Regisztráció Blogot indítok
Adatok
onixbeata

2 bejegyzést írt és 162 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Levi's őszi kollekciójához a reklám fotók egy börtön falai között készültek. A képeket az 1920-as és '50-es évek közötti börtön-világ inspirálta.Furcsa elgondolás, ugyanakkor a képek elég jól sikerültek...
Update: újabb képek! Cameron Diaz-ról a V magazin számára 80-as évekbeli rosszlányos-Madonnás stílusban készítettek fotósorozatot. Természetesen a címlapon is Cameron pózol. ..
A Mango nyári fürdőruhái a legjobb jóindulattal sem mondhatóak ötletesnek, fantáziadúsnak. Bevallom, nem igazán keltette fel az érdeklődésemet. Az utolsó sor fürdőruháitól pedig olyan érzésem lett, mintha visszamentünk volna a 80-as évekbe.  ..
Júniusban Beyonce két címlapon is: a Maire Claire-ben és a német Glamour-ban is szerepel.Csak egy kérdés merült fel bennem, a képeket nézegetve: hova lettek a combjai? Sajnos a választ is tudom...A tovább után képek a Maire Claire-ből...
onixbeata 2009.05.11 09:26:41
@Scala: A közhelyeket eredetileg azért nevezték "közhelynek" mert közismert, mindenki által elfogadott érvényes igazságnak tartották őket (locus comunnis). Sok igazság van bennük, amitől még elcsépeltek. Amit írtál nem hallottam korábban, de sok szempontból igaznak tűnik, ha az ismert szülő-gyermek kapcsolatokat nézem.

onixbeata 2009.05.12 15:25:07
@ctwmn: te tudod, hogy miként éled meg azt a sírást, de ez alap esetben jót jelent, a tisztulás, gyógyulás kezdete, jele,szóval ez önmagában egyáltalán nem szól a pszichológus ellen, sőt. Még 2006 folyamán kb. egy évet jártam pszichiáterhez (anyám halála utáni depresszió miatt), nekem sokat segítettek a beszélgetések, pedig nem emlékszem olyan találkozásra, ahol nem bőgtem volna el magam (na jó, kivéve a legutolsót).
onixbeata 2009.05.12 22:31:36
@Scala: A sírás nem feltétlenül jelent megkönnyebbülést, sokféle érzelem kötődhet hozzá. Én is érzem néha megalázónak a sírást (iszonyat könnyen meg tudok bántódni, sajnos), de egy pszichoterápián belül alapesetben (hangsúlyozom ismét, hogy alapesetben, minden bizonnyal vannak kivételek) a sírás jót jelent. A traumatikus élmények feldolgozásával foglalkozó elméletek szerint fontos, hogy a felidézett fájdalmas emlékekhez valamiféle érzelemmel viszonyuljunk, azaz a gyógyuláshoz nem elégséges a tárgyilagos, önmagadtól elidegenítő beszédmód, szükséges egyfajta érzelemteli viszonyulás és ez bizony gyakran sírást jelent.

Anyám halála után kb. egy évvel mentem el pszichiáterhez, amikor már olyan tüneteim voltak, hogy kb. egy hónap telt el úgy, hogy nem voltam képes másfél órát sem aludni egyfolytában. Gyakorlatilag napi 3-4 óra alvással vegetáltam míg a párom el nem rángatott orvoshoz.
Peaches Geldof népszerűsíti a Miss Ultimo színes, mintás fehérneműit. Azt figyeltem meg, hogy Peaches nem az a pálcika modell, sőt nem is különösebben vékony, sokkal inkább egy formás, normális testalkatú csaj. Jó néha ilyen modellekkel is találkozni, főleg, hogy valóban jól…..
onixbeata 2009.05.12 15:19:37
@Hattori Hanzo: :DDD
örülök, hogy még ilyen is van...
Sandra Bullock szerintem még sosem került posztba itt a blogon. Nagy valószínűséggel az lehet az oka, hogy ki nem állhatom a csajt. A kinézetével semmi bajom, bár nem tartom különösebben szépnek (ez nem egyenlő azzal, hogy csúnya!), szóval helyes, de nem túl különleges.Ami miatt…..
Heidi Klum ezúttal a német (milyen meglepő) Vogue címlapján szerepel majd, a magazin júniusi számában. A fotót Francesco Carrozzini készítette. ..
onixbeata 2009.05.11 20:01:29
Natalia Vodianova, aki az angol Vogue júniusi számának címlapján meztelenül látható, bizony a magazin belső lapjain sem visel több ruhát... A tovább után a címlap, emlékeztetőül. ..
onixbeata 2009.05.10 23:02:57
@cocothrash: Nem szenvedély dolga, csak most éppen ebben a témában "képzem" magam. Mindent olvasok, de kevés az időm, legtöbb témában egyáltalán nincs eredeti véleményem, tényleges mondandóm, általában egyetértek az előttem szólókkal vagy valamelyikükkel, ezért csak akkor írok, ha valami tényleg kikivánkozik.

