Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbánék Moszkva fele menekülnek!

0 bejegyzést írt és 548 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly augusztus végén Orbán Viktor kormányfő horvátországi nyaralását megszakítva ellátogatott Rómába az Keresztény Törvényhozók Nemzetközi Hálózata nevű szervezet éves találkozójára és pártelnöki minőségében találkozott az olasz ellenzék egyik vezető politikusával, Giorgia Melonival. A…..
Nehéz lenne vitatni, hogy a 2022-es parlamenti választások végkimenetele alapjaiban határozza meg Magyarország politikai, szellemi, gazdasági, sőt kulturális jövőjét is. A tét tehát hatalmas, amivel tisztában vannak ellenzéki és kormányzati oldalon is. Az év végén és az idei esztendő elején tett…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2022.01.04 00:33:05
@atomic power 1986DucaDuca: "Egy renkívüli helyzetben pillanatok alatt lehet és kell döntést változtatni, ha a körülmények megváltoznak. Ez nem hiba, hanem erény! "

Igen, hatalmas erénye Orbán gazdádnak, hogy 2010-ig teli szájjal szidta az oroszokat, majd egy éjszaka alatt a döntését megváltoztatta és azóta teli szájjal szopja Putyint,
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2022.01.04 11:31:09
@atomic power 1986DucaDuca: "Nekem volt gyerekszobám, kaptam jó nevelést. "

Neked csak cseléd szobád volt, aztán ott tanítottak be arra, hogy az uraságodat az utolsó leheletedig szolgálni kell. Különben nem lesz lecsó az asztalon, éhen halsz. Hát akkor szolgáld tovább Orbán gazdádat, mert nélküle csak éhenhalni tudsz.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2022.01.04 11:34:39
@Tapi2021: "A mostani kormány az ország és a nemzet érdekeit nézi, "

Látom megjlött az újabb fizetett fideszkomcsi troll. Te Putyin csicska, Mészáros Lőrinc, Tiborc meg a titkos svájci offshore számlák a NER milliárdokkal, nem nemzeti érdek!
Még a választaskor kapott krumplid se nemzeti érdek, hanem az igénytelen hülyék megvásárlására költött közpénz.
A baloldali előválasztáson Dobrev Klárát az óbudaiak közel kétharmada utasította el, Kiss László ezért pánikszerűen a fák közé menekül és zöld demokratává igyekszik maszkírozni magát. A saját választóiknak szervezett előválasztás egyértelműen bebizonyította, hogy még a baloldali óbudaiak sem kérnek…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.12.01 22:44:07
@apro_marosan_petergabor:

Te ÁVÓS fideSSes, Orbánod jövőre az elszámoltatás elől merre fog menekülni? Moszkvába, Rijadba, Brüsszelbe?
Orbán Viktor politikája a folyamatos terjeszkedésre épül, így a legnagyobb félelme az, hogy védekezésre kényszerítik. Mivel jelenleg több tényező is akadályozza az expanzióját politikai és gazdasági téren, mindenképpen változtatni szeretne ezen a helyzeten. Erre utal, hogy több befolyást akar…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.09.12 21:25:55
@atomic power 1986DucaDuca: "t van egy hamis statisztika a teljes munkaidős, egyedülálló munkavállaló éves nettó keresetéről, gyermek nélkül, átlagos bért keresve "

A mocskos fideSS rabszolgatörvénynek hála ma már 5%-kal többet keresnek az emberek mint két éve, igaz, ezért 30%-kal többet kell dolgoznuk! Kitörölheted tehát a hamisított statisztikáival a seggedet.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.09.12 21:30:49
@CSOKKI MÁLNA:

A Financial Times már többször megírta, hogy Orbanisztán gazdasápolitikája egy diktatórikusan centralizált kleptokrácia. Ezekben az országoknak csak ideig-óráig működnek a statisztikai bűvész mutatványok, utána a versenyképtelenség miatt úgy összedőlnek, mint a Kádár rendszer. Financial Times, a legkomolyabb gazdasági szaklap, örülök, hogy ezt el ismerted.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.09.12 21:32:51
@MAXVAL_birca geci:

