Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fahey

0 bejegyzést írt és 308 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Knight Baráti kérések 2013.04.23 19:30:53
Lassabban gyűlnek a Fidesznél az aláírások a kívánatosnál, hát baráti kérésekkel itt-ott rásegítenek. Többnyire a főnök "kéri" a beosztottat, az ügyintéző "kéri" az ügyfelet. Persze a lehető legdemokratikusabban. Barátilag. Annak az elemzésébe most nem mennék bele, hogy…..
Tegnap megint ez a szomorúság… Írtam a Vörösnek, mert nem akartam a Medencésnél nyomulni, de végül mégsem bírtam ki. Kedves volt, de határozottan leterelt. Cigizni sem akart kijönni, azt mondta, éppen leszokik. Mégis azt érzem, hogy egy komoly döntéssel vissza tudnám szerezni.…..
Új műfaj van emelkedőben a gépjárműepika horizontján: a levélregény. Hűséges olvasóim megszokhatták, hogy hétfőnként savankás sopánkodást, szelíd nógatást, fémízű fogadkozást olvashatnak eredménybeszámoló helyett. Sajnos ezt a hagyományt Powered Áki lendülete…..
Tegnap délután még felhívtam a jófej exkollégámat, hogy a Vörösről szerezzek infókat. Dolgozott, nem tudta megmondani, hogy meddig fog maradni, de megkértem, hogy intézze el, hogy bent tartsa legalább hatig. Elintézte. Mikor hat után egy kicsivel odaértem, már szinte csak ő ült a…..
Ha valaki két hete teszi elém ezt a posztot, azzal, hogy én írtam a jövőben, drogozással gyanúsítom meg. Természetesen nem azért, mert blogposztokat mutogat a jövőből, ehhez elég egy hiperhajtómű a NASA-tól. Hanem azért, mert ami itt olvasható, az színtiszta science fiction a…..
fahey 2012.09.25 11:33:58
@fahey: á, értem már (mert jobban megnézve látszik, hogy merre van az előre, és az is, hogy a fehér kar a váltóé)
Fogalmunk sincs, pontosan mi történt ma reggel a Budai rakparton, amikor Varga Endre kerékpárjával át akart kelni egy kereszteződésnél. Az eddig mintegy hatezer Facebook-felhasználó által megosztott üzenetében ugyanis azt írja, egy szürke Suzuki Swift, melynek rendszáma 666-ra…..
300 160!! %frissítve% 2012.07.15 19:01:00
Jó kis dugások vannak mögöttünk...:) Egyre több az anál...én nagyon élvezem, mindig én kérem meg Willst, hogy csináljuk úgy. Iszonyat jó! közben tiszta lucsok leszek, mert elképesztően begerjeszt. Néha azt kívánom bárcsak két farka lenne, amit egyszerre tudna használni. Ma 4…..
Kedves Despota és kedves Olvasók! Több éve, hogy ez a történet megesett velem, így már semmi aktualitása, de tanulságként megosztom veletek.10 évig voltam pénztáros az egyik helyi multinál. Ez alatt az idő alatt soha, hangsúlyozom, egyetlen egyszer sem volt se hiányom, se…..
fahey 2012.08.03 09:09:27
@franc0: anyám is 10 évig dolgozott játékboltban, nincs felsőfokú végzettsége, és kurvára tud helyesen írni, szóval ez nem bizonyít semmit. Meg sajnos a diplomát se a helyesírásért adják.
Persze bármi lehet kamu...
Eddig túl sok mindenre nem lehet büszke a köztévé, már ami az olimpiai közvetítést illeti, amit ha feleolyan lelkesen és odafigyeléssel csinálnának, mint amiben igazán jók, azaz a nem kívánatos személyek kiretusálásában és a rendszer seggének alapos kinyalásában, máris…..
300 Már megint én írok! 2012.06.12 16:40:00
Nyugi, nem történt semmi rossz velünk, csak nem volt időnk írni. Na jó, lehet, hogy ha nagyon akarunk, tudtunk volna rá szakítani egy fél órát, de melyikünk írja meg? Voltak vitáink ezzel kapcsolatban. Miattatok sem vagyunk motiváltak. Mer' nem nézitek elegen, alig van komment. Hogy…..
