Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Entomi

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyugtalanítóan sok ideje nem volt Mesterlövészes bejegyzés, úgyhogy kinyitottam archívumomat és előszedtem két még eddig nem mutatott "Ezt-talán-nem-vetted-észre-játszás-közben" képet. Az elsőt "Delta" küldte, a másodikat "Levi". Gondoltam amíg…..
Ragcsi összerakott egy igen látványos kis hülyeséget jó zenével. A végén van motor is   ..
Entomi 2008.11.17 19:43:18
Subba Képrejtvény 2008.11.07 14:00:00
Vajon milyen extrém környezetben található ez a kép? Sosem találnátok ki, klikkeljetek rá, hogy megtudjátok!  Aztán fejtsétek meg a történetet is hozzá, köszi! ..
Ádám küldött nekem egy Tescos kiadású "Grand Touring" nevű játékot. 98-as a játék, szóval korántsem mai darab. Ahhoz képest meglepően jó volt a grafikája és úgy egyébként sem tűnt fel komolyabb probléma. Talán az, hogy meglehetősen nehéz egy játék. Arcade…..
Na gyerekek, többen írtak nekem, hogy nekik is megvan a játék (legtöbben egyetértettek velem, hogy gagyi, de ezt csak úgy mellékesen...) és egyesek felvetették az ötletet, hogy lehetne szervezni egy multizást. Egy b@d nevű kommentelő hajnaldó is volna megszervezni az egészet. Szóval…..
"Videós karrierem" egyik legnagyobb pillanata volt, amikor a fix.tv "Level Up" műsorban szerepelhettem, mivel rossz játékokról volt szó. Sajnos a saját feltöltésem youtube törléssel együtt eltűnt, de Fekete Zsombor szerkesztő is feltöltötte. Megnézhetitek itt, ki…..
Ugyebár ez nagy szerelem. Mindenesetre kaptam jó pár levelet, ahol ajánlgattok CI játékokat. Úgy, hogy nem is játszottatok vele. Azért szeretném leszögezni, hogy nem kizárt, hogy van jó játékuk. Én nem játszottam minden játékukkal, szóval nem állítok ilyet. Csak az a helyzet,…..
Tamás küldött egy képet a nagy kedvenc és a Ninában látott terrorpapi közti hasonlóságról.  ..
Utóbbi idők egyik legjobb és legőszintébb videója! :) Teljesen átéreztem a kiakadását..
Még nagyon nagyon régen küldte nekem valaki ezt a videót. Sajnos így egy év távlatából már nem tudom kideríteni a kedves beküldő nevét, de ezt nagyon kár volna kihagyni, úgyhogy feltöltöttem. Ilyet, ilyen formában még biztos nem láttatok!  ..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
Entomi 2008.08.23 10:43:29
A következő videó más lesz mint a többi, ugyanis majd ki is próbálhatjátok a játékot, mert találtam egy honlapot, ahol ingyenesen/legálisan letölthető a játék. Igaz, csak 60 perces verzió, de ennyi bőven elég, hogy átérezzétek, hogy miért került a sorozatba. Személy szerint…..
Entomi 2008.08.05 22:21:07
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Megint igen nagy megtiszteltetés egy ilyen! Nagyon nagyon köszönöm "valaki82"-nek, hogy fáradozott egy átalakított Doom verzió megalkotásával. Itt egy kis betekintés a Bétás változatba, csak hogy tudjátok, nagyjából mi várhat rátok.  Játék letölthető itt 10…..
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
Entomi 2008.07.22 11:33:55
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Poénosan bizarr jelenetek a klassz Assassin's creedből. Itt van rögtön egy...hát...hogy is mondjam...Glory hole? Itt meg imádnivaló az aktus közben hallható hang ..
Tök jó, hogy a sorozattal/velem kapcsolatosan készülnek rajongói munkák, amelyeket sok apró bejegyzések helyett, összegyűjtöttem egybe. Új videó munkálatai elkészültek, az egész játékot kb 20 perc alatt végigvittem(csak hogy érezzétek a játék komolyságát), nagy szar, csak…..
Na ennél a Call of Duty 3-as hullánál aztán minden pörög ami pöröghet...Vagy jobban mondva, ami nem is pöröghet. Küldte: DiDi ..
TÖRÖLT VIDEÓ(Miért kellett ezt a videót is törölni? Ez egy alapmű pedig!)..