Mire odaérnél Bulgáriába, a putyini jólétben már rég éhen is halt ez a fideszes bulgár pedofil birka.
A hangzatos szólamairól elhíresült Orbán-kormány közel 10 éves tündöklése után lecseréli a Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát a közintézmények falain az Alaptörvény preambulumaként ismert Nemzeti Hitvallásra (NEHI). Mielőtt feltennénk magunknak a belülről önkéntelenül is feltörő kérdést: „Épp ez a…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.08.06 13:06:07
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: "Tehát Orbán Soros-ügynök"

Soros, Putyin és Netanjahu ügynök. Soros már rég nem pénzeli őt, ezért annyira ideges Orbán a Sorosra.

Igaz Putyin már neked se fizet a troll munkádért, mert annyira sikertelen vagy, hogy csak kidobott pénz lenne az ablakon. Ráadásul mivel az imádott illiberrált Putyin országod gazdaságilag romokban van, így oda kell minden rubel nem pedig beléd, az elmebeteg bulgár birkába.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.08.06 16:46:20
@6.Lenin: "Nem azt kérdeztem, hogy Orbán szerintetek mit is baszott el,: Ti miként tennétek ezt helyre, és kikkel?"

Vén kádári munkásőr komcsikám: Kötéllacával tennénk a fideszeseket helyre, Kötéllaca módszerével.

Ezzel igazán elégedett lehetsz, hiszen továbbra is minden fideszesen fog haladni!
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.08.06 16:49:14
@6.Lenin: "De mitől lenne jobb a nyugat seggét nyalni? Mikor is segítettek rajtunk?"

Te szellemi kretén, nézz már Mészáros pöcsi, meg a Tiborc meg a többi Orbán stróman bankszámlájára, aztán utána utána ugassad azzal a birka agyaddal, hogy a Nyugat az soha nem segít a magyarokon!
Úgy látszik a magyar történelemből valahogy nem akar kiveszni ez a tipikus "vannak még egyenlőbbek" felfogás. Bármi történhet, a Fideszes politikus valahogy mindig jól jár. Beütött a krach, devizahitelesek így, devizahitelesek úgy, valahogy csak a Fideszes politikusok jártak jól a devizahiteles…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.06.30 23:42:29
@nemecsekerno_007: "A külföldön dolgozók befizetései is hiányoznak, "

Nem baj te kis mindhalálig Orbán szolga, egy nap majd rájössz, hogy neked Orbán meg Matolcsy 2010-ben pontosan ezt a Tündérmesét szánta.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.06.30 23:44:56
@a nagy hohohorgász: "De normális ember nem akarja leváltani ezeket a szarokat, még szarabbra!!!!! Beszoptuk, ennyi. És erről csak mi tehetünk!!! "

Nem is ti, a mindhalálig Orbán cselédek fogjátok leváltani Orbánt, hanem a szavazók kétharmada. Ezt is beszoptad.
A 2013-ban elindított Stipendium Hungaricum a Kormány által a „keleti és déli nyitás” külpolitikája jegyében alapított ösztöndíjprogram, melynek keretében egyre növekvő számú hallgató érkezhet magyar egyetemekre. Meglepő módon a legtöbben a 10,5 millió lakosú Jordán Hásimita Királyságból tanultak…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.06.30 18:43:28
@nemecsekerno_007: "Ez, hogy jön ide. Úgy esetleg, hogy a tehetségeket elszívják, a hülyék meg maradnak nekünk"

Erre te vagy itt a legjobb példa.
Ezt hívják kétharmadnak!
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.06.30 23:35:22
@nemecsekerno_007:

