Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Selli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nincsenek illúzióim, hogy a közvélemény egy nem jelentéktelen része miként vélekedik a tanártársadalomról, ezt ezen a blogon is megtapasztaltam már jó néhányszor. Az a beszámoló azonban, amelyet a Zoom.hu közölt a csepeli kettős gyilkosság kapcsán, ennek ellenére…..
comment:com Lecsapott a TV2 2009.01.15 07:11:00
A Prae.hu művészeti portálon november környékén tűnt fel egy blog, amit egy bizonyos Hungarian helyszínelő jegyzett, és hogy finoman fogalmazzunk, a TV2 számára kissé kényelmetlen információkkal és pletykákkal szórakoztatta rajta a nagyérdeműt. A blog számos bejegyzése elég…..
Friderikusz Sándorról sok mindent el lehet mondani, és nagyon sok mindent el is mondanak a kollegák, pályatársak, ellenségek, meg úgy egyébként mindenkinek van róla véleménye, mondják egoistának, akadt, aki egyenesen letolvajozta, de egy dologban mindenki egyetért: a pali a…..
comment:com Az összecsapás 2008.11.14 16:30:00
Sorbanállás a banánért, évekig várakozás a Moszkvicsra, a VOR konfekcióruhák, amik mindenkin hülyén álltak, vagy hogy hiánycikk volt a lakat, vagy egyáltalán ez a szó, hogy "hiánycikk" - na ezek azok az emlékek, amikről a harmincas, illetve harminc fölötti generáció…..