Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Az igazi Vaszilíj Zajcev

0 bejegyzést írt és 115 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyszabású sajtóeseményen jártam, rengeteg újságíró és több kamera társaságában, a Liszt Ferencről elnevezett budapesti repülőtéren. Megmutatták az új terminált és a Heinemann óriás duty free shopját, amelynek egészen tisztességes a bor-, azon belül a tokajiválasztéka.…..
hogyvolt VV4 - 4X112 2011.04.08 14:45:00
Tegnap este, mikor a második pici szünet alatt kiálltam az erkélyre cigizni, azon röhögtem, lassan olyan vagyok, mint a mama. Ha ő olyideges, a küvesre áll ki. Persze nem ettől nyugszik meg, leinti az első Mártonszállásra tartó autót és leüvölti a haját az arra járó…..
Az én történetem talán nem olyan durva, mint itt az oldalon többeké. Az én közvetlen főnöknőm lassan 8 éve vezeti a cég azon részlegét, ahol 9 nő dolgozik. A korábbi nagyfőnöktől félt és utálta is, folyton harcban álltak egymással. Aztán sajnos kifúrták a régi főnököt…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.03.05 07:36:35
A kormány mostani megoldása arra emlékeztet, mint amikor a régi, hatalmas drog-dealerek le akarnak számolni az új dealerekkel. Amikor a régi maffia harcol az újjal a területért. Amikor a prostituáltak kiutálják a területekről az új lányokat. Szó sincs itt arról, hogy az…..
A kisvárdai kórházzal kapcsolatos "élményemet" írnám le. Nem rég megjelentem a nőgyógyászati szakrendelésen. Arra voltam kíváncsi, valóban terhes vagyok-e. A teszt pozitív volt. Riadt voltam, de azért boldog is. Férjnél vagyok,pedagógusként dolgozó, tisztességesen…..
hogyvolt VV4 - 4X61 2011.02.14 13:45:00
Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín…..
Vagy nagyszerű jóssal bír a Bors online divíziója, vagy elkérték az RTL időgépét, de valahonnan tudomást szereztek a tegnap esti VV Alekosz - VV Zsófi párbaj kimeneteléről. A honlapjukon megjelent cikkük kommentjeiben olvasható, hogy az írás már akkor elérhető volt a neten,…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.01.30 10:30:40
@kapiksz: Igazad van. Én továbbra sem értem, hogy ez a Laci zsírtömeg hogyan rendelkezhet doktorátussal, arra miként tett szert. Mert szókincse és megnyilvánulásai alapján a 8 osztályt tételezhető fel. Arról meg már nem is beszélek, hogy ez az ember az egészséges életmódot hirdeti, ugyanakkor teljességgel igénytelen külsővel rendelkezik.
hogyvolt VV4 - 4X39 2011.01.23 10:30:00
Hát felvirradt a nap, mikor választ kaptunk a gyötrő kérdésre, kit visz magával párbajozni az S-Modell. Én effektíve nem lepődtem meg, annak még jobban örülök, hogy Andrisról végre lecincálták a zakót, csak ne támaszkodna úgy a stúdióban, mint a sarki Hatcsöcsű (az…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.01.24 05:58:27
@MegLepke: A baj az, hogy a mi anikónk pont olyan jelzőkkel illette évánkat, amelyet, ő magára is minden további nélkül ráilleszthetünk. Szarkavaró Anikó? Az. ( Nézz meg egy-két összefoglalót! Ha nem bőg, és nem részeg, akkor intrikál. ) Kétszínű Anikó? De még mennyire! ( Klasszikus példa: sírva-zokogva vall szerelmet rácz úrnak, hogy mennyire szereti, másnap arról áradozik bent, hogy Királyt L-t mindenestől szereti. Semmittevő Anikó? Az, mert ő is bent a villában.

Egy véleményem van az ilyen anikó-zsófi-lázár úr-ráczék csoportról: összehordta a szél a szemetet.
hogyvolt VV4 - 4X38 2011.01.22 10:45:00
A nyakamat merném rá tenni, hogy Alekosz ma este Zsófit hívja ki és nem a Ruszki Válogatottat, mindegy is, szerintem a Kobratestű így is, úgy is visszamegy a Villába. Olivér és Éva biztosítják neki a folyamatos kontrollt, akkor Gigi, Laci és Zsófi az esélyesek! Így van! Alekosz…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.01.22 21:48:58
@slara: a Zsófinak nevezett organizmusnak egyetlen egy pozitívan értékelhető momentuma sem volt. Ha csak annak nem vesszük, amikor a műveltségi versenyen, a mikor volt a kiegyezés? - kérdésre átszellemült arccal így reagált: milyen kiegyezés, kivel?

