Regisztráció Blogot indítok
Adatok
okosallah

0 bejegyzést írt és 502 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég komoly botrány okozott az Egyesült Államokban egy milliárdos testvérpár, akiket már a szenátus demokrata vezetője is azzal vádol, hogy pénzzel próbálták meg befolyásolni a nagypolitikát. Nem is kevés pénzzel... A két főszereplő: Charles és David Koch A 2012-es…..
okosallah 2014.02.04 17:41:54
@mrZ:
Nem pontos a tudásod, bro. Az egész Obozo rendszert a bolsevik Soros törzs találta ki, a törzs kezében van az összes média, az oktatás, a pénzügy - Yellen! stb. Ezzel szemben állnak a nacionalista, antikommunista "törzstagok" mint az Adelsonék meg a pro-Izraeliek. Polgárháború van a bolsevikok és a nemzetiek között. Olvasd el Churchill írását 1920-ból a két tábor harcáról.
en.wikisource.org/wiki/Zionism_versus_Bolshevism

Látom te is a fekát imádod...
Ahogy fajulnak az események Kijevben, úgy válik egyre feszültebbé az orosz-európai viszony. A helyzeten nem segít, hogy a Visegrádi Négyek – élükön Magyarországgal – közös nyilatkozatot fogadtak el, melyben aggodalmukat fejezik ki az agresszióval kapcsolatban, ahogy a…..
okosallah 2014.02.03 20:40:10
@christophe:
Muris a te "accent grave" -al írt neo-bolsevik hőbörgésed magyarul. Ha nem tudnád az elvtársaid most a Maoista kommunista Barroso elnök vezetésével keletről átköltöztek Brüsszelbe (neked Bruxelles) és a Putinék megtisztították Oroszországot a komcsiktól. Nem látod, hogy az összes Marxista most nyugatra ment ahol a Soros (szül.Schwartz) pénzeli őket?

A hidegháborús szlogenekkel való dobálózásod meg a többi elavult vakerod már nem divat ahogy az accent grave sem: mi az accent aigu-vel írunk.
okosallah 2014.02.04 01:00:58
@christophe:
Annak mi csak örülni tudunk...hogy megfordult a világ!
A Hruscsovnak igaza vót amikor aszonta, hogy majd ott lesz a szocialista paradicsom a Soros és Cohn-Bendit vezetésével. A Schulznak (EU) még érettségije sincs. Csupa kíváló embör. Putin meg fogja rágni őket és kiköpi a végén.
okosallah 2014.02.04 16:14:17
@christophe:
Te mindent rosszul tudsz.Én 32 éve élek az USA-ban, innen posztolok és fiatalon megjártam a kommunista börtönöket és a Fő u.-t. Pontosabban látom mi történik a világban mint a nyugati Kulturális Marxisták, a multikuti, diversity, homoszex propagandistái.

A németek is tanultak a múltjukból és az oroszok is. Ma már egyik sem az amik voltak. Csak az elvakult idióták nem látják és papolják amit a Soros (szül. Schwartz) bead nekik a New York Times-ban.

Te meg a Maoista kommunista Barroso EU elnökre gerjedsz. Nem látod milyen nevetséges az állításod? Ti a kommunista ´68-as forradalmár Cohn-Bendit-re az EU-ban "gerjedtek" és közben KGB-béztek...
A műsorban 99 ezer néző szavazott amellett, hogy nem szabad támogatni Ukrajnát, 70 ezer viszont a segítségnyújtást tartotta fontosnak. Az orosz állami tévé Pojegyinok (Párbaj, Ütköző) című vitaműsorában január 30-án éjszaka azt tesztelték, hogyan viszonyul az orosz…..
okosallah 2014.02.01 03:09:31
@jogalany:
A múltnak nincs jelentősege hiszen 1000 év alatt sokszor változtak az európai határok és lojalitások. Az EU a Maoista kommunista Barroso vezetése alatt nem a régi u.n. "szabad világ" és a mai Oroszország sem a Sz.u.
Szerepcsere történt.
A Marxisták most nyugatra költöztek és onnan folytatják a Marxista kulturális imperializmust.
Az oroszok viszont védik a hagymányos kultúrájukat amit régen a nyugatiak tettek mert már belekóstoltak a Soros (szül. Schwartz) tevékenységébe.

