Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mblanche

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyre közeleg az ötödik évad premierje, de Te még nem láttál egy részt sem ebből a sorozatból? Nagy hiba. Három érvünk is van arra, hogy miért kezdd el nézni!   Tanulod a történelmet Akár fogékony vagy a történelmi adatokra, akár nem, a sorozat nézésével automatikusan rögzülni fognak a hódító…..
kultpont A Vikingekről másképpen 2017.11.27 14:25:35
Néhány nap múlva, november 29-én folytatódik napjaink egyik legnépszerűbb -és legjobb- félig történelmi sorozata, a Vikingek. Az ötödik évad születésére kilenc hónapot kellett várnunk, de a folytatás miatt sem kell aggódnunk, hiszen a hatodik évad forgatása már javában zajlik. Akármennyire is imádom…..
Több kutatás is megállapította már, hogy a magyar nép krónikus depresszióban szenved, pontosan 75. helyen állunk az országok boldogsági rangsorában. A listát Norvégia vezeti, őt követi Dánia, Izland, Svájc, Svédország pedig a 10. helyen áll. Ne lepődj meg azon, hogy a skandináv népek ennyire jól…..
kultpont Atombomba Magyarországon 2017.10.16 10:17:21
Még júniusban, a budapesti Sziklakórház egy új időszakos kiállítással bővült. Úton-útfélen az Atombomba kiállítást hirdető plakátokba lehet botlani. Az időzítés nem véletlen - tekintettel a nemzetközi állapotokra -, úgy tűnik, visszaköszönni készülnek a világban a hidegháborús állapotok. Ha…..