Ez a személy, sem mint nő nem jöhet szóba ( durván: se segge, se mellei, e helyett valami csökevényes kinövések ), sem mint valami rohadtul érdekes és szórakoztató jelenség.

Ez az ostoba liba nevezi mindezek után a másik embert szánalmasnak. Hát, hogy a pofáján mekkora bőr van, ennek az agytrösztnek. Még azt sem tudja helyesen megítélni, hogy csak egy dolog számít, az pedig a műsor nézettsége. Ezt pedig Alekosz biztosítja.

Egyszóval szégyen a mai fiatalságra ez a Zsófinak nevezett valami.
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.01.22 21:53:54
@Trollseprű 9: akár 95 - 5 % is lehet.
hogyvolt VV4 - 4X28 2011.01.12 12:20:00
Balázs szerint már mindenki számára egyértelmű, hogy kik párbajoznak szombaton. Számomra az is, hogy őt meg ugyanaz a sztájliszt öltöztette, aki a Brokeback Mountain szereplőit, keresem az összetekert lasszót meg a lovat a háttérben. Ildikó és Éva, a párbajhősök üzenhetnek a…..
hogyvolt VV4 - 4X18 2011.01.02 13:00:00
Lilut az újévben a szokásos szürke farmerben és Star Trek díszletben láthatjuk először. És a haja, szűzmáriám. Nem szeretem a mostjöttemafodrásztól frizurákat, ez viszont a ló túloldala, az ezer éve nem voltam fodrásznál és szarrá tört a hajam az otthoni festéstől és a…..
Természetesen nem marad majd el a beígért téma (Mit tartalmazhatnak a szereplőkkel kötött szerződések?), de mivel a kommentekben felvetődött, hogy a játékosok mennyire tudatosan cselekszenek vagy – ellenkezőleg – megnyilvánulásukat mennyire a tudatalatti…..
hogyvolt VV4 - 4X15 2010.12.30 11:42:00
Kényszerű visszatérés a gyökerekhez, azaz szálas zöld tea és élesztős arcpakolás, mert kivert a ragya a kesudiótól. A stúdióban Balázs, én vagyok a soros, hihihi, a rövid felvezető szövegben a disznóvágás szó négyszer hangzik el, összefoglalásul pedig a „tehát a…..
hogyvolt VV4 - 4X11 2010.12.25 11:40:00
Na hát remélem, mindenkinek tojt a Jézuska valami olyat, amit már rég szeretett volna (meg minimum egy pizsamát is) és mindenkit úgy szeretnek, ahogyan szeretné, hogy szeressék. Történelmi pillanatokat élhetünk át együtt, először fordul elő, hogy a karácsonyt a Villában töltik…..
A rendszeres olvasóknak ismerős lehet a helyszín, ahol Fenrir története kezdődik, nem is olyan nagyon régen én írtam arról, hogy szerintem milyen rosszul van megoldva a Gilice téren a közlekedés, az elsőbbségi viszonyok szabályozása. Most kicsit másképp került elő újra ez…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.12.08 05:34:42
Tisztelt Praxis blog!   Pénteken a balesetin jártam, mert sikerült ügyesen leesnem egy létráról és eltört a jobb bokám. Mentőt hívott a feleségem, körülbelül fél óra alatt értek ide, bár nekem egy örökkévalóságnak tűnt.Ezt leszámítva a mentősök nagyon rendesek…..
A párom egyik barátja, nekem kollégám lett az iskolánk igazgatója. A feleségével nagyon jóban voltam. Az igazgató úr a fiatal kolléganőkkel intim kapcsolatba került. Voltak olyan helyzetei amikből úgy magyarázta ki magát, hogy a tantestület tagjai miatt kell rengeteget éjszaka is…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.11.01 18:26:02
@Babette_: Egyetértek veled. Borsódzik a hátam, amikor meghallom: párom így, párom úgy. Kedves levélíró! Az Ön szintjén illene tudni, hogy a cipőnek, a zokninak, a debreceninek van párja. Az embernek felesége, férje, barátja, társa van, inkább ezeket a kifejezéseket használja a jövőben!
Nos, a levélíró helyesírásán volna mit javítani!
  Néhány napja jelentették be, hogy Gyurcsány Ferenc és szokásos haknibrigádja -  Debreczeni József, Bauer Tamás, Vitányi Iván, Iványi Gábor stb. - egy konferencia keretében fogja értékelni az Orbán-kormány első száz napját. A helyszínt sokáig nem hozták…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.09.11 19:40:32
Hej, hej Iványi Gábor, csak ne tudnám, hogy milyen ember is vagy valójában! Mivel - sajnos és szerencsétlenségemre - a te kollégád voltam pár évig, így jó néhányszor utaztunk együtt. Én ismerem a másik arcodat, amelyiket rettegve rejtegetsz a kamera, ill. a nyilvánosság elől. Tudom, hogy mennyire gyűlölködő és bosszúálló ember vagy, azt is tudom rólad, hogy kompromisszum képtelen, megbocsátani nem tudó "igazhívőként" éled életed.

