Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Török Benjamin Forest

64 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az időjárás csapadék szempontjából nem kedvezett, de sikerült egy jó időt futnom a versenyen. Nagyon jó verseny volt, és külön nagy érdem, hogy az egyesületem a Balatonfüredi Atlétikai Club szervezte a versenyt.           ..
Nem tudom elégszer megköszönni a Nyúlcipőbolt támogató segítségét! Nagyon sok segítséget jelent ez nekem, mely magasszintű képet ad mind üzemidőben és mind edzés elemzésben.   Mégegyszer nagyon szépen köszönöm!  ..
Nem lesz rövid, igy akinek nem lesz kedve, energiája beleolvasni, azoknak itt a ,,Dióhéjban" 6 nap - 623,3 km non-stop futás Abszolút 22. helyezett Férfi kategória 17. helyezett Korosztályos kategória (M30) 1. helyezett A fenti eredménnyel egyéni csúcsot döntöttem 21 km-rel! 898,88 - 1…..
Nem vagyok egy nagy terepfutó, mert általában a sárga lámpa villog a fejemben, hogy hol lehet megsérülni és tudom, hogy más technikai erőforrások kellenek mint az aszfalt futáshoz, mégis beálltam a rajt vonal mögé, hogy gyűjtsem a kilométereket én is a kaptatókon. Kis faluban Szentantalfalván…..
Most hétvégén sem unatkoztam, ahogy több elvetemült futótársam sem, ezért éjszakai félmaraton versenyt mentem futni. Balatonfüred városában került megrendezésre a Moore Csillagfényes futoverseny, ahol a kicsiktől a nagyokig számos távon lehetett indulni 500 m-től a 21 km-ig! Mivel korábban…..
Nos ez az a verseny ami brutál nehéz, nem csak a körönkénti szint emelkedés miatt, hanem hogy jó tempot szamolj ki amit végig tudsz tartani a körökben. Nem titok, nekem tavaly 17 kört sikerült futni Gyepükajánon, s most annyi ment. Hozzá teszem, hogy itt a Csopaki pályán nagyobb volt a szint…..
Az biztos ha az ember a fejébe vesz valamit, és becsületesen készül rá, akkor nincs lehetetlen. Én is október környékén fejembe vettem egy célt, ami álmommá vállt. Indulni a 6 napos világbajnokságon Olaszországban. Nagyon vártam és sokat is készültem rá, és rohamosan érkezett el az időpont,…..
Korán kelve, mondom korán kelve hajnali 3-kor, mikor még a szemeim csak az orrom hegyét látják, másztam ki az ágyból, hogy fussak 50km-t, és találkozzak megannyi futóbaráttal, ismerőssel Balatonfüreden. Azt hozzá kell tennem, hogy érdemes eljönni a Balatonfüredi Atlétikai Club által szervezett…..
Hiszem, hogy van egy hely, ahol szeretnek, s elfogadnak, ahol egyenértékű lehetek! Örülök, hogy sikerült a 2022-es eredményeim mellett futni egy 48H-s OB III. Helyet! Nagyon boldog vagyok, és hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt könnyes a szemem a mai Bankett díjátadó gálán! Nem is magam…..
Megint egy körözös őrületre készültem, amelyet a #BAC szervezett Máté Baranyai vezetésével. Nos érdekesség, hogy egy mellék versenyszám a Blackyard világ versenyt is megrendezésre került, ahol magyar válogatott ultrafutók futottak sok sok köröket. Node picit előzmény... Egy héttel a verseny…..
Igazából 86 percet terveztem, de csak 98 perc, azaz 1:38:20 lett az időm 21 km-en, amivel abszolútban 9. lettem, és kategóriámban 2. helyezett. Nem kellett fázni, jó meleg volt. Az új topánkám Kiprun Ks900 -os, nagyon imádtam! Kényelmes, és öröm volt benne futni! Nagyon szépen…..
  Már most előre leírom nem biztos, hogy rövid lesz, így nem sértődöm meg, ha nem olvasod végig. Júliusban vettem részt a Don't Speak! - Backyard Ultra versenyen Gyepükaján falujában, ahol 17 kört 114 km körül futottam. Az is nehéz volt, hisz szakadt az eső ott akkor még hideg is volt.…..
