Regisztráció Blogot indítok
Adatok
reklámáron

105 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új blogot indítok számtalan, a Balaton köré csoportosítható témában, nézz át, hátha érdemes azt is követned! Nem ígérem, hogy ide már nem kerül új bejegyzés, mint ahogy azt sem, hogy az itt keletkezett tartalmak idővel nem jelennek ott is, de tény, hogy mostantól inkább oda…..
"Scour egy olyan kereső, amiből azért láttunk már hasonlót, keres a Googlen, Yahoon, Liveon, lehet szavazni, véleményezni..." - olvasom a sarkos véleményt, mely arra megállapításra jut, hogy idézem tovább: "Ez megint csak annak jó aki az elején kezdte, hiszen akkor ha…..
Grab this swicki from eurekster.com No most akkor az a helyzet, hogy összehoztunk ide egy "kávázi-metakaresőt" Balaton-videó témában.  Ez annyit tesz, hogy  az általunk ismert,  a "Balaton" keresőszóra legalább egynéhány találatot adó videó-kereső…..
Mai etűdünk a "hivatalos" Balcsi népszerűsítésből való merítés. (milyen is ballonozni a tó nyugati fertálya fölött? Nos: jó, meg szép... azért ennél többet is megtudhattunk volna ennyi RTL-es műsoridőből)     ..
www.indavideo.hu/video/Elmult_egy_szerelem Miközben nincsenek híreink, arról naponta hány szerelem gyullad lángra a Balatonon (a hőség hányszoros szorzóval növeli sz esélyeket?), a video-megosztókon megjelent  egy szomorú  szakítás története a Balatonnál.  Persze,…..
kmark101: Cycling tour 2006 around Balaton A Balcsi ahogy én szeretem, drót-szamárhátról: az a tipikus hosszúlépéses pihenőkkel, falusi kocsmás, borvidéken átívelő, délutánra megnyúló árnyékos, főútvonalmentes...          ..
www.youtube.com/watch?v=BtbCjZP2WygNapfényes január a parton kutyákkal Balatonlellén ..
(Balaton-felvidék) Flóra & Fauna Note created June 16, 2007  ..
Fellegek  ..
Naplementék   ..
 ..
Vizuális kalandozás :)  ..
BalatonVideó Szörf: 2007.06.17 17:44:00
Közepes erős balatoni szél.2007-05-19  ..
Balatonalmádi-gördeszkaverseny 2007-05-08 leírás: Balatonalmádiban megrendezett gördeszkaverseny beszámolója!...2007   ..
Balatonalmádi - Vitorlásiskola Első lépések (első képzavar, de hagyjuk!) kievezés 2007-06-06  ..
2007-06-15A bárándi vízen készült a felvétel.  ..
BalatonVideó Nyuszt Fenékpusztán 2007.06.17 17:36:00
Nyuszt: kíváncsi fáncsi, pedig a nyesttel ellentétben nagyon emberkerülő! 070606(Kiváncsiskodó nyuszt a szerszámosban.)  ..
FENÉKPUSZTA MADÁRGYŰRŰZŐ ÁLLOMÁS: Fő tevékenységi körünk: a Madárgyűrűzés, emellett beteg sérült madarak gondozása, "gyógyítása" visszavadítása, természetvédelmi célú gyepkezelés (legeltetés). Természetvédelmi célú oktatás, szemléletformálás.…..
Hattyú belemegy a naplemegy :) tyű de szép madárhangos napnyugta Balatonfenyves 070529  ..
Kedvcsináló  ..
(Teljesen korrekt kisfilm, de az alázene? Karibi hangulat? Tényleg miért nem lehet magyar, idevágó zenét (népi, komoly, komolytalan) alátenni? Nyugat-Balatonleírás: Nyugat-Balatoni régió weblap: www.west-balaton.hu  ..
Tavaly ilyenkor már elkúrtuk Öszödiek: öszödről a balaoni emberek szezonon kívüli környezetben"Az élet a kocsmában van!:)) Nem politológusok stúdióokoskodásaiban!:))" - írta valaki valahol. Remélem pontosan idéztem!  ..
Napnyugta: 2007 Május 19. Levonulás vitorlázásból a madárének szaggatta csendbe    ..