Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vickie

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tartalmas Idő január 2. 2015.01.02 22:03:40
Szóval azt mondják, hogy pszichoterápia jelleggel írjam a dolgaimat, mert meglássam, hogy attól jobb lesz mindenkinek, mint B. J., hogy végérvényesen determináljam magam és megérkezzem oda és úgy, ahogyan pont nem akartam. Na mindegy is, az egyetlen veszélyforrás, hogy egyszer csak a…..
A „menjünk el valahová” projekt hamvába dőlt vállalkozás, vagyis esti móka, s itt most a valahová szó a gyenge láncszem. Valahová ugyanis nem lehet menni, ha nem tudjuk, hogy a kocsma bezárása után hová menjünk, az lesz, hogy kis gyűrűben, vagy nagyobban, társaságtól…..
Csütörtökön elmenni, mulatni hedonista dolog. Főleg azért, mert ilyenkor sokszor jobb programokat találunk, mint hétvégén, s ez mindjárt egy összeesküvés elmélet. Mert ha a nép csütörtökön kikészíti magát, másnap biztosan otthon marad, így a csütörtöki szórakozóhelyek,…..
A Tartalmas Idő Szimplán szerda 2008.10.29 08:57:00
Amikor először jártam a Szimpla kertben, úgy éreztem magam, mintha álmodtam volna. Éjszaka volt, a hangulat is emelkedett szinten lüktetett, a hely szelleme pedig megérintett. Kibelezett, öreg bérház? Így álmodja vissza magát mindneki, aki lakott régen a belváros szívében, s…..
Ha fiúnak születtem volna és mondjuk meg tudnám különböztetni az A molt a A dúrtól, akkor egészen biztosan rock sztár akartam volna lenni. Persze ennek nálunk nem sok reális esélye van, de azért megpróbáltam volna, mert ugye akkor repülnének rám a nők és még drogot sem kell…..
Hogy mit gondolunk Szűcs Juditról, végülis tök mindegy, ráadásul könnyedén elvonatkoztathatunk attól a ténytől, hogy Szűcs Antal Gábor húga. Vagyis fordítsuk meg a gondolatmenetet és inkább fogalmazzunk úgy, hogy tök mindegy, kinek a kije Szűcs A. Gábor. Tátrai Tiborral…..
A Tartalmas Idő Macskakő helyett 2008.10.22 12:34:00
Azért is jók ezek a hosszú hétvégék, mert ha ügyesen sakkozunk, végre jó ütemben tudunk mulatni egyet. Ami magyarul azt jelenti, hogy büntetlenül lehetünk másnaposak. Ennek egészen addig örülünk, míg el nem kezd pirkadni. Amikor pedig először fölébredünk, mert pisilni kell…..
Van olyan zene, amit első blikkre nem tudok hova tenni. Az Odett és a Go Girlz pont ilyen, amikor először hallottam, azt hittem, valamilyen iskolai adót csíptem el hazafelé menet, aztán meg gondolatban vállon veregettem a zenész kiscsajt, hogy ügyesen helyezkedett. Örök igazság…..
A Tartalmas Idő Elindultunk 2008.10.21 21:13:00
Ülök a kocsiban és meredten bámulom az előttem araszoló Honda lámpáját. Kuplung, egyes, gáz, kuplung, üres, fék. Naponta nettó másfél óra az életemből, miközben az agyam vagy elzsibbad, vagy világmegvált. Két hónapja megadta magát a rádió is, most csak magammal vagyok…..