Mindig nagy izgalommal halottam és követtem a Szőlőskör versenyt, hisz ódákat zengnek róla, s úgy gondoltam, hogy #BAC egyesületi tagként is elmegyek rá, hogy megtapasztaljam a beton kaptatok legkedvesebb versenyét! Már most mondhatom, hogy nem bántam meg! Nem betervezett verseny volt, hiszrn…..
Egy olyan fajta versenyre kaptam meghívást, amire a tapasztalt futók is azt mondanák, hogy ja csak óránként kell futni 6,7 km...? Sima liba! Nahát nem sima liba.... Gyepükajánott rendezte meg a #BAC a Don't Speak! - Backyard Ultra versenyt, ahol 6,7 km-t kellett megtenni óránként, s aki a…..
Már 8-án reggel útnak indultam Budapestről Kaposvárra, hogy pihenni, s a még hiányzó dolgokat lent elintézzem a verseny előtt. 8-án sátorban aludtam, közvetlen a verseny rajt helyszínén. Jól aludtam, s nem sűrűn szoktam sátrazni, de ezt kimondottan élveztem. Felvettem a rajtszámom, s a szervezők…..
A pünkösdi ünnepeket van aki ivással, van aki terülj terülj asztalkámmal, van aki futással töltötte a hétvégén. Nos én ezt együtt egyszerre. A hétvégén részt vettem a Mooore - Csillagfényes FÜRED 2022. Félmaraton futóversenyen, ami több szempontból is érdekes volt. Az egyik, az a rohamosan…..
Korán kelve, érkeztem vonattal Zamárdiba, ahol a Balatonman által szervezett Dm Balaton Run félmaraton versenyt rendeztek (nem tudom hányadjára). A gyaloglástól, az 5km, 10 km, 15 és 21 km közül lehetett választani. Én persze 21 km-en indultam. Nagyon sokan voltak, s nekem kicsit kicsi…..
Avagy 210 km futás a Daganatos, beteg gyermekekért a magyar tenger körül! XVI. Ultrabalaton 210 km egyéni táv XVI. alkalommal rendezte meg az Ultrabalaton 210 km-es ultrafutó versenyt, ahol a Balaton körül vezet az útvonala. Ezt lehetett 2-13 fős csapatokban teljesíteni, vagy egyéni…..
Április 4.-én rendezte meg a Decathlon Magyarország az 1. Decathlon Terepfutó Nap keretein belül az első terepfutó versenyét! Érdekesség, hogy eredetileg ezt már 2 évvel ezelőtt szerette volna megrendezni hasonló tematikában megrendezni a Mátrában, ám sajnos a covid járványhelyzet nem…..
Mikor az ember meghatároz egy célt a jövőre tekintve s azt köztudatra adja, van aki röhögve legyint egyet, van aki bizakodva szurkol és van aki hülyének néz. De tudom, hogy mit vállaltam, azt hogy körbe futom a Balatont 7x 2022-ben, ezen belül az XVI. Ultrabalaton egyéni keretein belül a Bátor Tábor…..
Kedves futóbarátok, kedves ismerőseim! Idén az XVI. Ultrabalaton 210 km-es versenyen az egyéni számban az Élménykülönítmény képviseletében futom körbe a magyar tengert, a ,,Balatont"! Magammal szembeni elvárásom a társadalmi fenntarthatóság is, hogy lehetőségeimhez és képességeimhez képest…..
A 2021 augusztus 19-i Koppenhágai Eurogames félmaratonon (21 km) 1:22:04 idővel II. helyezettként értem dobogóra!      ..
Izgatottan vartam a versenyt, mert ez az a verseny, ahova haza megyek, mert az első versenyen is ott voltam s imádtam. A vers ny előtti napokban, hetekben próbáltam feltölteni megfelelő fehérjékkel, rostokkal, szénhidrátokkal s vitaminokkal a testem, hogy ellenállóbb legyek. Jó magam 30-án utaztam…..
Mindenkinek van egy célja az életben, reggel amikor fel kel, vagy az életünk számtalan részén, mint ahogy a versenyeken vagy teljesítéseken. Nekem is célom volt, ezért tértem vissza körbe futni a Balatont. Aki követi a Facebookon is az élet ritmusom, ő tudhatja, hogy pont két héttel ezelőtt…..
Sallai Zsuzsi! Az ország s minden futó érted fut!Én is!#visszadoptak #VBSZM #BSZM..