A nyugatiak most beetették a tudatlan ukránokat a Gucci-val, I-paddal, play-stationokkal akik azt hiszik, hogy ők is olyanok lehetnek mint a Rothschildék.
Aztán jön a nagy kppanás mint a görögöknél.
Az alábbi Ukrajnáról szóló bejegyzés egy angol nyelvű Facebook jegyzet hevenyészet fordítása. A jegyzet szerzője Robert van Voren holland szovjetológus, a szovjet és poszt-szovjet tanulmányok professzora Litvániában és Grúziában. Egy nemzet újjászületése Figyelemre méltó…..
okosallah 2014.01.29 06:49:04
@Bicepsz Elek:
Az a tény, hogy amerikai kormányszervek és vezető amerikai szenátorok nyíltan tüntettek a törvényes ukrán kormány ellen Kievben - az a diplomáciában egy hallatlanul ellenséges akció ami eddig kevés helyen történt.
Elképzelhetetlen, hogy nyugati fővárosokban orosz vagy kinai politikusok önhatalmulag mondjuk Obama v. Merkel ellen tüntessenek.

Ez nyilvánvalóvá teszi, hogy Ukrajna feldarabolását a legmagasabb nyugati kormányszinten tervezik - kihasználva Janukovics tehetetlenségét.

A szokásoknak megfelelően a nyugati kormány-sajtó azonnal elindítja a Putin ellenes propganda hadjáratot mert nem képesek lenyelni sem a Snowden-nek adott menedéket sem a kiskoruak védelmét.
okosallah 2014.01.29 06:54:13
@maxval, a gondolkodni igyekvő bircа:
Ukrán nácik és Brüsszel meg a Maoista kommunista Barroso EU elnök egymásra találása....
Molotov és Ribbentrop...ilyen má vót.
Slovensko, do toho! Ukrajna ultrái 2014.01.28 09:23:20
Kik ezek a srácok a kijevi utcákon? Repülő Molotov koktélok, lángoló gumiabroncs barikádok, vasrudak, botok, láncok és maszkos arcok. A nagyszabású, békés demonstrációk összképe megváltozott, a tüntetők kemény ellencsapásokat intéztek a karhatalom felé. A frissen…..
Tibor vasárnap, egy üzleti út alkalmával érkezett az ukrán fővárosba. Azon a napon, amikor egy sor diktatorikus törvény bevezetése miatt újabb, az eddigieknél sokkal durvább tüntetések robbantak ki. Tibor szerda este hazajött, és elmesélte nekünk, milyen volt három napot…..
okosallah 2014.01.26 16:18:34
@WoodrowWilson:
Mielőtt belemerülnénk a szőrszál-hasogatásba és a szokásos blogos kötözködésekbe, csak azt mondom, hogy a nyugatnak Ukrajna egy új piaci lehetőség ahol el lehet majd adni egy rakás szart.

Ahogy nálunk is kialakult a "semmiből" egy milliárdos réteg akik átjátszották az EU-nak a hazai értékeket, Ukrajnában is lesznek szemfülesek akik majd lenyúlják az EU adta lehetőségeket.

Ahogy nálunk is ott is majd megjelennek a Gucci-k meg a Rolex-ek és az újgazdagok majd megveszik a pláza-cicáiknak.

Nehogy má ne lássuk a Soros és Tsa. nagy terveit...
okosallah 2014.01.26 16:34:54
@öreg zsidó blogger:
Nekem nincs lovam ebben az ukrán versenyben. Viszont itt ülök a Nagy Sátán kellős közepében és van egy rálátásom a dolgokra.