Mi van illibbantkám, a kétharmadnyi cselédosztályod ugye hogy nem tudja előre vinni az országot? Mert ahhoz ugyebár iskolázottabb rétegek kellenek?! Hát ezért nyivákolsz a libarókért, hogy maradjanak Orbanisztánban, mert különben maradtok a jól megszokott alulfejlett dzsentri sorsotokban. De akkor mit őrjöngtök ti minden nap a liberók ellen te szadomazohista?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.06.30 23:36:50
@nemecsekerno_007:

Az Orbánod meg birka tartásból doktorált. Te vagy a megmondhatója, hogy van neki elég állatja!
A KARD Ne osszatok orbánképet 2021.04.11 12:26:50
A címben írt mondat természetesen az ellenzékieknek szól. Az, hogy a fideszesek a főnökük képét osztják, szívük joga, abba nyilván nem fogok beleszólni. Ami viszont nagyon bosszantó, hogy az ellenzékiek nem jönnek rá, hogy csapdában vannak és kijönni sem hajlandók belőle. A poszt tehát az…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.04.12 21:40:41
@midnight coder: "s Orbán ismét nyerne vagy 20 évet."

Ha 2022-es választási eredmény utáni egy percen belül rakétasebességgel indítják be a felcsúti reptérröl a moszkvai különgépét, akko igen.

Ha a menekülés nem jön össze neki, aki 20 hónapon belül a teljes fidess vezérkar és az összes NER kegyeltjeik a fegyházban lesznek.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.04.12 21:44:33
@ulpius66:

A te orbán gazdádat Putyin irányítja. Ez viszont tény, nem úgy mint a hozzád hasonló primitív agyhalottak Sorossal való bérrettegtetése. Mi kérdésed van tehát még te bolsi hazaáruló csökevény?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.04.12 21:47:29
@megamovieboy:

Nekem elég csak két program: a fidessesek fegyházba vágása. És a teljes rokonságuktól vagyonelkobzás. Aki ezt hirdeti, arra szavazok.
Mottó: “A bosszú az egyik legmélyebben gyökerező ösztönünk. A történelem során tengernyi vér folyt el és számtalan élet ment tönkre abbéli törekvéseinkben, hogy kiegyenlítsük a számlát – még akkor is, ha semmi jó nem származhatott belőle.”Dan Ariely Fekete-Győr András és a majdani igazságtétel…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.03.29 11:31:46
@MEDVE1978: "Mindenesetre egy ilyen módon és arányban megosztott társadalomban a lehető legrosszabb dolog lenne, ha valaki a politikai erőszak felé fordulna."

Mi köze a kettönek egymáshoz? Pont fordítva van: a hatalmon ülö gengszterek a végletekig mernek lopni, csalni, hazudni mert a nép be van hiszterizálva és egymást aprítják, ahelyett, hogy azt a pár vezér gengstert csukatnák le életfogytiglan fegyházba. Ebböl aztán mindenki megtanulná, hogy mi a jogállam rendje.

Teljesen egyértelmü, hogy amely társadalomban a politkus bünözésnek nincsen következménye onnan minden értelmes, becsületes ember elmenekül. Ami marad, azt össze lehet adni, hogy mire tudja vinni a világban.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.03.29 13:41:23
@MEDVE1978: "hogy most egy brutális tőkekoncentráció, média és nagyvállalatok állnának mögötte. "

Be lehet azt seperc alatt államostani! Akár ingyen is. Felajánlasz például Lölönek tanúvédelmet és cserébe odadja neked az összes cégét ingyen. Úgyse ért egyikhez sem, azt se tudja, hogy mennyi cég van a nevén. Milyen farnkó lenne már, ha holnaptól az állam kezében összpontosulna a GDP 10-20%-a és nem Lölö kezében. Illetve végsösoron Orbán magánszámláján.
Blogom első és legnépszerűbb posztjában bemutattam, hogy hogyan érdemes szavazni a parlamenti választáson. Felvetődik a kérdés: miért van szükség taktikázásra? Miért nem lehet olyan választási rendszert csinálni, ahol mindenki akkor adja le a számára leghasznosabb szavazatot, ha az őszinte véleménye…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.03.14 00:34:27
@AZ A BAJ...HOGY BE SE JÖNNEK:

Pont úgy mint 2019-ben a Tarlós ellen a budapesti ÖK választáson.

