Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kecskemert

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Az Otthoncentrum legújabb elemzése a 100 ezer lakosnál népesebb vidéki városok lakáspacát vizsgálta. Az egyik legdrágább helyi lakáspiacon az árkülönbségek is a legnagyobbak attól függően, hogy milyen lakást keres a leendő vevő.   A következő táblázatban a 100 000 főnél nagyobb lakónépességű…..
  Egyesek szerint már régen elveszítettük, de az biztos, hogy öles léptekkel haladunk a felejtés útján. Sármány vagy Charmander? –teszi fel a kérdést az mno.hu. A Pokémon világában járatlan olvasók utóbbiról talán nem is hallottak, azonban a fiatalok körében egészen más a helyzet. Egy friss…..
Egy kevéssé ismert hangszer, a skót duda hangjai csendültek fel a minap a városközpontban. A kecskeméti  Gódor Zoltán (26) alkalmi utcazenéléssel szórakoztatta a főtér járókelőit. Vele beszélgettünk zenéről, zenészekről és a helyi zenei kultúráról.   Honnan jött az ötlet, hogy skót dudálással…..
2017 az idióta utcanévadás éve Kecskeméten. Miközben hazánk számos méltán megbecsült történelmi  személyiségéről nincs közterület elnevezve, a hülyeség és a közösségi  megalázkodás az elnevezésekben dáridózik.   A Felsőszéktó városrészbe új utakat jelöltek ki, emiatt egy kisajátított telek egyik…..
  Vasárnap reggel még úgy látszott, hogy elkerülik városunkat a nagyobb rohamok, de ezután minden másképp alakult. Az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap hajnalban az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésében Budapestre, Pest, Fejér, Győr-Moson-Sopron, Jász-Nagykun-Szolnok, Komárom-Esztergom és…..
Sorosozás napirend előtt, reklámkorlátozó rendelet, a szemét ügy megoldása halasztódik, buszjáratokat szüntetnek meg. Ezek mentek az októberi kecskeméti közgyűlésen. Kép: kecskemet.hu Az országos mintának megfelelően a kecskeméti közgyűlésen sem maradhatott el a „Sorosozás” és a menekültekkel…..
A fideszes leszámolás a Simicska-féle plakát-birodalommal? Vagy Zombor régi ügye köszön vissza? A kecskeméti önkormányzat csütörtöki ülésén napirenden lévő rendelet-tervezet megtiltaná a reklámok kihelyezését. A KÉP INNEN Ez a molinó most már tilos lesz.  Most az önkormányzatok szintjére ért a…..
Kecskemért? Adós fizess?! 2017.10.24 13:12:41
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) 2017. október 20-án nyilvánosságra hozta  a jelentős adótartozást felhalmozó személyek és társaságok adatait. Lássuk, kik a legnagyobb adósok Kecskeméten!     A 180 napon túl fennállói, 10 millió forintot meghaladó adótartozással rendelkező kecskeméti…..
270 ezer forintos fizetésért mennének el dolgozni a mostani gimnazisták és egyetemisták. A Z-generáció munkaerőpiaci igényeiről, fizetési elvárásairól a Median készített felmérést, amiből az is kiderül, hogy 420 ezer forintos fizetés a kifejezetten jó fizetés. Mármint a fiatalok…..
   A héten mutatták be Kecskeméten a Nagy Attila írásaiból összeállított friss kötetet. A Napvilág Kiadónál idén áprilisban jelent meg a Nem lehet visszatérni. Egy színész vallomásai című könyv, amit most a Három Gúnár rendezvényházban mutatott be Gyergyádesz László szerkesztő, közreműködött Sirkó…..
Lövöldözés az épülő szélkerék mellett, csúcsforgalom, tehéncsorda a hegyen, rézfúvós koncert, veszekedő pár, vonaton alvó utasok és sok minden egyéb, az élet minden színfoltja megjelenik a 2017. október 13–22. között nyitva tartó vasútmodell-kiállításon, amely a Hírös Agóra (volt Erdei Ferenc)…..
A Mercedesnek is időben fel kellene készülnie a Kínából érkező hibrid- és villanyautók érkezésére. Az elmúlt években több kínai cég is megpróbálkozott azzal, hogy megvesse a lábát az európai autópiacon. Ezek a kísérletek eddig mind kudarcot vallottak, mert a kínai négykerekűek egyszerűen még nem…..
 Áll a bál Cegléden a tervezett Albertirsa–Cegléd–Kecskemét nagyfeszültségű elektromos távvezeték miatt. Vajon a kecskemétieket hogyan érinti az ügy? Új ipari létesítmény terve borzolja a kedélyeket Kecskemét szomszédságában. Az albertirsai elektromos állomás és a kecskeméti Mercedes-gyár között…..
Háromnapos nemzetközi konferencia zajlik jelenleg Kecskeméten a civilség és a politika viszonyáról. A kormányzathoz közeli felszólalók mellett horvát, lengyel, bolgár, erdélyi és kárpátaljai vendégek mondták el a véleményüket, a Szemereyné polgármesterasszony fővédnökségével futó városházi…..