Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lia13

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csak van Ez már embertelen 2018.01.25 22:08:18
Sziasztok ez egy rövid bejegyzés lesz mivel fel vagyok háborodva , hogy néhány ember mennyire érzéketlen. Képzeljétek jöttem hazafelé és mit láttok egy bácsi elesett biciklivel már a bácsi volt kb.76  és elment mellette egy fiatal 30 év körüli nő és ránézet arra a szegény bácsira és és és tovább…..
Tudom,hogy nem sokan olvassátok a blogomat sőt senkit se érdekel hogy én a világon vagyok de attól én meg szeretek írni sőt!!! a blog az életem. Vannak akik a suliban azt mondják agyam fel hisz nem szeret senki és csak egy hülye vagyok aki az életét a gépe előtt tölti. DE ÉN NEM ADOM FEL!!!! Azt se…..
Hát igen, a szerelem elkerülhetetlen. Előbb utóbb ránk talál a nagy Ő akitől pillangók repkednek a hasunkban és megállás nélkül mosolygunk. De nem mindig happy endel végződnek a szerelmi szállak. Sajnos a saját bőrömön is tapasztaltam illetve mások bőrén is. Szóval akkor vágjunk is bele.Az egyik…..
Csak van Ez egyre jobb 2017.10.18 17:29:37
 Már nagyon régen írtam az elmúlt hetekben hónapokban sok minden történt velem igaz barátokat találtam akik tényleg igaz barátok és nem csak hobbi barátok vagy nem csak kihasználnak, az iskolába egyre jobban érzem magam van egy fiú aki tetszik mondhatni nem én vagyok a nagy menő de a nagyon menőknek…..
Csak van Csak van 2017.09.22 18:30:40
Már nagyon régen írtam ettem ugyan úgy indult mint gondolom nektek fáradtan gondolkodást de végre úgy érzem hogy megtaláltam beilleszkedtem az iskolába és tudom már hogy ki vagyok jólesik ha másokon is tudok segíteni a tanácsaim és amint tudom nagyon sokan magas tok már blogot manapság de azért…..
Csak van Holnap suli 2017.09.17 19:32:03
 Van aki várja a holnapi iskolát van aki igen  ez helyzettől Keddtől tanulástól függ. A mai az egy elég rövid bejegyzés lesz hisz mit tudnék leírni.  Valamennyire kipihentem magam a hétvégén holnap iskola is és várom ennyi. A saját dolgaimat már elrendeztem. Tudnék ma tanácsolni nektek Pihenjetek…..
Csak van Hétvége 2017.09.16 21:36:31
 Sziasztok hétvége van végre!!! A suliban máris dolgozatot írtunk nem értem a tanárokat a gyerekeket szeretik dolgozatokkal kihozni. Na mindegy is most szombat van holnap vasárnap aztán megin suli miért csak két nap pihenő Van?! Ki kell használni a hétvégét én mondjuk anyukámnak segítettem rendet…..
Csak van Csak egy tanács 2017.09.14 19:30:27
 Tudom hogy nem hagytam ki több napot mint a többi blogger de most kedvem volt elmondani mi is történt velem ma. Hogyha ismerkedsz  akkor erőltetsd meg magad és menj oda ahhoz aki neked szimpatikus hidd el hogy hamarosan te is neki szimpatikus leszel ezt a saját bőrömön tanultam meg. Egy nehéz nap…..
Csak van Első nap 2017.09.13 21:34:54
Nem tudom hogy ki van kinek lesz ez egy új iskola kinek a régi megszokott környezet és ki csak úgy belecsöppen egy társaságba. A beilleszkedés nehéz. A szerencsés aki első óta egy gimnáziumba jár neki nem kell beilleszkednie  látja a régi barátait már mindenkit ki ismert pedig mész és senkit sem…..
Csak van Sziasztok 2017.09.13 21:07:56
 Új vagyok a blogon a suliban mindenhol szinte. Ezt a blogot kétszer ból hoztam létre az egyik hogy tanácsokat tudják adni leírjam mondjuk mi is történt velem is mondjam nektek hogy mondjuk mit ne csináljátok úgy ahogy én. A másik cél  pedig nem más mint hogy sokan olvassák  blogom mivel jól esne…..