300 Tegnap 3 volt 2012.05.23 17:49:00
Két teljes napig nem láttuk egymást. Nem kibírhatatlan, de azért már vágytunk egymásra. Elsősorban egymás társaságára, de testileg is ki voltunk éhezve. Délelőtt találkoztunk, de csak délután mentünk hozzám. Egészen gyorsan az ágyban kötöttünk ki. A farkam kiváló…..
300 2 more nights to go... 2012.04.30 14:54:00
Elég sok dolgunk volt az elmúlt időben, főleg Willsnek, ezért úgy találtuk a legjobbnak (legalábbis én), ha nem alszunk annyit együtt erre az időre. Így tegnap este volt először két egyedül töltött éjszaka után, hogy együtt aludtunk. Amikor átértünk Willshez, bedőltünk az…..
300 Vasárnapi szex 2012.04.03 14:02:00
A hét utolsó napján nálam aludt Kate. Szeles hideg idő volt, sétálni voltunk. Séta után átfagyva értünk haza, vacsi után bújtunk be a meleg takaró alá. Nem sokkal később a hévtől fűtve rúgtuk le magunkról, csak a szerelem tüze melegített :). Kate először szopott, aztán…..
fahey 2012.05.02 16:52:13
A Critical Mass szervezőivel, vagyis Küküvel, Sinyával és hf-el kiruccantunk Amszterdamba és pár vidéki városba, hogy megpróbáljuk megfejteni a titkot, mitől a világ legbringásabb országa Hollandia. Nem biztos, hogy a március 15. körüli tanulmányút mindenre elég volt, de a reggeltől estig való…..
Belsőség Napóleon nem adja fel 2012.03.26 18:00:00
A futómű igen csecse lett, ha kell a kavicságyon is átgázolok, igaz, Becsületesnepper úr?:) Pista már hetek óta ismételgette: Zolikäm, olyän nincs, hogy nem jössz el a Sloväkiaringre! Persze feleslegesen oltogatott, naná, hogy ott leszek. Nem csak azért, mert egy pályanap (ahogy…..
Péter 69-cel ment a 70-es táblánál, 30 000 forintra büntették. És ez csak a kezdet. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Ifjúkorunk kedvenc étele volt: a barátaimmal közös albérletben a pizzán kívül ez került a leggyakrabban az asztalra. Akkor nem az volt a legfontosabb szempont, hogy jó alapanyagokból készüljön, hanem hogy jó sok legyen, és legyen mellé vörösbor. Ezt követően évekig eszembe sem jutott, csak…..
fahey 2012.03.06 12:57:54
@Hompi: én étcsokival ismertem, de a kakaó se lehet rossz
Gasztroszex I can has cheezburger? 2012.02.23 11:00:00
Az igazi hamburger receptjén nincs mit vitatkozni: megfelelő pékáru, némi zöldség, egy kis szósz, és színtiszta marhahús. És ráadásul nem is egészségtelen.Jó régóta adósak vagyunk ezzel a poszttal, egész pontosan a blogszületésnap óta. Ugyanis azt találtuk ki, hogy akkor…..
fahey 2012.02.23 16:23:14
Nem rég kijöttek elég hátborzongató hírek egy légyfajtáról, amely bizarr módon úgy szaporodik, hogy petéit élő hangyákba szúrja hegyes petecsövével. A kikelő lárva a hangya testén belül a fejéig rágja magát, ahol szép lassan elfogyasztja annak agyát, és több funkciót…..
  Amennyiben van olyan történeted, amit szívesen megosztanál másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt részed, akkor írd meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Kedves Mt olvasók!   Az emberi aljasság nem ismer…..
 Hetvenezer négyzetméternyi irodafejlesztés akkor is ijesztően hangzik, ha csak 47.000 m2 területet foglal el. De nem kell megijedni. Mindez olyan helyen történik majd, ahol nem nagyon lehet tájképet rombolni: kinn Ferihegyen, a Liszt Ferenc Repülőtéren. Ezzel nem azt akarom…..
fahey 2011.07.13 10:59:42