Ha egy csöpp eszed lenne inkább loholnál az orosz nagykövetségre vizumért mielőtt késő lenne és már csak Bulgária fele menekülhetnél.
És most jöjjön egy zárójeles megjegyzés.:(Annak dacára szemétség, hogy a Klubrádió alapjáraton nem volt független, nem volt baloldali, nem volt kiegyensúlyozott, és nem volt ennek a rendszernek és a korábbi kiszolgáltatottainak hang[adó]ja. Az utóbbi pár évben nyomokban voltak már szabályt erősítő…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.02.15 19:24:32
@Veszéjben a lyogállamiság !: "A piac már nem tudta eltartani, "

Na te apróagyú bértroll, ha csak az élhetne meg Magyarországon amit a piac el tud tartani, akkor fidess oldalon a média birodalom üresen kongana, még egy kör email se lenne benne, annyira nincs igény fos fake news terjesztésekre.

Az Álhír TV, az origo meg a halom állami csöcsön életben tartott iliebernyák fosmédia úgy zúgna a levesbe, mint ahogy te fogsz jövöre kizúgni a bértroll állásodból a fidess bukás után.

Igaz, rád a piacnak legalább van igénye, 6 osztályt végzett kukásokat mindig vesznek fel.
Péntekre virradóra az idei tél legbarátságtalanabb időjárását tapasztalhatjuk, ugyanis benézett a hőmérő több helyen is minusz húsz alá. Hasonlóan hideg volt '45-ben, amikor is a magyar és német csapatok nekiindultak a budai hegyeknek, hogy Kesztölc mellett elérjék a német vonalakat. A nekiinduló…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.02.15 09:42:19
@fkv.115:

te akkora nagy történelmi kanmukat írsz, hogy arra még Habony Árpi is irigykedne!
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.02.15 10:15:51
@Galerida:

Uncsi a betanított szöveged te fidesses bértroll. Ráadásul a fent megnevezettek le se fedik az Orbánt utálók széles körét és sokféle igényeit. De ha az az élre állnak, akkor arra mindenképpen jók, hogy eltüntessék a Fidesst a térképről, ahogy azt Biden csinálja a Trumppal és az ő elmebeteg illibbant rendszerének minden maradványával.
  Annak ellenére, hogy nem dördült el startpisztoly, a tegnapi nappal kezdetét vette a fedett pályás, 2021. okt. 23-ig tartó atlétikai versengés, melynek győztese az ellenzék miniszterelnökjelöltje és Orbán Viktor várható kihívója lesz a 2022-es parlamenti választáson. Hogy ez most egy vegyes…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.28 10:09:05
@Kivlov:

Orbánnak ha vér volna a pucájában, kiállna a (volt) szavazó elé és elmondaná, hogy
- a Fidesznek már csak a neve fiatal és demokrata és szövetség. Ehyett egy elöregedett diktátor egyeduralmi szerve
- a párt a polgári, nemzeti és európai vonaltól olyan messze van, mint alekosz az agysebészettől
- igazából egy Putyin csicska illibbant valami az egész
- és hogy csak a pénz és a hatalom a lényeg, mert 12 év ellenzékiség után nincs újabb 12 év ellenzékiségben, most kell mindent megszállni és lerabolni
A hatalomba visszatérő washingtoni elit szerint Trump veresége a demokrácia diadalának világos bizonyítéka a populizmus felett. Amennyiben megvizsgáljuk, hogy a trumpizmus sikerének hátterében milyen tényezők álltak, akkor viszont azt láthatjuk, hogy a populizmust még korai lenne temetni...
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.26 18:35:07
@midnightcoder2: "Amúgy az amcsiknál most a balliberálisok győztek a liberálisok felett. De sokba fog ez kerülni még az amcsiknak. "

