Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Katona M.

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kommunikáció a megoldás! A változás elkerülhetetlen, a kérdés csak az, hogy hogyan alkalmazkodunk hozzá. Hol lenne ez még érezhetőbb, mint az új technológiák bevezetése során? “A változásokat vagy le kell kommunikálni megfelelően, vagy azoknak maguktól értetődőeknek kell…..
Az energiatermelésben és elosztásban bekövetkező jelenkori változások, a napelemes rendszerek elterjedése és az okoshálózatok megjelenése, mind befolyásolják a fogyasztó viselkedését. Sokszor a folyamatok során a fogyasztó aktív közreműködése is szükségeltetik, ezért fontos a mérnökök számára, hogy…..
A hagyományos, belső égésű motoros személyautókat nehéz összehasonlítani az elektromos autókkal, az energiaforrások fajtáinak eltérése miatt. A különböző energiafajták közötti átalakítás eltérő elven történik. Akkor lehet helytálló összehasonlítást készíteni, ha végig tanulmányozzuk az…..
A félévkezdés előtt a Magyar Energetikai Társaság Ifjúsági Tagozatának lehetősége nyílt a Mátrai Erőmű meglátogatására. Az üzemlátogatás alatt megnézhettük a naperőművet, a bányát, valamint előadást hallgathattunk meg a lignittüzelésű rendszer elvi és gyakorlati működéséről. Alábbiakban erről…..