Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kififufru

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Beköszöntött az ősz és ezzel meg kell változtatnunk az arcápolási rutinunkat is. Nem sokkal, de jobban oda kell figyelnünk a bőrünk jelzéseire és hidratáló anyagban gazdagabb krémeket és arcápolókat kell választanunk. Egyszóval a hideg beköszöntével a bőrünk igényei is megváltoznak, és szeretnék…..
kififufru 2017.10.03 11:45:58
Olvasónk a Posta felelősségvállalásának kérdését firtatja levelében. Ha jól értem, nem is az elveszett, pontosabban meglovasított érték miatt akadt ki, hanem mert úgy érzi, hogy aránytalanul sokat szív a dologgal, miközben a posta a vállát vonogatja. Bár azt én nem hiszem, hogy egy enyves kezű…..
  Úgy tűnik, sajnos csak papíron vásárlóbarát az alábbi matracos cég. Mert jól hangzik a közvetlen értékesítés miatti jóárasítás meg a kompenzáció, kivéve, ha nem gondolják komolyan. Kár érte. Új Magyar feltörekvő vállalkozás..REVOTICA Eladtam az ágyam,…..
Néha a reklamációnak van értelem is, persze a saját és mások szórakoztatásán kívül. Pár éve volt egy 50 colos LG plazma TV-m, ami már akkor is elég buta modellnek számított. Ezért tudtam megvenni egyetemistaként az Elektro Outlet-ben, ahol korábban bemutató darab volt. 1 év garancia viszont így is…..
Telekommunikációs modernizálásba fogott a cég, amit egy szanálással, valamennyi amortizálással és némi likvidálással foganatosított a Telekom. Lendületes beszámoló következik remek hasonlatokkal és nagy megfejtésekkel. Történt, hogy a naiv 22 éve kiválóan prosperáló családi cégünk úgy gondolta,…..
kififufru 2017.09.22 12:39:40
@viracocha73: most vagy ez: "hogy kis családi cég vagyunk, örülünk, hogy élünk:)" vagy ez: "22 éve kiválóan prosperáló családi cégünk". a kettő kicsit üti egymást.