A világ helyet cserélt.
Az "Evil Empire", azaz az Ördög birodalma ahogy Reagan mondta, átköltözött Brüsszelbe és a normálisak most a Putinhoz menekülnek.

Hogy beszéljünk jiddis-ül, az összes azeszponem és yenta most New Yorkban szítja a poklok tüzét.
okosallah 2014.01.27 04:37:30
@Az evolúció megfordítója... vissza a fára!:
1. Úgy látom eltévesztetted a címet. Az ukrajnai szegénység és nyomor hirdetője egy másik posztoló és nem én.

2. A cikizéssel kezdődő mondatszerkesztésed a mérges prolikra jellemző. Nyugtáztam.

3. Én az EU és az ott tüntető amerikai szenátor céljait elemeztem és nem az ukrán belső gazdasági viszonyokat, mert azokat nem ismerem. Lásd az 1. pontot.

4. A brüsszelt érintő kritikákat nem én találtam ki, mert egy sereg Euroszkeptikus politikai irányzat létezik még a nyugati oldalon is. Gugli keresés.

5. A franciák ellenzik a törököket de a németek és angolok nem. A németek eltörölték a vizumot a törököknek.

6. Amióta Snowden leleplezte az Ami világra kiterjedő kémszolgálatát Putin felértékelődött morálisan. A konzervatívok értékelik a hagyományos emberi viselkedés és kultura védelmét a "Kulturális Marxisták" rombolásaival szemben, lásd a buzikat meg a "Pussy riot" kurvákat. Nem mertek volna bulizni egy mecsetben vagy zsinagógában New Yorkban. Az ortodoxok könnyű prédának látszottak de rába**tak.

7. Az oroszok barbárok de a szükséges rosszak, hogy kordában tartsák az elszabadult Soros, a feka elnök és a Maoista kommunista Barroso EU elnök "ördögi" terveit.
Ugyanaz a helyzet a jobbikkal: rohadt társaság de nélkülük az anrchista-kommunisták (Der Schwarze Block) már gyújtogatna Pesten kocsikat.

Az én személyes véleményem, hogy sem a balos nyugat sem az oroszok ideálisak de szükségesek, hogy egymást sakkban tartsák. Ebben támogatom az Orbánt.

8. Kihagytam valamit?
Múlt-kor 10 tény a Moszadról 2014.01.24 15:04:53
1. Izrael titkosszolgálata, az 1949-ben megalapított Moszad a világ egyik leghatékonyabban működő állambiztonsági szervezete, ám módszerei miatt sokan bírálják a testületet. 2. Egyes becslések szerint a Moszad világszerte jelenleg 35 ezer ügynököt irányít, ebből 20 ezer…..
okosallah 2014.01.27 02:00:27
@csi szi:
Korrektül látod a helyzetet és ehhez hozzá akarom adni Churchill 1920-ban írt essay-ét erről a kérdésről ahol a bolsevizmust szembeállította a cionizmussal.

en.wikisource.org/wiki/Zionism_versus_Bolshevism

Intelligens elemzése az "internacionalista bolsevik zsidóság és a nacionalisták közötti harcnak."
Sajnos a magyarok többsége nem rendelkezik nemzetközi ismeretekkel és nyelvtudással ezért sok mindenben "Piszkos gatyás bamba társak" maradnak (Ady E.)

Az írást nagyon ajánlom azoknak akik tudnak angolul.
okosallah 2014.01.27 02:33:36
@Tocvarek:
AZ EU elnöke Maoista Kommunista, Barroso. Igen? Nem?
Az EU parlament elnöke Marxista (Szocialista) Schulz. Igen? Nem?
A zöldek vezetője a hirhedt 68-as kommunista forradalmár, Cohn-Bendit. I? N?
C. Ashton, külpolitika, kommunista tag volt, Szocialista (Marxista) Igen? Nem?
A balodali, Marxista pártok együttesen a többséget alkotják. I? N?
Az EU +USA hivatalos politikája a "Kulturális Marxizmus" ami a következőket tartalmazza:
Multikultizmus, nemzeti állam ellenesség, család ellenesség és a homoszex terjesztése, kereszténység ellenesség, muszlim szimpátia, szólsásszabadság korlátozása a "politikailag korrekt" beszéd-törvényekkel, 3.világbeli bevándorás fokozása, feminizmus, relativizmus: minden erkölcsi norma egyenértékű, nincsenek univerzális nemzeti értékek stb.