A te elmegyógyászati kezelésed még többe kerülne. Amerika tehát nyert vele, hogy nem náluk születtél.
A cím nyilvánvalóan fikció. Nincs épeszű politikus, aki nyertes helyzetből –márpedig minden ellenzéki híreszteléssel szemben a Fidesz abban van – kiengedné a kezéből a győzelmet. Nyilván a jelenlegi kormánypárt is mindent meg fog tenni, hogy a soron következő parlamenti választást is megnyerje. Az…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.26 01:01:28
@apro_marosan_petergabor:

köszönjük te hírhedt fideszes bértroll a hosszú zokogásodat az USA legelmebetegebb és legközveszélyesebb exelnöke után, az egész világ viszont felállva ünnepli Biden gyözelmét Trump diktátor felett. Még Orbánod is gyorsan kinyalta Biden seggét. Bár kinyalt ö már minden segget, csak hasznot hozzon neki.

Az meg külön öröm, hogy az elmebeteg illiberált Trump elvtársatoknak Biden már most kiirtja minden nyomát az amerikai történelemböl, szerintem pár hét alatt végezni is fog.

Orbán gazdád is így fog járni 2022-ben, csak ott még gyorsabban kell majd cselekedni, mielött felülne még a moszkvai gépre.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.26 01:07:23
@apro_marosan_petergabor:

Te vagy akkora deformált tudatú, hogy még a Gajdost is ki tudnád túrni a Hír Tv állandó bérretegö és konteo-bolond föbohóci tisztségéböl!

Te olyan jól nyomod az agyhalottakra írt fideszes propgandát, hogy már a saját fideszmarcista elvtársaidra jelentesz veszelyt, akik viszont ebböl élnek és nem kérnek a konkurenciából, nehogy elvegyék a munkájukat!
Miközben a COVID járvány második hulláma lassan túljutott a tetőpontján, az egészségügyben dolgozók továbbra is teljes bizonytalanságban várják, hogy mi lesz velük. Mintha megállt volna az idő, 17 évvel ezelőtt ugyanitt tartottunk, amint a gondola.hu akkori cikkének címéből is látható. Igaz, akkor…..
Lesz-e polgárháború az USA-ban? Tudom, a cím több mint provokatív. A realitást meg sem közelíti. Azonban nem 2017-et írunk, hanem 2021-et. És tudom, most, a jelenben is nagyon nehéz elhinni, hogy ez egyáltalán kérdés lehet. Elképzelhetetlen lenne, ha nem lennénk túl a Capitolium ostromán, ha nem…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.12 21:19:43
@Illiberális ahogy Kossuth Lajos mondta:

Ha a te illiberált fajtádat is kiirtaná a polgárháború, akkor én se ellenezném ha kirobbanna.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2021.01.12 21:30:11
@nincs1agy:

Nana ne plagizálj te fideSS bértroll, a tudományos megállapítás úgy szól, hogy A fidess birkáknál ostobább lény nincs a világon. Ráadásul ezt saját magatok bizonyítjátok reggeldélbeneste: kétmillió Soros konteo hivő fidessbirka képes elhinni, hogy ez a 90 éves nyugger irányítja a világot. Kétmillió fidessbirka retteg a nap 24 órájában a migráncstól, még az utcára se mernek kimenni, miközben migráncsot az életükben nem láttak még. Kétmillió fidessbirka képzeli magáról, hogy a világ boldogabbik fele azért él jólétben, mert a magyarokat mindig elnyomták, kizsákmányolták és ettől megy nekik jobban.
Tejószagú ég, aki nálatok fidessbirkáknál nagyobb állatot tud mutatni, annak azt az Univerzumon kívül kell keresni.
Kezd egyre szánalmasabbá válni a magyar külgazdasági és külügyminiszter. Mivel jachtozásával kapcsolatban érdemi válaszokra nem méltatja a sajtó munkatársait, az ősi fideszes műsort adja elő minden egyes megszólalásában. A mindig magabiztos Szijjártó Péter most azzal szembesül, hogy saját…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.27 08:45:57
@GyMasa: "Jobban csinálja, amit a te ellenzéki kis barátaid meg szarabbul.
Ez az igazság, hiába nyavajogsz itt rajta!
Ha Magyarországon a népnek erre van szüksége, akkor EBBEN kell jobbnak lenni, hogy legyőzd a fideszt!"

