Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kheller

0 bejegyzést írt és 196 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem baj, ha nem értitek a címet, Tboyka mindjárt elmagyarázza az összefüggést az újabb "Dögöljön meg a szomszéd tehene is!" esetünkről. Biztos a hormonok zavarták össze a szülés előtt álló kismama agyát. Ha mégsem a terhességtől volt, akkor előre sajnálom…..
Kheller 2009.04.30 16:30:04
@kúrórudi: nem az a baj, hogy órákig szajkózod a hülyeségedet, hanem, hogy az értő olvasás sem megy. A két autó EGYMÁS MELLETT ÁLLT! Senki nem akadályozta a hülyepicsát, hogy elinduljon, azzal pedig hogy feltartották a mögöttük állókat egészen pontosan ugyanazt a szabályt szegték meg, a különbség csak az, hogy a terhespicsa még idióta is volt. Bár ezt már mások is próbálták elmagyarázni neked nem sok sikerrel. Lehet, hogy te ültél a micrában és még mindig nem fogtad fel mi történt? Olvasd még el párszor a postot, hátha felfogod.
Kheller 2009.04.30 16:58:57
@tboykaa: ja, hogy ez a szerncsétlen himnemű? A fene azt a himsoviniszta pofámat, biztos voltam benne, hogy ilyen hülye csak egy másik picsa lehet és azért védi ilyen agyatlanul, mert ő is az.
Kheller 2009.04.30 17:54:52
@kúrórudi: "Így egész más a történet mi?"

Ahogy mondod. Ez egy egész más történet amit most előadsz, mint amiről a postoló beszámolt.
Bár nem vagyunk feltétlen hívei Újbuda vezetésének (lásd pl. Zp, Rió), de eddigi panelzöldítő fejlesztéseiket minden irónia nélkül lelkesen fogadtuk. Lehet, hogy hiba volt? A múlt héten örömmel tudattuk, hogy felszerelték az első budapesti panelházra a napkollektort. Aztán…..
  A Thalia engem vidéken győzött meg, ahol még a madárkák sem kakilták le. Arrafelé kevésbé számít, mivel szaladgál az ember, nem úgy, mint Pesten, a sok kompenzáló barom között.  Vélemények az azonos című írásunkról...
Kheller 2009.04.21 12:49:23
@guni: "Képzeld Thalia-t is lehet kapni használtan"

az lehet ám az év üzlete bakker... :)))

de igazad van, használtautóból csak 10 éves totálkáros, visszatekert bmw van.
Kheller 2009.04.21 20:16:35
@guni: Hát ennyi erővel, meg mit akar kompenzálni valaki a nullkilóméteres autóval ugye, szóval ez kétélű fegyver.

Valójában baromság az egész, az kompenzál aki majd összeszarja magát irigységében, hogy nem tud venni egy normális autót, aztán fröcsög jobbra-balra hülyeségeket. Az már csak hab a tortán, hogy ehhez nem is kell több pénz mint egy nullkilóméteres thália...
A délelőtti posztunk után most egy másik Gábor történetét osztjuk meg veletek. Ha ez pontosan a leírtak szerint történt, akkor talán levélírónknak érdemes volna erről bejelentést tenni a rendőrségen, hisz elvileg videófelvétel is van arról, ami történt. Az én esetem azt…..
Nektek is feltűnt, hogy a címben csak e-betű van? Ennek ellenére utolérte a válság az Apple-t is, fel lehet élni a bankban őrzött 25-30 milliárd dollárt. Persze az is lehet, hogy mostantól kezdve csak lassabban gyarapodik a pénz, vagy hogy teljesen elfogy, miután megválasztottátok…..
Kheller 2009.04.06 22:35:30
@Ulkesh: látom nagyon nem tudsz leakadni a vistáról...
Ezért elmondom mégegyszer, lassan, hátha: nem érdekel a vista, tucatnyi oprendszerből választhatok pc-n az adott feladatra éppen megfelelőt.

De az a fenti macbook pronál többet tudó, 1000 dolláral olcsóbb dell gép és vistás, úgyhogy lehet, hogy mégsem annyira drága az a vista :))
Kheller 2009.04.07 00:01:16
@Ulkesh: "Nem tudom miről beszélsz"

elég szomorú, hogy fogalmad sincs mi történik, ott volt a konkrét link mindkét gépről...
Kheller 2009.04.07 11:06:29
@Ulkesh: tudásban, árban, konfigurálhatóságban tényleg a közelében sincs. Nagyságrendekkel jobb :)
Múlt héten volt az a reklám, amiből kiderült, hogy 700 dollárért nem lehet rendes Macintosh-t vásárolni, bezzeg HP-ből vehetsz egy nagy, béna karosszériaelemekből összerakott, nem különösebben hordozható gépet. A Microsoft most megint megpróbálta, ezúttal 1500 dollár volt a…..
Kheller 2009.04.06 14:37:22
@zila: hát bizony te vagy a kivétel, elenyésző az informatikusok között a mac felhasználó. Viszont ha neked egy saját linux vagy win üzemeltetése gondot okoz, akkor lehet hogy pályát tévesztettél :)
Kheller 2009.04.06 16:14:32
@zigzeg: "91-92-ben Mac-en programoztam, akkor a windows a 3.1-el a fasorban se volt a Mac OS 7-hez képest. Aztán koppintottak pár dolgot, és kezdett a Windows is valahogy kinézni."