Van ez vagy nincs ez? Igen? Nem?
okosallah 2014.01.27 03:14:38
@horrorpornó bábszínház:
Akkor mellékeld az URL-eket amelyek a témával foglalkoznak a te ízlésed szerint.
Én bedobtam az én hivatkozásomat mos te következel.
Angolul és franciául tudok kommunikálni.
Allez vous-en. Go ahead.
Mutasd be a komoly embereket. Plíz. Szil vu ple.
1000 leütés Mi a baj a Nyugattal? 2014.01.26 10:22:54
A magyar jobboldal egészének legitimációjában hagyományosan lényeges szerepe van a Nyugat sokat emlegetett hanyatlásának, a Nyugat-kritikának vagy éppen a Nyugat-ellenességnek. Pont annyira, amennyire az antiszemitizmus, a konzervativizmus, a piacellenesség, a cigányellenesség, az…..
okosallah 2014.01.26 21:32:38
@ZF2:
Sorry bro, én már 35 éve élek itt Texas mellett, Louisiana államban szóval pontosan tudom mi van itt.
Hev e nájsz déj.
okosallah 2014.01.26 22:09:32
@ZF2:
Itt van neked, sajnos angolul a texasi fegyver viselési és használati törvény.

Texas Gun Rights
An Overview of Firearms Laws in the Lone Star State
civilliberty.about.com/od/guncontrol/a/Texas-Gun-Laws.htm

Texas has a self-defense law based on the castle doctrine. The law has a “stand your ground” clause, meaning the person using physical or deadly force against an attacker does not have a duty to retreat.

Ez ciki angolul posztolni egy magyar fórumon de amikor madzsar honfitársak elkezdenek külföldi dolgokat kritizálni akkor sajnos muszáj az angol cikkelyt mellékelni.
okosallah 2014.01.26 22:40:19
@ZF2:
50 állam van 50 különféle fegyver-törvénnyel, én a texasira reagáltam mert azt vetetted fel.
Nem lehet "általánosan" beszélni az amerikai törvényekről csak egyedenként.

Mivel tudsz angolul így a figyelmedbe ajánlom a alig ismert "Stand-your-ground" önvédelmi törvényt ami 23 államban van de másokban meg nincs.

en.wikipedia.org/wiki/Stand-your-ground_law

"A stand-your-ground law is a type of self-defense law that gives individuals the right to use deadly force to defend themselves without any requirement to evade or retreat from a dangerous situation. It is law in certain jurisdictions within the United States."
Szélsőjobbos bált rendezett a Hofburgban az osztrák Szabadságpárt. A magyar média szokásához híven az egy szál mti-tudósítás alapján már megint csak addig jutott el a tájékoztatásban, hogy csatatérré változott Bécs belvárosa, vagy, idézzük, áll a bál Bécsben (értik,…..
okosallah 2014.01.26 19:43:26
@Csehszlovák Kém:
Halálosan megleptél, tutira vettem, hogy cenzurázva leszek.
Én az USA-ban élek.

Akkor lépjünk egyet előre.
Az ortodox bolsevik diktatúra (Leninista) már kritizálva lett 1920-tól kezdve, először Antonio Gramsci tól majd később az u.n. "Frankfurti Iskola" marxistától. Rájöttek, hogy a proletár nem fog "felkelni" így a polgári társadalmakat "kulturális" területen kell megdönteni.

Megszületett a "Kulturális Marxizmus" ideológiája ami ma nyugaton uralkodik.