Ny nyüszíts Orbán seggnyaló, csak te vagy párt rabszolga én nem. Amit a te Orbánod jobban csinál az az, amire minden szélsőfasiszta bérretegtető párt taktikája: a társadalom legostobább népségeit megtalálni, azokat felhergelni a világ ellen, ráadásul nem létező (gy.k. FAKE NEWS) dolgok alapján. Ezt a Orbánod tökélyre fejlesztette, minden nap szabadságharc van neki valaki ellen, Kubatovnak meg mind a kétmillió magyarbirka neve megvan a listáján, akihez szól az elmebeteg diktátorod ömleménye.

Azzal is nagyon tévedsz, hogy abban kell jobbnak lenni, hogy titket barmokat majd más még jobban be fog bérrettegtetni és akkor ti majd mentek és szavaztok másra. Titeket ostoba fajankókat nem fokozni kell a bérretegében és a világ utálatában, mert a következő lépés már az lenne, hogy atombombát dobtok a világra. Nem, titeket vagy civilizálni kellene, vagy a gyerekeiteknek, unokáítoknak kell titeket zárni a spájzba a választás napján. Nálatok ugyanis az ész már rég nem müködik, ti az agyhalált választották egész életetekre, így a civilizálhatóság már rég kiesett a megoldások közül.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.27 09:02:08
@apro_marosan_petergabor:

Egy biztos, a magyar gazdaság az EU-ban a legrosszabbull működik, a gazdasági zuhanás világrekord. Rengeteget romlottak a munkanélküliségi mutatók, de még ezek is hamisítottak.
Egészségügyi oldalról tömegek haltak bele a COVID-ba, világrekorder vagyunk a fertőzöttek és elhalálozottak arányszámával.
Orbán egyszemélyi irányítása tehát nemzethalál, ebben Szíjjártó is benne van. Neki is jár majd az elszámolás. Sok oldalról meg lett erősítve: nagyon sok összefonódása van a NER maffiával, sokat vett le magának az asztalról. Alábecsültek a legendák arról, mennyibe kerül egy ilyen, mondjuk 1 hetes nyaralás egy motoros yachton, az Adrián. Ez a kategória, egy személyre bontva néhány tízezer dollár, de NER haveroknak ingyen. Ezt Szíjjártó megengedheti magának, de a milliónyi NER szavazó kisember soha az életében.
Nem tudjuk, fizetett-e? S ha nem, mert egy NER uraság minek fizessen a NER kiválasztott oligarchának, elfogadhat-e, egy baráti meghívást mint Borkai?
Meghívhatom-e Szíjjártót egy NER baráti vacsorára mert meghálálom neki, hogy közbeszerzést nyertem? Meg.
Szíjártó jutalmazhatja ezt a NER barátságot egy megrendeléssel? Hát ez a minimum!
Ki lehet-e mutatni a kettő között összefüggést? Csak azt lehet kimutatni!
Aki olyan rettenetesen sötét hogy ezt se érti, azzal nincs miről beszélni.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.27 09:12:29
@GyMasa:

Szegénykém, nagyon megvisel téged az Orbánért való őrületed, dehát magadnak kerested ezt a sorsot.

Ha kicsit tájékozottabb lennél, akkor tudnád, hogy a "Zárjátok el a nagymamát a szavazás napján" nevezetü bemondás Olaszországból származik, mert már ott is uncsi volt egy új generációnak, hogy azok döntsék el a választást, akik a leghülyébbek a világ megértésében. És nem Mussolini idejéből van ez a mondás, hanem vagy 5 évvel ezelőttről.

