Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kat a Gonosz

34 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jegyeket elő venni! Indul a Forge of Empires Express vonat! Itt a legújabb téli esemény, ugorj fel a vonatba és járjuk be a gyönyörű havas tájat együtt. Gyűjtsd a csillagokat, nyisd ki az ajándékokat és gyűjtsd össze a jegyeket, tedd le a vonatsíneket, hogy bejárhasd a forge világot és rengeteg…..
Megérkezett az idei Halloween speciális esemény is, mely az idén valójában különleges lesz és talán az eddig legjobb, legalábbis szerintem.  Ha szerettétek a Régészeti eseményt, akkor az idei Halloween esemény hasonló lesz ahhoz :) A játék, mint már mondtam hasonló lesz a régészeti eseményhez.…..
Sziasztok Mint észrevehettétek, egy új menüpont került a felső menüsorba Várostervező címmel. Ez egy külső oldalra irányít át benneteket ha rámentek. Az oldal sajnos nem magyar nyelvű, de ebben a leírásban segítünk egy kicsit a tájékozódásban. Legelőször is bejelentkező felület fog betöltődni,…..
Kat a Gonosz 2018.05.14 09:52:06
Nem teljesen világos a kérdésed, de ha a meglevő város terveidet akarod törölni, akkor rámész a városra, anélkül, hogy ráklikkelj, és a jobb felső sarokban meg kell jelenjen egy csavar, amire ha rámész, van egy "delete" gomb, ezzel kitörölheted azokat a terveket, amikre már nincs szükséged.
Itt egy kép is, hogy tisztább legyen:
prnt.sc/jhkf3a

Ha viszont arra gondoltál, ahol az email címet és a jelszót írod be, mielőtt belépnél az applikációba, azt nem lehet törölni, ugyanis hivatalosan nem csinált semmilyen profilt, csak kér egy email címet és egy jelszót, amit be kell írjál minden alkalommal,. Kaptál erről valaha levelet az email címedre hogy beregisztráltál az applikációba? Mert én nem, szóval nincs mit törölni. Ha random email címet írsz be, akkor is kell működjön szerintem.

