Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Egyéni Panel Buddha 018

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Mint láthatjátok, egy megvilágosodott elme csak addig foglalkozik a problémával, ameddig feltétlenül szükséges. Utána leteszi a lelki terheit...
  Óda a KislábhozÍrta : Nagyláb..
  Ez most nem vicces! Véresen komoly! A tetteseknek bűnhődniük kell!!!Miért teszi velem ezt az élet, hogy kilyukadt a zoknim??? Fő ok: Mindjárt tudtam, hogy itt valami hátsó szándéknak köszönhető! Lelki ok:Az elkövető nagyon szerencsésnek érezte magát az elkövetés közben! Élvezte, hogy azt…..
A hentes az az ember, aki legálisan darabol. A mészáros meg legálisan öl. Milyen boldog lehet az az ember, akinek a munkája a hobbija!..
Egyéni Panel Buddha Játszótéren 2017.09.30 09:29:41
Játszótéri élményeim tegnapról. (Most az nem fontos,hogy én miért voltam ott) Amúgy ez a játék gyík vagy 30x lett a csúszdán lecsúsztatva. Legalábbis élőben nagyon teátrális volt... Még mielőtt megkérdeznétek, nem én játszottam, én csak csendes szemlélője voltam. Most jutott eszembe, hogy úgy…..
Egyéni Panel Buddha Matematika 2017.09.30 09:25:59
  Tisztaság ,fél egészség+Lustaság ,fél egészség=Én akkor teljesen egészséges vagyok!!! �✨..
  Kedvesem! Most már abban a korban vagyok, hogy gondolnom kell a jövőmre is, úgyhogy megkeresem a királyfit. Aki persze csak akkor állna szóba velem, ha ilyen egészen hátrányos helyzetű volna, mert egyébként mi a faßnak?Mielőtt megcsókolom, természetesen kitöltünk egy papírt, hogy azok után…..
Meghalt Hugh Hefner a Playboy megalapítója! Nyugodjon békében! Az én nagyfaterom autószerelő műhelyében is fő helyet kaptak a falakon a pucér nénik, nagyanyám legnagyobb örömére! És nem utolsó sorban nagy hatással volt az én személyiségfejlődésemre is! Nem lehet elég korán kezdeni!..
Egyéni Panel Buddha Vicces Tarot 2017.09.28 11:10:50
  HELLO ŐSZ! Miért kell a fűtésen spórolnom ahelyett, hogy egy gyönyörű luxusvillában laknék valahol és az időjárás viszontagságai a legkevésbé sem érintenének? Fő ok: A háttérhatalom ezt szánta nekem Lelki ok:Leszületésem előtt megfenyegettek, hogy leölnek, amint jobbra fordul a…..
Lehet, hogy csak valamelyik születéskori planétám, vagy bolygóm , amelyik a szűz csillagképben állt - mondatja velem a következőket: Jó emberként tegyek már én is valamit a Földért-gondoltam-és kinyitottam egy hogyan spóroljunk füzetet. A képen látszik, hogy azt tanácsolja, hogy spóroljunk a…..
Egyéni Panel Buddha Feng Shui 2017.09.28 11:03:19
A Feng Shui szerint a szélcsengők a Chi játékszerei . Minél természetesebb anyagból készül, annál jobb!..
Levedlettem a bőrömet zuhanyozás előttÉljen az igénytelenségEgy megvilágosodottnak amúgy sincs szüksége földi hívságokra..
Innentől fogva te is ki fogsz tenni ebből a gyógyiitó szerből az ágyad mellé, ha egyedül vagy! Ma reggel sajnálatos módon ismét életmentő beavatkozásra volt szükségem, melyet, ha egyedül vagyok, akkor biztosan nem tudok magamnak abszolválni! De ezzel a segiitséggel sikerült kikúsznom a konyháig,…..
  Ma a Tesco buszon utaztam és a vezetőnél szólt valami régi rockos jellegű szám. Arra lettem figyelmes, hogy az egyik nagyon öreg bácsi ritmusosan rázza magát a számra. Már képzeletben ott jártam, hogy elképzeltem őt fiatalon, ahogy régen erre bulizott, szívesen beleláttam volna a fejébe, hogy…..
Egyéni Panel Buddha Vicces Tarot 2017.09.27 12:36:31
  Na, eljött a lelki fejlődés ideje. Most fény derül arra, hogy miért álmodok mindig ilyen kegyetlen, brutális álmokat! Fő ok: A droog roossz! Nem kéne annyit kábsziszniii Lelki ok:1 pohár abszint után megmásznék egy hegyet. 2 pohár abszint után kirabolnék egy ékszerboltot3 pohár abszint után…..
Egyéni Panel Buddha Álom blokk 2017.09.27 12:32:01
  Az első álom átlagos. A második az ütősebb, a harmadik a legakciódúsabb, de elmesélem az elsőt is. Kíváncsi vagyok, mit szólna hozzá egy pszichológus, vagy álomfejtő. Na jó hagyjuk. Amíg szabad lábon védekezhetek, addig jó így nekem, nem kell a balhé. Örülök, hogy mindkét kezemet szabadon…..
Egyéni Panel Buddha Hurrá! 2017.09.27 12:25:22
  Ezzel a tapsolós giffel ünneplünk ( én és a sok másik személyiségem, akik segítenek a lelki fejlődésemben, mert több szempontból megvilágítanak egy adott problémát ) Csak időközben a sok követőtől nehogy üldözési mániánk legyen! Már most is úgy érzem, hogy valakik figyelnek és követnek. -Ugyan…..
Ők már megvilágosodottak.Az itt és mostban élnek...
Egyéni Panel Buddha Tarot rovat 2017.09.27 12:16:03
  Kérdés:Orvos látott már? Oh, igen, de miután kivizsgált, nem mondott semmit, csak kiszaladt a rendelőből a Dunához és hátat fordított lehajtott fejjel. Azt mormogta magában, hogy nem akar visszamenni soha többé. Vittem neki öt kávét, de ebből hármat kiborított idegességében. Az eset óta nem…..
  1. Még amikor gondolatban beszélsz magadhoz, akkor is minden vessző helyére gondolsz egy b+et vagy g#cit2. Amikor reggel felkelsz, akkor már azon jár az eszed, hogy hogyan végeznéd ki az összes munkatársadat és főnöködet rituálisan3. Amikor neked mennek az utcán, inkább nem szólalsz meg, mert…..
Egyéni Panel Buddha Tisztulok 2017.09.27 12:00:42