Ami pedig a mindennapi illiberált dühöngéseiteket, utálataitokat illeti a világ és más emberek iránt, ahhoz elég három szót az eszedbe juttatni: Soros, migráns, Brüsszel! Ja és persze: Liberális!
Ezzel kész is van a szavazólapotok.
Ez volt miniszterelnökünk emlékműavató beszédének vezérgondolata. Évek óta mondja, hogy a Nyugat hanyatlik, mi bezzeg; most továbblépett kicsit. Azt is hozzátette, hogy Nyugat-Európa — szigorúan ideértve pl. a Vatikánt is — lemondott a keresztény értékekről, mi bezzeg nem. Mert a keresztény értékek…..
Elért eddigi csúcspontjára a kormány cinizmusa azzal az állítással, hogy Szijjártó Péter külügyminiszter nyaralása Magyarország negyedik leggazdagabb emberének jachtján magánügy. A kormánytagok rongyrázása finoman szólva sem elszigetelt jelenség a magyar közéletben, ám a munka hősének nevezni azt,…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.21 08:37:03
@apro_marosan_petergabor: "Ahogyan OV 45 óta a legjobb minisztrelnök,úgy Szijjártó a legjobb külügyminiszter. "

hahaha, látom megjött A NAP HÜYÉJE!

Fidióta ez is, mi más is lehetne???
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.21 08:46:21
@Rodney_2: "Ha rólad megy egy levél az adóhatóságnak, hogy a barátod tulajdonába álló hajón nyaralsz, akkor az adóhatóság szerinted mit fog csinálni?? "

köszönjük te nulla IQ-s illiberált majom, hogy beismerted, hogy Szargyártó és a NER maffiózó HAVEROK! Eddig is tudtuk, de ez egy fontos vallomás volt!
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.21 08:52:08
@Ekrü:

te mint a Kádár rendszerből megmaradt gyári gépszalagos proletariátus fogalmad sincs arról, hogy a piacgazdasagban minden MAGÁN és ÁLLAMI cégben előírás, hogy mekkora maximális értékü ajándékot fogadhat el a kuncsafttól. Ennek az értéke 10 ezer forint körül van átlagban. Efelett a cég úgy tekinti, hogy az ajándék kísérlet az alkalmazottjának a megkenésére.

Ha most neked ezek után nem sikerül összerakni a Szargyártó Petyád korrupciós indexét, akkor küldök neked egy 8 éves gyereket, aki ezt helyetted kiszámolja.
A július végi uborkaszezonban jelent meg a Magyar Nemzeti Bank idei versenyképességi jelentése, amely meglepő őszinteséggel veszi sorra több szektor, köztük az oktatás és az egészségügy problémáit. A jelentés többek között Magyarország nemzetközi versenyképességi rangsorokban elfoglalt helyét is…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.20 19:30:07
@MAXVAL bircaman közíró:

A bulgár búvóhelyed már rég utolsó a listán, a ruszki hazád eggyel előtte van, Orbanisztánod meg a ruszkik előtt eggyel. Egész Európa meg elöttetek.
A belorusz szavazólapon valójában csak két jelölt neve szerepelt: Lukasenko-ra vagy Lukasenka-ra lehetett szavazni, kinek melyik dialektus volt a szimpatikusabb. Ennek most már vége, kiütközött a vezérelvű rendszerek Achilles-sarka, az a helyzet, amikor a diktátor vagy kvázi-diktátor egy idő után…..
A putyini rendszer nem egy ördögi elme zseniális agyszüleménye, hanem a körülményekre adott reakciókból épülő torzszülött. Az utóbbi egy-két évben több fontos könyv is megjelent magyarul a putyini Oroszországról. 2018-ban érkezett a 2006-ban meggyilkolt orosz újságírónő, Anna Politovszkaja Orosz…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.18 14:08:13
@nincs1agy:

A putyini és minden dikttatórikus rendszer kiépülésének két alapeleme van: a parancsot végrehajtó udvari felszopó banda és a primitív népség, amelyik erre a torzszülött rendszerre szavaz. Te (meg akárhány nicked) egymagadban valósítod meg ezt a kretén fajtát, ILlibscigané:))))
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.18 15:33:53
@MAXVAL bircaman közíró:

jaja te közismert elmebeteg, ha a ruszki hazádban nem rabló-diktatúra rendszer lenne hanem liberális demokrácia, akkor a szerencsétlen ruszkija tényleg nagyon boldogtalan lenne, hogy a putyini havi 400 euró helyett nyugati 2400 eurót keres.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.18 16:42:46
@MAXVAL bircaman közíró:

köszi te közismert bulgár elmebeteg, hogy elismerted, hogy a ruszki illibant diktatúra a világ nyomor szintjén levő országokkal van egy szinten. Ezzel mindent elmondtál arról, hogy az orosz hazádból miért is menekülnek tömegével az emberek, viszont a ruszki lepratelepedre semmilyen európai nem menekül. Kivéve a bukott illiberált diktátorokat mint Janukovics, Lukasenko, meg majd Orbán. Bár lehet, hogy ő az arabokhoz fog menekülni.
Orbán Viktor korábban is bizonyította már, hogy külföldi elvbarátait nem hagyja az út szélén, sőt, ha nagy a baj, akár menedéket is nyújt számukra. Annak a lehetősége persze kicsi, hogy a volt észak-macedón miniszterelnök után a belarusz elnök is nálunk talál menedéket, ha netán elűzi saját népe…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.08.16 23:29:39
@Ekrü: "Nem látom azt a fene nagy felháborodást amiről az Index napok óta cikkezik.Nekem ezekből az adatokból az jön le,hogy vagy 3000 hőzöngő aki képtelen belenyugodni a vereségbe ezért csinálja a cirkuszt,mindezt az európai szoci-liberálisok uszítására."

A magadfajta Orbán cseléd nem lát mást, mint amit Takonyárpi parancsba kiad neki, hogy mit lásson. Egyébként mi meg benned A NAP HÜLYÉJÉT látjuk!
A rémisztő áprilisi gazdasági adatok mellé magabiztosan költekező kormány képe társul a napokban. Ezt is inkább a központi propaganda stratégiájának kell tekintenünk, mint véletlen egybeesésnek. Orbán Viktor ugyanis igyekszik bebizonyítani a kételkedő magyarok számára: a gazdasági erőnk lehetővé…..
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.06.07 10:50:05
@MACISAJT:

Pont a héten remegett orbán diktátor kollegája Lukasenko azon, hogy az ő illiberális rendszere ellen nem lesz ám Majdan! Orbán gazdáddal ti is rendre azon fostok, hogy nehogy már a nép a saját lábára álljon és kivágja a haralomból a te Putyin felszopó bérenc Orbánodat és akkor sebtiben Moszkvába kelljen menekülnötök. Illetve te nem is tudnál menekülni mert a diktátorok rendre csak magukat mentették, a cselédnépet hátrahagyták, mert a hasznos hülye kinek kellene már az emigrációban?
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.06.07 10:57:06
@MACISAJT:

A 2012-es év fake newsodhoz meg annyit, hogy a félnótás Matolcsi annyira elkúrta a gazdaságot, hogy majd 3% - os visszesés lett az ő 4%- os növekedési handabandájával szemben, a költségvetést meg évközben 6- szor módosította megszorításokkal, hogy tartani tudja a hiánycélt, csak hogy az EU ne vonja el a támogatásokat. Orbán tehát az IMF megszorításokat önerejéből jóval túlszárnyalta.
Orbánék Moszkva fele menekülnek! 2020.06.07 11:02:51
@nemecsekerno_007:

Ennek a népnek a szellemi képességéről az orbáni kétharmad mindent elmond. Ezek után nem kell ide már semmiféle Pisa teszt meg EU gazdasági rangsor, az eredménytelenségi bizonyítványt a kétharmad birkalény önmagában igazolja