Mit jelent:
A társadalom feldarabolása ellenséges csoportokra:
Homosex, feminizmus, kereszténység ellensség, család ellenesség, nemzeti állam ellenesség, nyitott szines bevándorlás, Izrael ellenesség, multikultizmus, "diversity", Iszlám terjesztés, "politikailag korrekt" (PC) beszéd törvények stb.

A mai nyugati vezetők többsége kommunista volt:
EU elnök Barroso Maoista kommunista, EU parlament elnöke Schulz Marxista, Cohn-Bendit 68-as forradalmár stb...

Gazdasági kérdések NEM szerepelnek a Kulturális Marxizmusban csak szociális dolgok.
A tegnap híre volt, hogy elkelt a legtekintélyesebb magyar napilap. Nem csatlakoznék azokhoz az értelmezőkhöz, akik szerint a baloldali újság hamarosan a Fidesz martaléka lesz. Sopánkodás helyett az eladók médiaszemléletére összpontosítanék.   Két német óriáscég, a…..
okosallah 2014.01.25 02:34:15
@lujo22:
Kedves vérkommunista eftásam: A wiki szerint 2011-ig volt a Szabad Nép a legnagobb pédányszámú lap.
2013 III. negyedévben 48.082 volt a pédányszám.
hu.wikipedia.org/wiki/N%C3%A9pszabads%C3%A1g

A Magyar Nemzet 2013-ban 53.550 pédányban volt kinyomtatva.
hu.wikipedia.org/wiki/Magyar_Nemzet

A két adat elég közel áll egymáshoz, igy a kommunista párt propaganda orgánumát ennyire felajnározni értelmetlen.
Különösen akkor amikor a bolsevik érzelmű lakosság a kisebbséget képviseli.
okosallah 2014.01.25 16:38:00
@Nyers Fa:
Én nem vagyok része a hazai kötélhúzásnak a bal-jobb között hanem innen az usákokból figyelem a napilapok kűzdelmét.
A nyomtatott balos sajtó tömegével bocsátja el az alkalmazottjait és már havi díjat kérnek egyes cikkek olvasásáért.
A legnagyobb szocialista újság a New York Times, az is a mexikói milliomos Carlos Slimtől kapott kölcsönből működik. (Gugli)

Itt jobbos lap nincs is -!!! - egy ami talán jobbra hajlik az a Wall Street Journal de az inkább gazdasági mint politikai.
Viszont nekik nincsenek anyagi problémáik.

Az én konklúzióm az, hogy a nyomtatott sajtó annyira pártos, annyira egy politikai csoporthoz kötött, hogy a függetlenebb internetes hírszolgálat lesz a győztes.

A hatalom erre egyre szigorúbb "politikailag korrekt" beszéd törvényeket fog hozni, hogy elhallgattassa az ellenzéket.
Nálatok ott még szuper sajtószabadság van az ittenihez képest (usákok) mert itt már abszolút cenzúra van a vezető sajtóban.
Egy nem pol.korr. szó és már repülsz is.
1978.01.01 - Debra Jensen 1978.02.01 - Janis Schmitt 1978.03.01 - Christina Smith 1978.04.01 - Pamela Jean Bryant 1978.05.01 - Kathryn Morrison 1978.06.01 - Gail Stanton 1978.07.01 - Karen Elaine Morton 1978.08.01 - Vicki Witt 1978.09.01 - Rosanne Katon 1978.10.01 - Marcy Hanson 1978.11.01…..
okosallah 2014.01.09 20:19:28
@Cukor88:
Itt láthatók a film meztelen és szeksz képei a Bing keresővel. A Googli ilyent nem mutat de a Bing igen, ha előzőleg kikapcsolod a jpbb oldalon a cenzurát.

www.bing.com/images/search?q=spartacus%20nudity&FORM=HDRSC2
okosallah 2014.01.09 23:22:33
@Az igazi Trebics:
Ugye te olyan kekeckedő troll vagy? Az amerikai Gugli általában NEM mutat szex képeket.
Forrás:
www.zdnet.com/google-com-now-censors-explicit-content-from-image-searches-7000008705/

"Google.com image search now restricts sexual or not-safe-for-work content, thanks to changes in the search engine's SafeSearch settings. However, some are calling it "censorship."

