Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Léna a démon

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor ugye ott tartottunk, hogy Dávid visszatért a Bayani törzshöz, ahol ő volt az egyetlen, aki nem találkozhatott a hozzátartozójával, hisz a szerkesztők nem sejthették ,hogy ő fog visszatérni a holtak szigetéről. És nincs az a last minute jegy, amivel időben a Fülöp-szigetekre lehetett volna…..
Léna a démon 2018.11.09 20:40:00
@jóképűkirály: Szerintem az lett volna korrekt, ha 7re csökkentik vagy azt mondjak, ok, mindketten ujra kezditek, es akinek 10 perc múlva több van, az nyer. De annyira csökkenteni, ami már valakinek megvolt utólag, az szerintem nem teljesen korrekt.
Léna a démon 2018.11.09 20:45:48
@oh..my..gosh!: Mélyen egyetértek!
Léna a démon 2018.11.09 20:48:07
@jóképűkirály: Te így látod, én nem. Allergiás vagyok a nyulkáljunk bele a játékokba a közepén baszkodásokra. Tőlem még most is rakhatnák :)
  Na, Béláim az úrban, az van, hogy az RTL megkérdezte, hogy nem akarok-e hetente beszélgetni a Survivor szereplőivel/alkotóival, ők meg ezt felvennék, ha már ilyen szépen összegyűlünk heti rendszerességgel, én meg mondtam, hogy ja, miért ne. Tavaly volt egy évadértékelő kibeszélő, azt szerette a…..
A tegnapi dráma utórezgéseiből kapunk még egy kicsit a pofánkba, mert azt már megtanulhattuk, hogy ez a Survivor nem az a Survivor, itt édenhotel van, meg aranyretyó, meg kétnaponta lakoma, hogy a megannyi beteljesült és beteljesületlen szerelmi szálat már ne is említsem. Kezdünk most a…..
hogyvolt Survivor 3x21 - Cetlik 2017.09.26 11:00:00
Mandirigmán indítunk, Barbi enyimavilág testtartással bámul a messzeségbe, és arra gondol, hogyha ő meg Zoli nincsenek itt, akkor nem Adri esik ki, és ez a gondolat megmelengeti kicsiny szívét, mert azért milyen jó is az, amikor az ember azt hiszi, hogy ő rángatja a madzagokat az…..
Léna a démon 2017.09.26 15:58:30
@bimbambusz: De bizony o az :) Es azt hiszi, hogy most is ott van, nem a Survivorben :D
Törzsi tanács után vagyunk, durva vót, mondják, szegény Geri, teszik hozzá, Hasselhoff unokája meg rázza a fejit, nem köll engem sajnálni, de azt ne tessék várni, hogy majd megszakadjak feladatokban, nem, nem. Ez nem a legjobb taktika, de sértettség > ész, vettem, nem is hibáztatom a 21 napos…..
Mint mindig, most is a védettségi játék utáni önfaszszopásba átcsapó örömfesztivál, illetve a másik oldalon a búval történő megbaszódás van premier plánéba tolva. Buwayáéknál az a plusz öröm oka, hogy bebizonyították, vagy ahogy Pumped Gabo mondaná, odatették a…..
Léna a démon 2017.09.13 14:56:48
@kisbutters: Eloszor nekem is az volt a tippem, de a csajok bikiniben, Iliasz meg felso nelkul van. A versenyeken kotelezo verseny ruci van rajtuk, a sracok nem is szurkolnak. Szerintem ez privat buli.
Ott állunk a dombtetőn, és várjuk az újraosztást, amit Feri egy olyan biccsplíz fejjel konstatál, hogy ihaj, a paliból sugárzik a beleszarás, ő MEGOLDJA bazdmeg, MINDENÜTT. Klau be van szarva, Tamás meg nem ért semmit. Na, osztás. Ja, hogy Bencus mondja, ki merre? És nem húznak? Ó, akkor ez csak egy…..
Léna a démon 2017.09.12 20:52:12
@csillagporszem: Oke, ebben van valami :D De mar annyira szerencsetlenek es benak, hogy nekik es nekunk is jobb lenne, ha ez az uccso holnap nagyon hamar eljonne!
Léna a démon 2017.09.12 20:55:27
@Biriksz_Krokiksz!: Pont ezert vagyok en is ennyire duhos. Mert ha ez egy elso probalkozas lenne, akkor okes. De basszus, tenyleg nem volt egyetlen egy szerki sem, aki vegignezte az elso 34 evadot???? Vagy legalabb az utolos parat. Nem annyira nehez melo ez. Gyakorlatilag csak le kellett volna koppintani, azt csokolom. De nem. Az RTL oda van az ex pornos, szerelmi haromszog, agressziv barom vonalert, ahogy valaki mar elottem irta is. Csokolom, ez nem a Valo Vilag! Nem hittem volna, hogy az Exek az edenben utan meg lesz szarabb iden, de lett.