Regisztráció Blogot indítok
Adatok
időseknektech

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pár óra alatt, több ezer megosztást, likot és hozzászólást is kapott az oldal. Nem más mint a Tesla Hungary nevezetű Facebook oldal. Ez az oldal ÁTVERÉS. Ne dőljenek be! Kérjük, hogy aki tudja, szóljon ismerősénék, hogy ez egy átverés.Cikk írásának pillanatában 44.565 kedvelője van az…..
Jelen pillanatban az alkalmazás 2.290 Ft helyet, ingyenes letölthető. ( nem tudjuk, hogy meddig ) Jellemzők• Üzemanyag fogyasztás kiszámítása   - benzin gáz üzem számítása• Részletes statisztikák és összehasonlító grafikonok• Előrejelzés a maradék üzemanyagról• Közúti kalkulátor, út költsége,…..
Ebben a cikkben a myPhone HALO 2 telefont említjük meg, ami idősebb korosztályt célozza meg.És mindezt 10.000 Ft alatt...
Az ALCATEL 2008G készülék 5.000 Ft kedvezménnyel megvásárolható a Telekomnál. Ehhez rendelkezni kell Coop Klub törzsvásárló kártyával. És Dominó konstrukcióban kell megvásárolni a készüléket...
Előző cikkünkben az Alcatel 2008G Mobiltelefonról volt szó. Következő tesztalanyunk: EVOLVEO EasyPhone XD EP-600 Mobiltelefon STÍLUSOS MOBILTELEFON KÉK-EZÜST SZÍNBEN, TÖLTÖÁLLVÁNNYAL ÉS NAGYMÉRETŰ, SZÍNES KIJELZŐVEL..
Ez egy "folytatásos" cikk lesz, amiben kielemezzük a telefonokat.És vágjunk is bele!Milyen telefont válasszunk magunknak, ha nem tartozunk azok táborában, akiknek mindenük a telefon nyomkodása.Egyszerűen csak telefonálásra használnánk a készüléket? ( jó persze egy kis extra jól jöhet: elemlámpa,…..