LOL, ez mekkora volt! :)))
Jó hogy pont a 3.1-es win-t hoztad fel, ugyanis a win95 már olyat tudott kernel szinten amit a macos év még fél évitzedig nem: preemtive multitasking. Bizony-bizony, az egész macos olyan szinten volt gányolva, hogy nem volt normális multitaskja egészen 2001-ig (igen, az már a 21. század) mikor is ki kellett dobni az egészet és lopni egy unix alapú kernelt, amivel végre sikerült megszabadulni a cooperative multitasktól. Bravó :))

gyk: a 2001-ben hatalmas osx újitást, a microsoft utoljára az idézet 3.1-es windows-ban használta, szóval hagyjuk ezt a ki lopott mit témát, mert nagy égés lehet bőle. Az, hogy "informatikusként" ezzel nem vagy tisztában sokat elárul :)

A vista pedig annyira bukás, hogy igencsak örülne a macos, ha olyan részesedése volna :)
Félrefordítások BKV strikes back 2008.10.01 20:22:00
Tibi kalandos lélek, BKV-val utazik (azt nem mondom, hogy az alternatívák kevésbé kalandosak, lásd autozz.blog.hu), és közben félrefordítást gyűjt (a poszt címét is ő adta):A minap egy felújított Ikarus buszon utaztam, és örömmel láttam, hogy már nem a leaving ami forbidden.…..
Eme kedves mondatot mostanában divatos használni, főként azok szájából hallani, akik úgy érzik, cigányok között élni rossz, ergo nekik nem lehetnek olyan jogaik (a már megszerzetteken túl), amikért tüntetni érdemes volna. Mi több, a már megszerzett jogaikat is valamiképpen…..
Bizony, június már elmúlt, egyre rövidebbek a nappalok, libling stunt azt elégelte meg, hogy amikor sötétedés után megy haza, szinte mindenki úgy áll előtte akár percekig, hogy nyomja a fékpedált, kiégetve a mögötte várakozó retináját a sötétben jól kitágult pupillákon…..
Hóbelevanc 15 perces biztonság 2008.09.18 09:00:00
  Manapság bármerre megyünk, ügyelni kell a megjelenésünkre. A legkisebb élelmiszer boltok is fel vannak szerelve biztonsági kamerával. A kávézó, az üzletközpont, a bank, a posta- még az utcán is lehetnek elhelyezve megfigyelő szemecskék, amik azt nézik, rendben mennek- e a…..
autózz! Baleset egy darázs miatt 2008.09.13 07:45:00
Érdekes kérdést vetett fel levelében Maja. Mennyiben hibás az autó vezetője, ha egy darázs miatt balesetet szenved? A sofőr felelőssége ilyenkor a karambol, vagy a rovar az egyedüli oka, mint amikor egy őz ugrik elénk az útra? Mi a véleményetek, megérdemli a történet írója a…..
Az olimpiai záró ünnepséggel egyidőben már is elkezdődött a hazai politikai folklór pofozkodáshadjárata. Menten felfordult a gyomrom, ahogy a politikusokat megláttam nyilatkozni. Amiket mondnak és ahogyan mondják...Én a magam részéről nem tartom szégyennek azt a 21. helyet a 204…..
Nem tudom még mindig hová tenni azt, hogy a várost ellepik a batárnagy SUV-ok, mint Audi Q7, Mercedes GL, BMW X5, csak hogy a legbosszantóbbakat említsem.Belefulladunk a szmogba, sem megállni, sem haladni nem lehet, erre ezek a többtonnás, többméteres (mármint itt még csak a…..
w 220 felett 2008.08.18 06:00:00
A verseny jó, a verseny hasznos; remélem, kívülről fújja mindenki. Attól lesz egyre jobb és olcsóbb a minden, nemcsak a zenélős kulcstartó, hanem a biztosítás is. Miért? Mert a rosszabb elbukik. És hát izé, akkor abból vesztesek keletkeznek. Egy biztosító esetében egész sokat…..
autózz! Elém ugyan be nem jössz! 2008.08.03 07:48:00
Nem tudom, mennyire tette jól Szasszer amit tett az alábbi történetben. Hülye volt a dobozautós is, de többnyire abból kerekednek ki a hasonló, balesetveszélyes helyzetek, amikor két hülye összetalálkozik és magukon kívül más közlekedőket is veszélyeztetnek. Tessék ítélkezni!…..
Appleblog Kezemben az iPhone 3G 2008.07.28 06:55:00
Megfogtam, megnyomkodtam, kipróbáltam. Handrás vett egy 3G-s iPhone-t, amit rögtön kölcsön is adott mindenkinek, szóval a következő hetekben gondolom részletesen olvashattok róla a különböző blogokon és híroldalakon. Nem is mennék bele a részletekbe, mert gondolom tisztában…..
Belsőség Az áldozat is hibázott 2008.07.27 06:44:00
  Miért ítélnek el halálos közúti baleset okozásáért, ha az áldozat ma is élne, ha bekötötte volna magát? Két éve Toller László és hivatali sofőrje Budapestről Pécs felé tartottak. A 61-es úton, Dombóvár közelében egy szabálytalanul előző autóval való…..
autózz! Elmaradt temetés 2008.07.23 06:14:00
Optimista ember ez a HeRo, éppcsak nem küldte ki a meghívókat a saját temetésére (arról ne is beszéljünk, hogy mire jó a shift billentyű). De azt is csak azért, mert nem tudta előre, hogy mikor lesz. Úgy néz ki, hogy egyelőre megint el lett napolva, pedig már majdnem... ez a…..