Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SimonEszter

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lifeblog IT'S KARANTÉN TIME! 2020.03.21 16:04:18
Magyarországon is tombol a korona vírus. Mindenki erről beszél. Az is akit érdekel, és az is akit nem. Aki csak teheti (és jobban teszi ha megteheti) otthon marad, home-offie-ban dolgozik, pihen, kitakarítja a házat, vagy elővesz egy könyvet. Bosszantó, hogy mindezt főleg az idősek védelmében…..
Lifeblog GLUTÉNMENTES Brownie 2020.01.17 19:31:41
Biztos sokan hallottatok már különböző diétákról, étkezési szokásokról, egészséges életmódokról. Jómagam is glutén és cukormentes étkezem már egy ideje, noha az első két posztból, talán nem erre lehet következtetni. :)  Ezentúl egészséges, és különböző allergénektől mentes recepteket fogok…..
Azt hiszem abban sokan egyet érthetünk, hogy kevés jobb dolog van egy frissen sült, ropogós, meleg házikenyérnél... Arról nem is beszélve, hogy néha talán már kissé unalmassá vált a sima bolti kenyér. Horvátországi nyaralásunk során, azonban találtunk egy mennyei kenyeret, amit elhatároztam, hogy…..
Csípős reggelek, széltől susogó fák, őszi bakancs, és tökfaragás... Mi sem jellemezhetné jobban az őszt, mint ezek a szavak? Megvan... Az ALMÁS PITE!   Azt hiszem, nem mondok újat azzal, hogy az almás pitét (majdnem) mindenki imádja. Általában tipikusan ez az a sütemény, amit Nagymamáink…..