Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragentleman

44 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy párhuzamos univerzumban, nem lett volna ilyen őrült ez a világbajnokság, és nagy tétben lehetne fogadni Franciaország végső győzelmére, a világbajnoki döntőben. Azonban, már csak a korábbi, mesébe illő meglepetések tömkelege is, pénzünk megóvására int inkább minket. Emlékezzünk akár, csak a…..
Egy mondat mindenképpen bennem maradt, az angol-horvát elődöntő után, valahogy így szólt: "Az angol játékosoknak sincs miért szégyenkezniük a teljesítményük után, hiszen eljutottak idáig". Pedig bizony van, a horvát küzdeni akarás, és a hozzá társuló szerencse ellenére is. Ez az angol csapat, teljes…..
Ha Anglia és Franciaország jut a döntőbe a világbajnokságon, akkor biztosan olyan csapat nyeri, aki korábban már elhódította a serleget, ha viszont Belgium és Horvátország, biztosan olyan, aki még sosem ért révbe a torna története során. A horvátok ugyan egy alkalommal szereztek bronzérmet, de a…..
Lezajlottak a nyolcaddöntők az oroszországi világbajnokságon, láthattunk jobb és kevésbé jobb mérkőzéseket, valamint meglepetésekben sem volt hiány. Több "kiscsapat" is majdnem bravúrt ért el, de végül talán a házigazda oroszok lettek, az egyetlen, igazán nagy meglepetést szállító csapat, az egyenes…..
A lényegi kérdések már eldőltek a G. csoportban, biztos a két kieső és a két továbbjutó személye is, ha bármiféle tétet keresünk a csoportban, az az angol-belga csata a csoport elsőségért. Valamilyen szinten várható volt, hogy ez a csoport, mondjuk a B. csoporttal együtt a legegyértelműbb…..
Arra előzetesen is számítani lehetett, hogy a torna legkiegyensúlyozottabb csoportja lesz a kvartett, de hogy az utolsó kör előtt, a legkényelmesebb helyzetből a talán legesélytelenebbnek vélt páros, Japán és Szenegál indulhat, valamint, hogy a legesélyesebbnek vélt lengyelek már biztos kiesők, arra…..
Az E. csoport küzdelmei során felvillant pár röpke másodperc erejéig a szerb albán albán ellentét, hiszen Szerbia ellen, pont Svájc két albán származású csillaga, Xhaka és Shaqiri fordították meg a találkozót (2-1), mindketten kezükkel kétfejű sast (albán jelkép) formálva ünnepelték góljukat. Szó…..
Kifejezetten érdekesnek ígérkezik az F. csoport 3. köre, hiszen ez az egyetlen csoport a tornán, amelyben az utolsó mérkőzések előtt még nem dőlt el semmi, azaz még bárki kieshet, és bárki tovább is juthat. A legkevesebb esélye a 0 pontos, utolsó helyezett Dél-Koreának van, hiszen neki nem csak el…..
Alaposan felforgatta a D. csoportot a horvát és az izlandi csapat, melyek, ha jól játsszák meg kártyáikat, akár kézen fogva sétálhatnak tovább a nyolcaddöntőbe. Már az hatalmas meglepetés volt, hogy Izland 1-1-et játszott Argentínával, hát még az, hogy Horvátország gyakorlatilag kivégezte (3-0) a…..
Nem nevezhető gólgazdag csoportnak a C jelű kvartett, hiszen a legtöbb gól a francia-ausztrál meccsen született (2-1), és egy gólosnál nagyobb különbségű sikert sem ért el egyik csapat sem. Az utolsó körben az ezen a világbajnokságon még győzelem nélküli Ausztrália csap össze a tornán még gól…..
Az iráni antifutball működni látszik, hiszen felülmúlták Marokkót, aki nagyon szép támadásokat vezetett eddig a világbajnokságon, ám gólt még sem sikerült szereznie, ellenben Irán csapatának igen. Carlos Queiroz fiai hihetetlenül szervezetten, és a mérkőzésieket végig kontrollálva játszottak eddig,…..
Rögtön a nyitómeccsen bele is kezdtek a hazai közönség szórakoztatásába az orosz játékosok, az első nap tönkreverték Szaud-Arábiát, ami eddig tartja is a legnagyobb gólkülönbségű meccset ezen a vb-n (5-0). A második körben pedig, elsőként a mezőnyben el is könyvelhették a továbbjutást a csoportból…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, ma az utolsó kvartett csapatai is bemutatkoznak a tornán. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a lengyel válogatottat.Ezidáig egyszer…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, ma az utolsó kvartett csapatai is bemutatkoznak a tornán. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a lengyel válogatottat.Attraktív…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, ma az utolsó kvartett csapatai is bemutatkoznak a tornán. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a japán válogatottat.Talán az egyik…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, ma az utolsó kvartett csapatai is bemutatkoznak a tornán. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a kolumbiai válogatottat.Négy évvel…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, a ma esti mérkőzésen összecsap egymással Anglia és Tunézia. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne az angol válogatottat.A…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, Tunézia 18-án lép pályára elsőként a tornán. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a tunéziai válogatottat.Nabil Maaloul 10 mérkőzéssel…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, Panama VB újoncként lép majd pályára 18-án Belgium ellen. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a panamai válogatottat.Panama…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, a mai nap már lejátszottak egy mérkőzést Franciaország és Ausztrália között. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az G csoportot és benne a belga…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, a mai nap 4 párharcot is rendeznek. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az F csoportot és benne a dél-koreai válogatottat.Sorozatban a 9. világbajnokságára…..
Elkezdődött 21. futball világbajnokság, a mai nap első összecsapása az egyiptomi és az uruguayi válogatott között lesz nem egész egy óra múlva. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az F csoportot és…..
Ma elkezdődik 21. futball világbajnokság, este 5 órakor össze is csap a nyitómeccsen a rendező Oroszország és Szaud-Arábia. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az F csoportot és benne a mexikói…..
Ma elkezdődik 21. futball világbajnokság, este 5 órakor össze is csap a nyitómeccsen a rendező Oroszország és Szaud-Arábia. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük. Nézzük tehát az F csoportot és benne elsőként a…..
Holnap újra elrajtol a futball világbajnokság, a 2018-as torna a 21. a sorban. Ebben a sorozatomban bemutatom a csapatokat, azok legfőbb erősségeit, gyengéit, esélyeit és, hogy milyen játék várható tőlük.Mindössze 4 felkészülési mérkőzés óta irányítja csapatát Mladen Krstajic, de még mindig több…..