Biztosan tudsz jól angolul szóval nem kell lefordítanom. Irj a Guglinak és hülyézd le őket is.
okosallah 2014.01.09 23:32:04
@Az igazi Trebics:
Módosítok:
Újabban a "sex" kulcsszót nem blokkolja a Gugli de más egyéb szexre utaló szóra nem hoz találatot.
Forrás:
www.webpronews.com/google-images-safe-search-sex-2012-02

" Google Images Safe Search No Longer Blocks ‘Sex’
It still blocks a lot of results though"
Ez egy olyan film, amit nem lehet elégszer újranézni. Most épp azért kerítettem rá sort, mert az asszony hasonló dolgokról tanult az egyetemen (csoportdinamika, vitatkozás), így amikor elkezdte ecsetelni, mit is csináltak pontosan a gyakorlatán, rögtön rávágtam: 12 dühös ember.…..
Az amerikai egészségügyi rendszer a világ legdrágább egészségügyi rendszere miközben a mutatóik kifejezetten rosszak. Már csak ezekért is erről a számláról beszél a világ tegnap este óta. Egy srác két napig volt a sürgősségin vakbélgyulladás miatt és meg is műtötték,…..
okosallah 2013.12.31 20:53:08
@Repülős Gizi:
Nem teljesen helyes az állításod. Medicare (65-ön felüli állami TB) havi 110$-t von le a nygdijból és ezért csak a számla 80%-át fizeti. A fennmaradó 20%-ot vagy te fizeted vagy arra lehet kötni "Medigap" magán biztosítást ami havi átlagban 160$. Az a nyugdíjas akinek kezelésre van szüksége az 110+160=270$-t fizet havonta. Én is ennyit fizetek.
Merkeltől a félmeztelen aktivistákig. Nagyot fordul a világ 2014-re? Nekem: 2013 Nekem a 2013-as év legfontosabb külpolitikai eseménye Németországhoz kötődik. A szeptemberi parlamenti választásokat (sokak szerint borítékolható módon) fölényesen nyerő Angela Merkel és pártja,…..
okosallah 2013.12.29 02:13:45
@Peter_Cs:
Mit szólnának az emberek ha ti anarchisták mondjuk a Bazilikában vagy a Mátyás templomban elkezdenétek randalírozni a kereszténység ellen. Ugyanis a Pussy Riot qurvák az orosz Ortodox egyház ellen provokáltak a leghíresebb ortodox templomban. Próbáljátok meg a dohány u-i. Zsinagógában egyszer.
okosallah 2013.12.29 02:31:30
@Reszelő Aladár:
Nem kell Szaudi Arábiába menni. Ugyan az Amik finanszíroznak minden ilyen anarchista csoportot de ha egy amerikai iszlám mecsetben csinálnának balhét pillanatok alatt "Vallási gyűlölet bűne" miatt akár 10 évet is kaphatnak plusz pénzbüntetést.
"Religious Hate Crime" a bűncslekmény hivatalos neve és rengeteg példa és itélet van a neten e címszó alatt. Ugyanis minden "sima" balhét lehet súlyosbítani ha az egy védett csoport v. vallás ellen irányul a "gyűlölet" szóval.
Mivel a válogatás bejegyzések (pl. Ahogyan a madarak látják a világot vagy 20 lenyűgöző téli kép) rendkívüli népszerűségnek örvendenek a blogon, ezért mostantól igyekszem rendszeresen közzétenni ilyeneket. A mai posztban 15 lenyűgöző barlangot láthattok, amelyekről…..
okosallah 2013.12.29 02:52:26
@Bruk(lin):
A helyek szépsége és különlegessége vitathatatlan és lenyűgöző. Azonban a gyakorlott fotós szem tudja, hogy a természetben ilyen túltelített színek léte gyanús. A photoshop könnyűsége egyenesen "ráviszi" a fotóst, hogy egy picit itt-ott javítgasson a képen.
A Keleti Nyitás politikája (korábban erről itt írtunk) Magyarország válasza mindarra a világpolitikában, világgazdaságban lezajló folyamatra, amelyet a nemzetközi közösség egyre világosabban tapasztalhat. A doktrína nem egy bizonyos országgal történő kapcsolatfelvételt céloz…..
okosallah 2013.12.15 18:14:59
@Zöldkabátos:
Úgy látszik nem vetted észre azt a 180 fokos változást ami a világban létrement. Nem csak Mo-ról de Oroszországból és Kínából is kisöpörték az ortodox marxistákat akik most nyugatra költöztek és onnan nyomják a "Kulturális Marxizmust".