Tudod, amikor aljas és nemtelen módon megaláztatok engem, amikor a fizetett seggnyalóid gyűlölködés cunamiját már nem tudtam elviselni, amikor egyik-napról a másikra az utcára raktatok ki ( jól tudod Te is, hogy eltávolításom munkajogilag sem volt az rendben, gábor testvér... ), akkor, amikor életemet és gyermekeim jövőjét majdnem kettétörtétek ( ekkor komolyan megfordult fejemben az öngyilkosság ), nos ekkor jöttem rá, ekkor értettem meg, hogy mégis csak van valami alapja a zsidó embereket ért támadásoknak. Te önmagad is hirdeted, hogy félig zsidó vagy, de mégsem jár zsinagógába. Ehelyett csináltál magadnak egy saját egyházat, ahol 27 iványi rokonodat foglalkoztatod, míg a többi munkavállalódba ott rúgsz bele, ahol csak tudsz.

Neked a kábítószerfutár dél-amerikai zsidó gyerek fontosabb, mint pl. a csángó fiatalok, vagy a temerini igaztalanul meghurcolt délvidéki magyar tinik. Neked minden fontos, csak ez a föld, ez a haza, az nem. Az egyik idős lelkész kollégádat azért távolítottad-utáltátok ki a féreg, aljas és patkány seggnyalóiddal együtt, mert annak falán Nagy-Magyarország térkép lógott. Az sem számított, hogy ez az ember édesapád legjobb gyermekkori barátja volt.

gábor testvér, ahelyett, hogy elszégyellnéd magad, és szépen visszavonulnál, továbbra is kelted a feszültséget. Én veled ellentétben hiszek a Teremtőben, és hiszem azt, hogy majd előtte felelni fogsz a tetteidért. De ha majd a városunkban jársz, és találkozunk, akkor egy köpéssel jövök neked. De te annyira hitvány ember vagy, hogy talán még arra sem vagy méltó, gábor testvér...
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.09.12 07:00:19
@Anti Anyag: @countrystudy: @Tüske a köröm alatt!:

Még egyszer klaviatúrát ragadok ( többet nem szándékozom), hogy kiírjam magamból azt, amit iványi gábor kapcsán érzek. ( Szándékosan írom kisbetűvel a nevét ) Engem és családomat is majdnem tönkretettél gábor testvér, most már utólag elismerem, igen közel álltam a suicid cselekményhez. Azt terveztem, hogy elmegyek hozzád és ott gyújtom fel önmagamat. ( Hogy lássák az emberek, hogy te ki is vagy valójában ) Úgy éreztem, hogy elvesztettem mindent, amikor a pösze-selypítő-díszroma-alkoholista-saját hányadékában fetrengő kollégáiddal megerősítve ( magadtól nem voltál ugyanis ilyen bátor, hogy négyszemközt megbeszéljük ügyeinket ) inkvizíciós eljárás keretében meghurcoltatok. Útólag éreztem azt, ami a Tanu című filmben játszódik le, történetesen, hogy bármit mondtam ott neked, a te ítéleted már előre készen állt, csak azt vártad, hogy a másikat, azaz engem megsemmisítsél.

Nos, tényleg a padlóra vittetek le, de ezúton jelentem neked, a döntő ütést nem sikerült bevinned, nem győztél le, talpra álltam, felegyenesedtem. És most már tudom, hogy a magad fajta embereket el kell kerülnöm.

Bevallom, én sokáig hittem benned, iványi gábor, de úgyis mondhatnám, évekig engem is megvezettél.

gábor testvér! Hogy is volt az, amikor az egyik vidéki gyülekezetedben idős asszonyok neked szegezték a kérdést ( akkor is roma konfliktus miatt éppen Sajóbábonyból tértél vissza, bár oda sem hívott senki ) , hogy " miért kellett Szögi Lajost meggyilkolni? " Én ott voltam, hallottam a választ tőled, amely azonnal, zsigerből jött: " Azért, mert elütötte a kislányt ... " Ezt mondtad iványi gábor ott mindenki előtt, le sem tagadhatod. Tudod, ebben a pillanatban hullt le szemem elől a lepel, ekkor értettem meg, hogy ki is vagy te. Ott döbbentem rá, hogy te teljességgel képtelen vagy magadat beleélni, belegondolni az áldozat ( Szögi Lajos családjáról beszélek, nehogy roma barátaidra gondolj véletlenül is, gábor testvér ... ) családjának helyébe. Legalább csak egy pillanatig elmerengtél volna azon, hogy mit érezhetett szerencsétlen Szögi Lajos, amikor a nyakán ugráltak, mit érezhettek a lányaid, akik mindezt végignézték, de te - jól tudom ezt - ilyet nem tettél.