@Hattori Hanzo: Hát igen, na ezzel nagyobbrészt nem értek egyet. Az általad felvázolt motivációt a lap részéről meg tudom érteni, az anyuka részéről kevésbé. Én büszkén vállalom a mellemet, a testemet, de eszem ágában sincs újságban mutogatni. A gyermeket persze úgy kell nevelni, hogy ki tudjon állni önmagáért és ne omoljon össze lehetőleg semmitől, de én személy szerint nem tenném ki a gyerekemet egy ilyen élménynek. Továbbá arra sem okítanám, hogy a bunkó osztálytárs anyjára tegyen megjegyzéseket, hacsak az osztálytárs anyukája is nem virított címlapon, mert az mégiscsak más kategória...
De én elismerem, hogy kifejezetten konzervatív neveltetést kaptam (de nem Mo-n, szóval ne keverjük az itteni konzervatívizmussal), értékrendem is sok szempontból az, ezért is dobtam fel a témát, mert érdekel, hogy itt milyen ennek a megítélése.

onixbeata 2009.05.11 08:50:28
@Hattori Hanzo: Nem feltétlenül tartom jó megoldásnak a bunkóságot a bunkókkal szemben, sőt egyáltalán nem, nem kell lealacsonyodni a bunkók szintjére csak azért, mert ők ott vannak, akkor az ignorálás már sokkal jobb. A gyerekek bunkóságtól függetlenül nem gonoszak, de kegyetlenek tudnak lenni, mert egy csomó társadalmi gátlás, később kialakuló óvatosság, tapintat még nem működik bennük és ez elég természetes is, szerintem.
A konzervatív nevelés nem országfüggő természetesen, csak itt már volt olyan élményem, hogy úgy néztek rám, mikor ez kiderült, mintha magam lennék egyszemélyben sötét középkor meg a fasiszta jobboldal (nem politizálok Strange, bocs, csak azt próbálom mondani, hogy ehhez a fogalomhoz itt sok előítélet tapad).

@Scala: Engem leginkább azért zavar ez a nagy meztelen magamutogatás mert az a benyomásom, hogy a puszta húsáru szintjére fokozza le a nőket. És számomra ebben nincs semmi eredeti, figyelemfelhívó, érdekes, sokkal inkább az az üzenete, hogy az illető is beszállt a nagy húsiparba.
onixbeata 2009.05.11 09:45:35
@The Strange: Köszi :)
Kissé megkésve de én is gratulálnék az eljövendő házasságkötéshez! Szívből örülök és minden jót kívánok! Jó házasságban élni a legjobb felállás szerintem, szóval, csupa jókat!
Kim Kardashian igazi csöcsibaba ebben az overallban - dögös, de nem áll neki igazán jól: elsősorban azt hangsúlyozza, amit nem kellene, másodsorban túl hosszú és túl kivágott. Kevesebb több lenne, és attól még maradhatna szexi.5/10 ..
Eléggé nagy vihart kavart (persze a jó értelemben) a juharszirupos kúra, sokan érdeklődtetek iránta, úgyhogy én is utánanéztem egy kicsit, hátha találok olyan információkat, amelyet még nem írtak le a kedves kommentezők.A juharszirupos diéta - egyébként nem szeretem ezt a szót…..
Valaki elmagyarázhatná a megújulással próbálkozó Pamela Andersonnak, hogy attól, hogy felvesz egy kinyúlt-kifakult pólót meg egy szandált, még nem lesz felöltözve... Arról, hogy mennyire előnytelen neki ez a gönc, nem is beszélve.Gemma Artertonnal sem vagyok elégedett. Cuki az…..
Masha Novoselova az áprilisi angol Harper's Bazaar címlaplánya és egyúttal egy hosszú képsorozatot is leközöl a magazin az orosz modellről. Napfény, pálmafák, és egy borzalmas frizura.....
Gisele Bündchen lesz a Vanity Fair májusi címlaplánya. Gisele változatlanul szép és szexi. ..
onixbeata 2009.03.31 21:31:54
@Scala: @saffron: egyetértek. amúgy, állítólag az agyunk a legerősebb erogén zóna, ha azt nem ingerlődik, akkor a legszebb test és a legtökéletesebb technika sem ér semmit.