Gondolom Putint és a mai kinai vezetés nem azonosítod Brezsnyevvel vagy Mao-val akik tényleg kommunisták voltak.

Nem vetted észre, hogy a megmaradt magyar bolsevikok most mind EU-imádók lettek, pedig, hogy utálták a Szabad Európa rádiót és az imperialistákat. A kommunista Kón-Bendit nem Beijingben van, hanem Brüsszelben.
A POLGÁRI KONZERVATÍV PÁRT FELHÍVÁSA KÜLFÖLDÖN ÉLŐ MAGYAROKHOZ Honfitársaink! A PKP által nem egészen egy napja kiadott és az Ez a Mi Hazánk FB oldalán, illetve itt egy poszttal lejjebb is megtalálható állásfoglalásban felhívtuk a magyar kormányt a kormányzati rendszer…..
Régóta retteg a baloldal a széljobbtól, ám most néhány európai választási eredmény után a mérsékelt jobboldalon is – mind itthon, mind külföldön – egyre több az aggódó hang a szélsőjobboldali előretörés kapcsán. A hazai sajtóban…..
okosallah 2013.10.21 17:43:12
@freehckr:
A "Szocialista Internacionálé" - ban tömörült az összes Marxista párt és szervezet és közös összehangolt politikát folyatatnak az "Új Világrend" (New World Order) megvalósítására.
Az ideológiát a kommunista népbiztos (1919) Lukács György alapozta meg és ma Kulturális Marxizmus címén a Nyugat uralkodó ideológiája lett.
Kíméletlenül betiltanak minden nem neo-Marxista megnyilvánulást, még olyan szavakért is büntető eljárást indíthatnak amelyeket nem "Politikailag Korrektnek" itél a hatalom.

Tulajdonképpen az általunk már ismert Bolsevik terror újraélesztése folyik Nyugaton ahol az embereknek nincs tapasztalatuk e téren és rém naívak.
Blogunkon majd bővebben is bemutatjuk Witkin munkásságát, mai bejegyzésünk PORTFÓLIÓ rovatában pedig egy kis bepillantást nyerhettek nem mindennapi életművébe. "Joel-Peter Witkinről egyszer azt írták, hogy művészete egy rész Hieronymus Bosch, egy rész A texasi láncfűrészes mészárlás. Életének…..
okosallah 2013.10.11 21:33:30
@kisQtya:
A gugliba beírva "peter witkin photo price" sok találatot hoz fel, a minimum 2,500 USD a maximum 20.000 USD.

Amit nem értek, hogy miért van az, hogy M.o.-on mindenkinek azonnal van - főleg negatív, cikiző véleménye - anélkül, hogy előbb utána nézett volna témának a Gugliban és fogalma lenne a tényekről.
okosallah 2013.10.11 23:23:03
@vakablak:
Nekem is azért tetszenek mert nem dokumentativek a képek vagyis nincs a valóság valamilyen módon "lefényképezve" hanem egy absztrakt fantázia van kifejezve fotografikus eszközökkel. Ezt nagyban segíti a szokatlan, texturális háttér-környezet ami egy antik stílust idéz fel.

