Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Keresztes

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A keresztény-muszlim kapcsolatokat napjainkban a nagyhatalmak politikai játszmái határozzák meg, de most a két fél középkori viszonyait szeretném górcső alá venni és ez által jobban megérteni a jelenkorban történő eseményeket. Az iszlám 7. századi megjelenése hatalmas riadalmat keltett a keresztény…..
Keresztes 2017.09.19 08:56:15
@karandash:
Az IÁ nem képviseli az iszlámot, az IÁ egy terrorszervezet. Az IRA és az ETA se képviselte a kereszténységeket miközben ártatlanokat gyilkoltak le, vagy amikor az amerikaiak lemészárolták azt a néhány millió indiánt, vagy amikor a keresztesek kiírtották a fél világot Jézus nevében, ártatlan nőket és gyerekeket égettek el.
Keresztes 2017.09.19 08:57:15
@Keresztes:
@kereszténységet
Keresztes 2017.09.19 20:19:09
@Lady Scarlett:
Akik később amerikai polgárokká váltak te agyas.
A Korán pedig eképpen ír a lánygyermekek megöléséröl:
"...és amikor az élve eltemetett kislányt megkérdezik miféle bűnért öletett meg? (...) s a Pokol tüze föllángol, s a Paradicsom pedig közel kerül - megtudja (minden) lélek, hogy mit hozott magával.` (81:8-9, 12-1)
Az iszlám megjelenésével gyökeresen megváltozott az arábiai nők helyzete. Radikálisan visszaesett a lánycsecsemő gyilkosságok száma, résztvettek az öröklésben és anyák tisztelete az iszlám világban elsőrendű a világon.
A daeshról meg annyit, hogy egy terrorista szervezet ami ellen az arab és iszlám országok együtt harcolnak.