Regisztráció Blogot indítok
Adatok
solowing

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kakas csípje meg! Hát már az egyházi szakemberekben sem lehet megbízni? Vagy a levélírónk ítélőképességében, mert a sztori összes elemét tekintve, azért nagyon naivan kell  a világ dolgaihoz állni ahhoz, hogy ezt így összehozza valaki. De tekintve, hogy a hozzánk érkező levelek alapján az ország…..
solowing 2017.09.25 10:35:01
@Ad Dio:
...Ha zsidó rabbi lett volna azt is beítrtam volna! Szégyelheti is magát magát az egyház (nem csak ez), hogy ilyen emberek tartoznak a közösségeikbe! Én nem vagyok hívő ember de nem lenne pofám így megvezetni senkit. Az, hogy mit hiszel el vagy mit nem az engem konkrétan nem érdekel! Leírtam a sztorim, hogy okuljatok belőle. Ennyi! Most az, hogy játszod itt az igazság kapitányt annak az lesz a vége, hogy szavadon foglak és tényleg fel fogod újítani a motoromat a saját költségedre!
Szóval... mielőtt itt költségbe vered magad inkább gondolkozz! Én már túl tettem magam ezen a dolgon... Ha létezik isten akkor majd ő megbünteti a birkáját. Szerintem tedd túl magad ezen te is! Ne stresszelj itt feleslegesen.... Én nem fogom neked kiadni senkinek a nevét sem és az elérhetőségét sem mert azért engem fognak meghurcolni. De ha annyira adakozó kedvedben vagy szerezz nekem egy Suzuki Lets4 -es főtengelyt... természetesen ingyen! Cserébe elmegyek szintén a te költségedre egy hazugság vizsgálóhoz aki majd hitelesíti a sztorimat... Ne szórd a pénzed! Vagy ha mégis, akkor költsd értelmesebb dolgokra... Szép napot!
solowing 2017.09.25 21:06:40
Hmmmm...! De jó volt ezt olvasni... Komolyan mondom, ha ilyen gondolkodású lenne minden keresztény ember most nem itt tartana a világ! Talán ez az igazi testvériség amit Jézus is oktatott tanítványainak. Ha lenne kalapom most megemelném előtted mert ez tényleg nagy dolog amit most próbálsz véghez vinni! És hidd el, el is nyered majd érte méltó jutalmadat mert tiszta szívből teszed, nem érdekből vagy számításból.
Egyébként ha vezekelni akarsz akkor van egy "listám" amin azoknak a "keresztényeknek" a neve szerepel akik úgymond... kissé bukdácsolnak a kikövezett úton. Többen is átvertek már isten bárányai közül vagy mutattak olyan viselkedésformát ami nem igazán hívő emberre vall. Tehát nem csak vasárnap kell kereszténynek lenni. Miután egy református közölte velem, hogy akik nem közéjük tartoznak, azoknak a lelke a pokolban fog megrohadni...innentől kezdve egy kicsit megingott bennem a megtérésre való hajlam. Továbbá a sok-sok év alatt megtapasztaltam olyan dolgokat az egyházak részéről ami enyhén szólva gyomorforgató volt. Én most úgy gondolom ebben a pillanatban, hogy megkaptam a választ a kérdésemre és a Békéltető Testületre bíznám a javaslattételt, hogy hogyan tovább. Igazán kedves vagy, hogy eljátszod itt nekem a mártír szerepét de szerintem ezeket a dolgokat beszéljétek meg vasárnap mise után. Igazából nem bízok a joghézagos igazságszolgáltatásban sem, de mivel te nem vagy érintett ebben a témában ezért megkérnélek, hogy tartsd távol magad tőle! A véleményedet meghallgattam, nem tetszik a támadó stílusod és az, hogy megkérdőjelezed, hogy igazat írtam-e? Attól még hogy nem rontom a levegőt vasárnaponként a templomban attól még vagyok olyan ember mint bármelyikőtök sőt még olyanabb is! Részemről befejeztem a kommentelgetést mert kicsit unom már ezt a huzavonát veled! Kívánok neked sok sikert az életben barátom és azt, hogy sose kerüljön az utadba rongylelkű ember! üdv.