Bizonyos módon emlékeztet a történelmi "pictorial" fényképezési stilusra. Ez az 1900-as századfordulón volt divatos és ide tartoznak a "olajnyomatok" , brómolaj, guminyomás, enyvnyomás stb.
Érdemes megnézni a spanyol José Ortiz-Echagüe (1886...) képeit amit olajnyomással csinált. (Gugli.)
Azokon is vannak fantasztikus hátterek és textúrák persze a témaköre az sokkal szelídebb.
okosallah 2013.10.17 00:22:30
@kisQtya:
1. Mi köze van Witkinnek ahhoz hogy te mit csináltál 35 évvel azelőtt amikor elmentél röhögőzni a FED2-vel?

2. Ez nagyon szomorú, hogy egy felnőtt magyarnak nekem kell elmagyaráznom, hogy mi a "hermafrodita" jóllehet ott van a leírás a Wikiben és a porno portálok tele vannak tökös nők képeivel. Tanyasi vagy? -a Gugli képkeresőjét se tudod használni?

3. Miért velem vitatkozol? Irjál a manónak, hogy te biztosan tudod, hogy Witkin hazudik a könyvében mert...és írd le, hogy mit tudsz erről.

Én itt Los Angelesben ahol élek elég sokat tudok az amerikai fotóművészekről...persze nem annyit mint ti ott a Tiszaparton.
Az Európai Emberi Jogi Bíróság csütörtöki ítéletét – a bepereltetés és feljelentetés veszélyének tudatában írva mindezt – önérzetes Papcsák Ferenc bizonyára üdvözölné, mi azonban le vagyunk döbbenve. A döntés egy népszerű észt hírportál kérelme nyomán…..
okosallah 2013.10.12 17:28:01
@von Putri:
Egy kis kiegészítés: Az usa-ban a "PC" (Politikailag Korrect) iratlan beszédtörvények felülírták az Alkotmány 1. pontját ami a szólásszabadságot védelmezte.

Aki tiltott szavakat használ azt a közéletből eltávolítják miután a "rasszista" "homofób" "xenofób" és egyéb cimkékkel előbb megbélyegezték.

Ez már az egész nyugati világra kiterjedt miután a "Kulturális Marxizmus" az uralkodó ideológia az usa-ban is.
A durva őskommunista szokás helyett - amikor az ÁVÓ a sittre vágott mindenkit - az usákok az anyagi tönkrevágást alkalmazzák.
Aki megnyikkan arra rászállnak az "emberjogi" ügyvédek és "emberi jogsértésért" polgári perköltségekkel hazavágják a nyomorultat. Az anyagi csőd egyenlő értékű 25 év rabsággal a Szolzenyicin gulágján.

Putin lesz az emberiség megmentője...ki hitte volna? Vagy a kinai Csing-Csong-Guk.
Mihalik Enikőről egy csodálatos, erősen erotikus töltetű fotósorozat készült a LUI magazin novemberi számához. A magyar lány a képeken nem igazán visel semmit, maximum cipellőt és bugyit, de ezeket sem feltétlenül. A fotók igazán szemet gyönyörködtetőek lettek, Enikő pedig…..
okosallah 2013.10.12 16:47:33
@kozi001:
Ahhoz képest, hogy úgy van bemutatva és "eladva" mint a második Afrodité, a görög istennő, a csaj alkatilag hibás. Ahol a megjelenés a legfontosabb ott a tökéletes testi adottság a legfontosabb. Lógó fenék ilyen fiatalon kizáró ok.
Nem mint "nő" van kritizálva, hanem abban a szerepében amire nem alkalmas úgy ahogy kinéz.
Néha annak is van előnye, ha nem sikerül elsőre eladni az ingatlant – legalábbis nekünk, külső szemlélőknek mindenképpen. Ez történt most Annie Leibovitz esetében, aki közel egy évig hiába próbálkozott túladni New York-i házán. Most ismét piacra dobta, ráadásul új…..