Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jak.Esz.

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 46-os vezetőség egy fantasztikus szakmai vezetői hétvégén van túl, amire 2019. február 15-17. között került sor Dunaújvárosban. A hétvégét a testvércsapatunkkal, a 4-es számú BIK Cserkészcsapat vezetőségével karöltve tölthettük, így a két csapat köteléke is erősödhetett. A programok nagyon…..
A beszámolót Akela és Natu írta (azaz Dávid Anna és Pinczi Barnabás)   Február 8-án, péntek délután a Falka indiánkülönítménye útnak indult. A Batthyány téren gyülekeztünk, majd hévvel útnak indultunk Pilisszentlászlóra. Rövid buszút után a Waldorf iskola termeit jurtaként használva felépítettük a…..
Hajmási Péter Mikulás túra 2018 2018.11.28 15:14:54
a beszámolót Pinczi Barnabás (Natu) írta   November 24-én, szombaton a Karlizsánok (Padlizsán és Karvaly őrs) szervezéseben az egész csapat túrázni ment. A rajok reggel 9-kor különböző helyszíneken gyülekeztek, majd indultak megkeresni a Mikulást. Dél előtt nemsokkal már az egész csapat a Gercsei…..
A beszámolót Akela és Jacala írta. Pár  héttel ezelőtt, április 14-15-én, mint minden tavasszal a Homokhegyi Farkasfalka portyán volt. Ez alkalommal a gyönyörű Szobra esett a választás, hogy ott ejtsük meg az idei kiruccanást. Szombat délelőtt fél 10-kor találkoztunk a pályaudvaron, hogy a…..
(a cikk a falka vezetőségének közös alkotása) A farkas falka legutóbbi útja Kismarosra vezetett, ahol két napot és egy éjszakát töltött a csapat két legfiatalabb őrse egy portya keretében. A hajónk a Nyugati kikötőből indult szombat délelőtt, és már kora délutánra Kismaros szigetére ért. A sziget…..
Hajmási Péter VÁLTOZÁS!!!! 2017.09.21 16:57:38
Az eső esik, de a csapat programot MEGTARTJUK(!) zárt térben. Találkozás: 10:00-kor a Városmajori templom előtt (Budapest, Csaba utca 5., 1122)  Program vége ugyanúgy 14:00 körül. A változást leszámítva minden az eredeti terv szerint lesz megtartva. Várunk Mindenkit sok szeretettel! JM! U.i.:…..
Időpont: 2017. szeptember 23. Szombat Helyszín: Vitorlázó reptér Találkozó szülőknek és csapattagoknak (is!): 9:00-kor a 11-es busz végállomásánál, a Nagybányai úton. A csapattagokat természetesen egyenruhában várjuk! Rossz idő esetén a program zárt térben lesz megtarva. Kérjük, hogy hozzon…..