Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nagybalo

12 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Réééges rég irtam mar ide hogy miert????? LUSTA voltam bocsánat... mi történt azóta velem? hát ott hagytam 2 hét után azt a munkahelyet amire eredetileg ki jöttem . Túl fárasztó volt igen denem bántam meg ezt a döntésem mert helyette a régi angliai fönököm talált egy jó munkát ami nem stresszes de…..
nagybalo-eletem Tervek 2017.11.13 18:47:35
Kint vagyok itt es mar gondolatban el is költöttem 4 heti vagy 3 heti fizetésem...mit szeretnek majd venni?hát egy uj laptopot mert mar ami most van eleg ócska es 1 percet nem bir az aksija dolgozgatok rendesen csak felkéne pörögni meg okosodni kellene a mosogatasban hogy mit hogyan erdemes…..
nagybalo-eletem utolsó este 2017.11.08 18:56:35
2017 11 08 van ma. kit érdekel ez? engem mar az hogy újra haza jőjjek és költsem a penzt igazabol de elötte meg van par dolog , meg kell dolgoznom a pénzért meg egyebekért aztan ... idaig csak irogattam hülyeségeket de most már élesben megy a blog most kezd ki jönni rajtam minden stressz ahogy…..
nagybalo-eletem 2017.11.03 10:42:59
kedves lazán mesél a hiú ábránd kedves honvágy engem felejts el most légyszi nekem nem szamit hogy festékes kézzel ,,munkas" ruhába megyek boltba ki érdekel nem mintha számitana :D na szóval itt vagyok még magyarországon es zavar hogy ien a ország hogy viszonylag nem lehet megelni meg nevetseges…..
MA 2017 nov 1 jén megfogadom reggel fél nyolctól nem keltem fel a szomszédokat flexelesel munkaszüneti napon. Azon gondolkoztam tegnap elött hogy kellene valamit kezdeni magamal. bármit csinalni de tenyleg es kimeszeltem a mamám konyhajat meg ma elkezdtem csiszolni az ajtókat hogy ma lefestem de nem…..
nagybalo-eletem mai nap 2017.10.30 11:48:51
ma van október 30 adika és ez a hét teljesen pihenéssel fog elmenni . Jővő hét csütörtök este megyek ki angliaba repülővel a ryanair-el. mákom volt mert elsőbbséggel fogok beszálni :D várom már a november 9 edikét mert jó lessz repülni végre megint. meg van már pár zacskó dohányom ami jól fog jönni…..
nagybalo-eletem Vasárnap 2017.10.08 10:25:05
Ma még vasárnap van hála Istennek.  Mit csinálok ma? Főzöcskézek egy keveset. Legalább azzal is megy az idő. Kitaláltam reggel hogy főzök egy jó marhahúslevest, mert régen ettem már mert szeretem is meg miért ne. Vasárnap húsleves nélkül nem vasárnap máshol :D . Meg ügye bár kell majd az energia…..
nagybalo-eletem próba hónap 2017.09.22 10:20:00
Jelentem ma felhivtam egy meló helyet és úgy nézki hogy hétfőn kezdek mint ács segéd. Ami kezdetben 800ft nettó órabért jelent . 10 óra per nap kiváncsi leszek mi lesz mert jó lenne addig amig nem tudok kimenni angliaba kell félretennem pénzt , de ezt nem mondhatom hogy nem tudom mikkor megyek ki…..
nagybalo-eletem Egyenlőre vége 2017.09.21 19:20:21
Ma Csütörtök van . Ma volt az utolsó napom a munkahelyemen vácon mi lesz ez után? -1. Ideglenesen kell keresnem egy munkát -2. Spórolnom kell repjegyre, meg leggalább 1 hónapra pénz ez nehéz lessz. Minek léptem még ki ha nem szóltak hogy mehetek angliaba? Azert mert untam már azt a munkahelyet és…..
Hétfő van és már megint segget csináltam a számból . Szóval van a jelenlegi munkahelyem vácon hivjuk cégnek. Szóval az történt hogy egyszer már felmondtam a cégnél mert úgy éreztem hogy lépnem kell. De nem azert mert angliaban akkartam dolgozni , hanem azert mert hogy kicsit anyamat szugeráljam…..
Ma Egy esős vasarnap ra ebredtunk ma es bocsanat a ekezetek miatt. meg igazabol a helyes irasi hibak miatt is . Mit fogok ma csinalni még nem tudom, de azt igen hogy nem megy ma nekem a blogolás annyi minden kavarog a fejemben hogy igazabol nem tudom mi van . Reggel van fél tiz es nagy álmok vannak…..
nagybalo-eletem kezdet 2017.09.17 19:51:42
Menjek Maradjak london Kezdet. Mit érdemes rólam tudni? 1993 február 9. edikén születtem Vácon és asztalos szakács végzettségem van . Hogy miért inditottam ezt a blogot? Mert szeretném a gondolataimat leirni hogy mi történik velem es hogy álom meg a helyem a nagy vilagban. Mivel ez egy…..