Amikor így nyilvánultál meg, akkor megszakadt bennem valami veled kapcsán. Onnan már csak utálattal és undorral tudtalak szemlélni.

De hát sorolhatnám napestig azokat a kijelentéseidet, dolgaidat, amelyre egyáltalán nem lehetsz büszke, de nem teszem. Miért gyűlölködjek permanensen, ahogy azt a te tisztelt családod ( lehet,ezt látják tőled ) teszi, miért utáljam engesztelhetetlenül, azt aki másképp gondolkodik? Nem akarok a nyomdokaiban járni, gábor testvér...

Végül, amikor híre ment, hogy mit csináltatok velem, akkor több tucat embertől kaptam levelet, azzal, hogy ők is iványi gábor áldozatai. Nem én voltam az első ebben a sorban, és valószínűleg nem is az utolsó. Őszintén sajnálom azokat, akik ezután következnek.
Még egy ilyen pici országban is, mint a miénk, csodálatos dolog az emberek sokszínűsége, érdekes dolgok sülnek ki belőle, ha két különböző kultúra találkozik. Ez történt Jó estét esetében is, aki valami előemberrel futott össze két áruház parkolójának…..
 Levélírónk a napokban bolti lopáson ért és azonnal rendőrségi fodgába került tinédzserekkel történtekből kiindulva elemzi a kialakult helyzetet. Elsősorban a sajtó hozzáállását nehezményezi, a bolti lopást, mint a tinédzserkor természetes velejáróját feltüntetni,…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.09.05 11:37:26
@bm613: " ... Ha lesz gyerekem, nem fog ilyet csinálni, mert úgy lesz nevelve, hogy ne tegye... "

Tipikus naív felfogás. Vigyázz az ilyen kijelentésekkel! A pedagógia tanárom azzal a hasonlattal élt egykoron, hogy a nevelés olyan egy gyümölcstermesztés, amelynek sosem lehet látni a teljes végeredményét. Azaz az ember elvégzési a vadhajtások metszését, rendszeresen öntözi, gondozza, óvja és ápolja a csemetét, de az csak a végén derül ki, hogy a gyümölcs fogyasztható-e, avagy megromlott. Sok olyan családot ismerek, ahol a gyermek valóban a legjobb nevelést kapta, és mégis felnőtt korában az élete ezért-azért kisiklott.

Ezért mondom Neked, óvatosan bánjál az ilyen kijelentésekkel! Veszélyes dolog előre hangoztatni ilyen szólamokat, hogy majd én, így meg úgy. De majd úgyis rájössz magadtól ...
Na jó, valójában Gábor csak tanítóként nevezi az önkéntes rendőröket a levelében, de esetünkben egy hölgyről van szó vagy legalábbis valami olyasmiről, ezért lett a címben tanítónéni. Különben meg önkéntes rendőrnő is lehetett volna akár.Először a korábbi szemetelős…..
Ha az út szélén egy robogó van eldöntve letámasztva, mellette pedig a fűben fekszik a gazdája, akkor normális esetben gyanúsnak kellene lennie, hogy minden oké-e vele. Abdul elmondása szerint viszont az autósok rá se hederítettek, ha mégis, akkor a bámészkodáson kívül mást nem…..
Kedves Terror blog!   Örülök, hogy megtaláltalak titeket, remélem tudtok segíteni. 16 éves lány vagyok,gimnáziumba járok.   Első munkahelyemen töltöm az időmet idén nyáron diákmunka kertében. Persze már tavaly is dolgoztam, de csak kisegítettem egy rokonunknál, szóval…..
Meg kell, hogy állapítsam, mindig van lejjebb. Persze a történetben szereplőhöz hasonló nyuggerek is megérik a pénzüket, Von Schwarz érthető módon ezesetben nem a piroson átsétálás miatt akadt ki és írt levelet. Múlt szombat 13:00 körül nyugodtan sétálgatok a Teréz krt-on,…..
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.07.31 20:29:27
@Sztávrosz_: én is állást olvastam először.
Az igazi Vaszilíj Zajcev 2010.08.01 09:49:38
@Aabroncs: Neked vannak szüleid? Milyen a kapcsolatod velük?