Regisztráció Blogot indítok
Adatok
elfelejtett_elofizeto

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Koppenhágai anziksz 2008.05.31 07:01:00
 Képes helyzetjelentés a világ egyik leggazdagabb, legnyugisabb és legunalmasabb fővárosából - egy városból, amelynek van múltja, van jelene - és legfőképpen: jövője. Take a walk on the mild side. Üdvözlet Koppenhágából, a bringás csajok és a kétezer forintos…..
Mandiner blog Reakció > reakcio.hu 2008.05.08 12:01:00
 Mint azt papírblogunk olvasói tapasztalhatták, április óta nem jelent meg újabb száma a print Reakciónak. Nyomtatott kiadásunk tavaly június óta (előbb UFiként, majd Reakcióként) nagyjából változatlanul, minimális növekedést mutatva havonta három-négyezer példányban…..
elfelejtett_elofizeto 2008.05.12 22:11:13
Turul!

Ha en egy igazi reakcios ujsag szerkesztoje lennek, s ez az ujsag epp az online arculatat erositene azzal hogy a papir valtozatot lezarja :( akkor odafigyelnek arra hogy:

1) a
www.reakcio.hu-n es a blogon is megfeleloen tajekoztatnam a volt elofizetoimet

2) azonnal (!) leszednem ezt az oldalt: reakcio.hu/maincontent/elofizetes

3) ezt az oldalt (reakcio.hu/maincontent/a_lap) vegre, valahara rendesen megirnam, elbucsuzva "a lap"-tol

4) az az erv hogy azert nem csinaltuk meg mindezt (eddig) mert az uj weblapon dolgozunk tul gyenge kifogas, max fel ora munkaval ezeket az infokat a mostani webre fel lehetett volna nyomni :(

egy kerdes a vegere, most mar nyugodtan elarulhatjatok: hany elofizetoje volt a lapnak?


udv,
egy vegleg elvesztett reakcios (aki egymaga harom elofizezest rendelt januarban az ismeroseinek es meg azt is megtette hogy kulfoldre postan kikuldette ismeroseivel a papir valtozatot)