Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mechawe

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
30/40 Mit tartalmaz az Orbán-terv? 2017.09.16 12:13:52
A Fidesz kihelyezett frakcióülésén, Velencén három napot töltöttek a kormánypárti frakció tagjai, a kormánytagok és néhány fontosabb kormányzati háttérember. Már korábban tudtuk: Gulyás Gergely veszi át Kósa Lajos frakcióvezető helyét, a Parlament alelnöki posztja így Hende Csabáék lesz, a volt…..
Mechawe 2017.09.17 16:38:16
@megamovieboy: Milyen tények? Kevered kicsit a dolgokat, amiket idehánytál azok nem tények, hanem a propaganda.

" A Soros-terv létezik"
- Milyen Soros terv? Hol van, hol lehet megnézni? Én csak azt tudom, hogy Soros volt az aki alapító támogatója volt a Fidesznek és Soros volt az, aki Orbánnak ösztöndíjat adott. Azt is tudom, hogy Sorost még 2010-ben is mosolyogva fogadta Orbán a parlamentben. Akkor még nem volt Soros terv?

" Az iszlám nem szekuláris"
- Hanem milyen? Egyáltalán mi az, hogy "az Iszlám"? Az iszlámnak van ezernyi ága és értelmezése.

" A muzulmánok elutasítják a nyugati értékrendet"
- 40 millió muszlim él a EU-ban, ezt mindegyiktől egyenként megkérdezted? A legjobb ebben, hogy valójában pont ti, Fideszisták utasítjátok el a nyugati értékrendet, pont a ti gazdátok szónokol minden nap a nyugat bukásáról és biztosítja szerelméről a keleti diktatúrákat. Nehogymár pont ti kérjétek számon bárkin a nyugati értékrendet, amikor mindent megtesztenk annak szétrombolása érdekében.

" A no-go zónák léteznek"
- Valóban, ott nyócker, meg Borsod, Szabolcs és Baranya egyes részei.

"Európa keleti része egyértelműen nem akar nagy számban muzulmánokat befogadni"
- Nem érdekes ez? Európa keleti részén nincsnek és a török megszállás óta nem is voltak nagy számban muszlimok, mégis itt (konkrétan Fideszisztánban) a legnagyobb a hiszti a menekültek miatt, bezzeg ahol valóban nagy számban vannak muszlimok, ott csak egy szűk réteg parázik tőlük. Ennél jobban semmi nem mutatja, hogy az itteni nagy menekültellenesség valójában csak a propagandának köszönhető, ahol ugyanis valóban van muszlim kissebség, ott a többség megtapasztalja, hogy semmi baj nincs velük és ezért nem is szopja be a szélsőséges propagandát. Nem véletlen, hogy bukott Le Pen, AfD és az UKIP is.

- "Az EU vezetése a tagországok akarata ellenére erőlteti a betelepítést"
Nem csak hazudsz, de ostoba is vagy. Nincs olyan, hogy "EU vezetése" akik döntöttek, azok pont a tagállamok képviselői voltak.

- " Egyedül Orbán tartott népszavazást a betelepítésről"
Orbán egy kamu népszavazást tartott, amire több közpénszt baszott el, mint amibe a teljes Brexit kampány került az angoloknak. Orbán népszavazása a lopásról és a propagandáról szólt, ezt csak a hülyék nem látják.

" A kvóta már eleve egy hazugság volt, már amikor kitalálták többször annyi migráns volt mozgásban Európában "
- Ezt értelmezni se tudom, fuss neki újra.

Ennyit a tényeidről. Így jár az, ki csak a kormánypropagandából tájákozódik!