Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pál Patiszon

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nyomdában van minden eddiginél nagyobbat markoló antológiánk, a Gardner Dozois szerkesztette A legjobbak legjobbjai: Két évtized legjobb science fiction novellái. Nem érezzük, hogy lenne mit kifejtenünk: egy ekkora termést felölelő válogatás a szakma egyik legelismertebb szerkesztőjétől…..
Régóta készülünk erre a bejelentésre, most végre eljött az ideje: zsebkönyvsorozatot indítunk sci-fi és fantasy kisregényekkel! Már jó ideje sajnálkozva néztük, hogy ugyan sok külföldi szerző publikál kisregényeket is, ezek a kötetek valahogy egyik hazai kiadónál sem találtak otthonra. A…..
A Könyvhét, a két nagy esemény egyike, amikor személyesen találkozhatunk az olvasóinkkal, nagyon fontos a számunkra, igyekszünk az újdonságaink egy részét is erre a hétre időzíteni, Azonban, bár nagyon készültünk arra, hogy a Könyvhétre megjelentethessük Brian Staveley lebilincselő fantasy…..
Pál Patiszon 2017.09.19 12:10:26
@HannaCsilla: Nem tudod, hogy a Panoráma könyvek mikor lesznek előrendelhetőek? Jobban megérné a hármat egyszerre megrendelni.
Pál Patiszon 2017.09.19 12:15:28
@HannaCsilla: Köszönöm.