Apropos, rabszolgaanyag, épp tegnapelőtt magyaráztam a házasságkötés előtt álló hugomnak, hogy az én életemben két férfi volt, akit nem tudtam megszelidíteni, betörni, akik fölött nem tudtam uralkodni és csak ezt a kettőt szerettem szerelemmel. Az egyik a férjem :)
Madonna 3 évvel ezelőtt már örökbefogadott egy kisfiút, David Bandát (itt vannak képek róla), most pedig egy újabb afrikai gyermeket - ezúttal egy kislányt adoptál. A kislány - Mercy James - Malawiból származik, 3 éves, és meghaltak a szülei. Remélem boldog élete lesz Madonna…..
onixbeata 2009.03.30 22:36:16
@saffron:
:D
onixbeata 2009.03.31 00:03:34
@magyarhangja: nagyon egyetértek, főleg, ami az olcsó népszerűséget és a majomszeretetet illeti.

ha valakinek sok pénze van, érdemes lenne pl. megnézni, hogy miért is lesz sok gyerek árva. van olyan, hogy a szülők olyan szegények, hogy még az alapvető létminimumot sem tudják biztosítani a gyermeküknek. Csaba atya árvaházában pl. nagyon sok olyan gyerek van, akiket ideiglenesen fogadtak be, abban a reményben, hogy a szülők majd képesek lesznek talpra állni és visszafogadni a gyermeküket.
Hogyan reklámozzunk hamburgert? Például Padma Lakshmival (indiai modell, Salman Rushdie 3. felesége). Azt hiszem ez elég meggyőző, még én is megkívántam, pedig nem szoktam hamburgert enni...  ..
onixbeata 2009.03.30 12:54:27
www.dailymail.co.uk/femail/article-1145576/Salman-Rushdie--meeting-minds-says-foot-girlfriend-Pia-Glenn-insists-hes-foot-ten.html
Izlések és pofonok, ugyebár, de bár nem különösebben szimpatikus nekem, el kell mondanom, hogy Padma ennél fényévekkel szebb volt. Ez a nő a szemöldökével és ótvar műmellével engem inkább egy transzvesztitára emlékeztet.
onixbeata 2009.03.30 18:27:40
Csecsebecse Pletykaanyu 2009.03.25 13:28:00
Indiai, pontosabban Bollywood Barbie-t dob piacra a Mattel. Az új babát Aishwarya Rai színésznőről, egykori szépségkirálynőről, a L'Oreal egyik reklámarcáról mintázzák. A tündöklően zöld szemű, sötét hajú baba valószínűleg majd csak Indiában lesz kapható, ám a korábbi…..
Eddig csak a címlapot láthattuk (itt), most azonban vannak már képek a magazinból is. Vogue Paris, április, Scarlett Johannson :) ..
onixbeata 2009.03.30 14:01:57
@Scala: Lehet, lehet :)
De már annyit hallottam tőled, hogy gondolkodom rajta, hogy rám férne egy méregtelenítés... Kissé nyúzott vagyok az utóbbi időben és bár ez leginkább annak köszönhető, hogy kb. egy éve aludtam utoljára 5 órát egyfolytában, de ezen most nem tudok segíteni, szóval marad(na) a méregtelenítés... Mit javasolsz?
Méghozzá a Mixte magazin áprilisi számának címlapján. ..