat), a spanyoloknál a legolcsóbb (mármint a hasis gondolom, mert füvet még nem…..
Cigiző küldött múltkor egy vicces linket, ahol Photoshop segítségével kifejlesztettek néhány terméket, ami az összes drog legalizációja után elszabadulhatna. Természetesen ilyen szörnyűséget senki emberfia nem kívánhat, de kannabisztartalmú termékek napjainkban is léteznek…..
Az ilyeneket szeretem. Egyenesen a Fehéz Házból érkezett a hír, hogy soha nem látott erősségű az amerikai marihuána, most érdemes spájzolni. A kormány házi kenderfarmján, a Mississippi Egyetemen megállapították, hogy 2007-ben átlag 9,6%-os THC-tartalommal rendelkeztek az…..
Megdöbbentő felvételeket készítettek Himalájában kóricáló turisták az országról, amelyik elfeledkezett a drogháborúról: Nepált gyakorlatilag a középkorig bombázta vissza a kór, a dudvaként burjánzó kender minden szabad felületen kinő. A szörnyű pestis nemzetközi…..
A békés észak-kaliforniai Mendocino megye képviselői beparáztak, hogy ők lesznek Amerika fűvárosa (muhaha, szorri), mert állítólag sorra költöztek hozzájuk az automata fegyverekkel rohangászó terepjárós gengszterek. A honatyák ezért a héten kis többséggel, de megszavazták,…..
marcus_ 2008.06.06 15:22:51
Törzsasztalon találtam egy újabb drogos őrületet. Aszongya:Minden drognak (toxikus anyagnak és allergénnek) megvan a saját rezgés mintázata, ami kiváltja a fogyasztó szervezetében a jól mérhető és a droglátóval láthatóvá tett rezgést. Persze csak akkor tudjuk a rezgéseket…..
Antiszcientológiából sosem elég. Ez a videó például kiválóan érzékeltei, milyen folyékonyan hazudnak nagy nyilvánosság előtt a szcientológusok, ha valakit esetleg nem győztek meg a korábbi posztok. Az egyház élére vasalt aktivistái a TV2-ben hintették az igét, ahol Dr. Lenkei…..
Talán csak Puch László tudja, be fog-e jutni az SZDSZ a következő demokratikus választáson a parlamentbe, addig viszont még van egy dobása Fodor Gábornak. Végre lefuttathatja 20 éve dédelgetett programját, hátha a drogosok, buzik és cigányok elegen lesznek 5%-ra és emlékeznek még…..
Mégsem marad el, csak komótosan szerveződött, de lesz, május 18-án vasárnap délután 4-kor Kendertünti, adjátok tovább! Margitszigeti majális helyett egy rövid vonulós tüntetés lesz a Pénzügyminisztérium (József nádor tér) és a Parlament között. A Pénzügyminisztériumban a…..
marcus_ 2008.05.13 23:29:29