Remélem megválaszoltam kérdésed :)
Kat a Gonosz 2018.05.23 13:01:22
@Tom2004: nem lehet forgatni
Nemsokára indul az őszi esemény! Ismét hozzávalókat kell összegyűjtened, majd finom recepteket készítened belőle. Minél több tortát és süteményt készítsz, annál nagyobb esélyed van jobb ligában (igen, megint liga) végezni és jobb nyereményekkel gazdagodni. Az idén is rengeteg nyeremény vár rád,…..
Forge rajongók! Bár kint lehűlt az idő, elment a kánikula, a játékban nemsokára beköszön a nyári esemény ;) és magával hoz rengeteg nyereményt, többek között egy újabb szuper épületet is - a Varjú fészket! Vitorlákat fel! Kormányozd a hajót, nyerj mindenfélét és keresd a kincseket! ;) A játék…..
  Először, másodszor, harmadszor... éééés elkelt! Isten hozott az Antik/Aukciós vásáron! Ha még eddig nem hallottátok volna a hírt, a Béta szerveren már egy ideje kering az antik/aukciós vásár - egy újabb bővítmény a játékban, melynek segítségével, végre kiürítheted a raktárodban porosodó…..
Focirajongók, készüljetek, mert elérkezett az idei Focikupa a Forge of Empires-be is! Az idei focikupa női focistákról szól és istennőkről ;) Rúgj gólokat, szerezz energiaitalokat és nyerj rengeteg jutalmat! Foci meccsen vagy, te döntöd el "kinek passzolod a labdát", avagy melyik játékosra…..
Kat a Gonosz 2019.06.06 21:51:15
Nemsokára újabb esemény indul, mely eltér az eddigiektől. Az esemény témája az archeológia, avagy a régészet lesz, szóval ha van köztetek Indiana Jones rajongó, kiélhetitek álmaitokat, ugyanis az esemény során ti lesztek a régészek és ti fogjátok keresni a kincseket, mely számos jutalmat rejt…..
Kat a Gonosz 2019.04.30 17:49:02
@Vanek_úr: Köszönöm, hogy szóltál! Máris kijavítom.
Megjött a tavasz! Így hát a városodban is nemsokára megkezdődik a Cseresznyevirág Fesztivál. Mint minden évben, az idén sem maradhat el az időszakos esemény, a Tavasz. Gyűjtsetek lámpásokat, szerezzetek origámi állatokat és nyerjetek minél többet!    A játék nagyja része az eseményablakban fog…..
  A játék nagyja része az eseményablakban fog zajlani, mint mindig:  Vegyél részt a velencei karneválon, mely az idén a kikötőben fog játszódni. Költsd el a jegyeket és döntsd el melyik játékban szeretnél részt venni. Három különböző játékban vehetsz részt, melyekben váltakozó % esélyed van…..
Az idén sem maradhat el a speciális Forge Bowl esemény, mely az amerikaiak kedvenc sportját dicsőíti, az amerikai futballt. Szóval sportrajongók, forgerajongók, futball imádók, örüljetek, mert nemsokára kezdődik az újabb esemény, mely 20 napot fog tartani. Ez alatt az idő alatt, lehetőséged van…..
Hamar elrepült ez az év, vagy csak nekem tűnik úgy? Mindenesetre, elérkezett az új, várva várt Téli esemény. Azt már most előre megsúghatom nektek, hogy sokkal de sokkal jobb, mint a tavalyi :) A nyeremények is sokkal jobbak. Végre rájöttek a fejlesztők, hogy nincs mindenkinek hely a sok mütyüri…..
Elérkezett a nap, Mindenszentek napja, avagy Halloween, mikor nem ülhetsz nyugton, mert megnyílik a kapu a két világ közt, a démonok és szellemek az éjszakában előszeretettel kísértenek majd. Lépj át a Sötét Kapun a túlvilágba, hogy megismerd és átélhesd a régi elfeledt történeteket. Boszorkány…..
Az idei őszi esemény a sütésről fog szólni. Vegyél részt a sütőversenyen, gyűjts hozzávalókat és különböző receptek alapján süss finomságokat jutalmakért cserébe.  A játék nagyja része az eseményablakban fog zajlani: 1. Hozzávaló pult: itt láthatod, hogy mennyid van a hozzávalókból. 2. A…..
Mérföld jutalmak: 7 küldetés teljesítése után: Őszi Malom - 1. szint 20 küldetés teljesítése után: Őszi Malom fejlesztő 37 küldetés teljesítése után: Őszi Malom fejlesztő   55 küldetés teljesítése után: Őszi Malom fejlesztő  75 küldetés teljesítése után: Hozzávaló…..
Az idén se maradhat el az időszakos esemény, éspedig a NYÁÁÁÁÁR. Ezúttal a Forge szigetre utazunk, és részt veszünk ismét a Nyári fesztiválon. Rengeteg újdonság és szuper nyeremény vár rád, szóval ne hagyd ki a bulit ;). Lesznek természetesen új épületek, de azon kívül néhány előző eseményekről…..
Egy újabb történelmi esemény vár ránk, ezúttal Genghis Khan, a Mongol Birodalom alapítójának életét ismerhetjük meg.    A rövid esemény teljesítése után, ismét egy újabb portréval gazdagíthatjátok kollekciótokat, illetve egy újabb épülettel, az úgynevezett Botanical Rotunda, mely természetesen,…..
  Akárcsak tavaly előtt, az idén ismét megrendeződik a focikupa a városodban. Ez az esemény a legfontosabb és a legvártabb a Forge of Empires-ban. Rúgj minél több gólt és szerezz minél több jutalmat! A  küldetések 2 részre lesznek osztva, ahogy már megszokhattátok, az első 33 küldetés azonnal…..
    A legújabb történelmi küldetés nemsokára indul, ezúttal talán kevésbé ismert történelmi személyiség életét fogja bemutatni, éspedig Sacajawea történetét, aki egy lemhi soson törzsbeli indián nő volt. Neve azért maradt fent a történelemben, mert tolmácsként és úti vezetőként, ő kísérte el a…..
Ismét itt egy új történelmi esemény, most a 19. századi híres festőművész Vincent van Gogh életéről. Személy szerint, eddig ezt a küldetést vártam a leginkább. Imádom őt és a festményeit is. Alig várom, hogy ő is a városomban mászkáljon és meglegyen az ő portréja is. Ti örültök neki?   12 küldetés…..
Lassan felkészülhetünk egy újabb eseményre, éspedig most egy rövid történelmi eseményre, mely Kleopátra életéről fog szólni. A küldetés április 26.-án indul és Május 1.-ig fog tartani. 12 küldetés lesz, melyeket azonnal akár egymás után teljesítheted. A küldetések teljesítésével gyarapíthatod…..
  Hogy haladtok a tavaszi eseménnyel? Sikerült már megszerezni minden részt? Ha nem, ne búsúljatok, mert még lesz rá alkalmatok jövőre is vagy ha igazán szerencsések vagytok, akkor még a napi küldetéseknél is felbukkanhat.  Tudom milyen felháborító, mikor nem adja meg, ugyanis én is állandóan…..
Bár kint még nem annyira érzékelhető, a játékban már elérkezett a tavasz, itt az idei tavaszi esemény, mely Március 28. - Április 19. között fog zajlani.  Az idei esemény a Cseresznyevirág fesztiválról fog szólni. Ünnepeljünk együtt! Amikor a cseresznyefa kivirágzik, az emberek összegyűlnek a…..
  Ugyan most lett vége a Karneválnak, a Forge of Empires csapata nem hagy minket unatkozni, ugyanis nemsokára itt a legújabb történelmi esemény, mely most Napoleon Bonaparte, francia császár, híres hadvezér, tábornok és politikus életéről fog szólni.  Ha elvégzed mind a 11 küldetést, egy új…..
Ha Február, akkor Karnevál! Az idén is átutazunk Velencébe és megtekinthetjük a karnevált a Forge of Empires világában és természetesen a különleges nyeremények most se maradnak el. ***Ha érdekel, a poszt végén megtalálsz némi érdekes tudnivalót!***    Ha már veterán vagy, akkor ismered a…..