Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szeged.liberty

1 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tényleg ne! Nekem ez az új nyugdíjrendszer nagyon tetszik. Nem, hülye leszek visszalépni az államiba, inkább “társadalmon kívüli” leszek, ahogy Matolcsy megfogalmazta, egy fekete bárány. Megtartom magamnak a 10%-ot, befektetem, és majd abból tengetem nyugdíjas éveimet -…..
szeged.liberty 2010.11.25 22:22:28
@papamaci1:
a válságot a II. vh kitörése, az hadiipar megrendelése, a munkanélküliség megszűnése és vagy 50 millió ember halála oldotta meg. nem szeretnék töri órát tartani, de olvass utána, hogy seggre ült pl az Usa a 30-as évek második felében, amikor az eladósodott állam húzta vissza a magához térő gazdaságot.
Bármilyen Lenovo gépról legyen szó, a http://www.lenovo.com/support oldalról beszerezhető a driver hozzá.A saját gépedhez való megfelelő drivereket két úton találhatod meg, vagy kiválasztod a legördülő menüből a géped típusát, vagy beírod a keresőbe a géped modellszámát.A…..
Republicator Autózunk, vaze? 2008.06.09 17:18:00
Gőzerővel építünk autópályákat, gyorsforgalmi és főútvonalakat, miközben megállíthatatlanul nőnek az üzemanyagárak, és egyes vélemények (pl. olajcsúcs-elmélet) szerint nem is fognak már nagyon megállni. Ráadásul még az aszfalthoz is kell az a fránya olaj, attól olyan…..
álság van, de tényleg. Van nekünk egy államunk, csak nem látjuk. Vannak nekünk törvényeink, csak nem tudunk róluk. Falun meg cigánybűnözés, lincselés, önbíráskodás, gárdázás megyen. Lassan úgy járunk, mint az egyszerű szibériai halász, akitől megkérdezték a funkcik,…..
Paranoid Android 346-344 2008.06.07 21:43:44
  Mi van? Ennyi tetűt kurkásztak egymás hajában? Na most ezt én nem értem. Ezúttal mindkét oldal álküldöttei, fantomszavazói távol maradtak, leszámítva azt a matematikailag érdekes 3 érvénytelen szavazatot. És ki a fene érti ezeket a szadeszes küldötteket?Az elmúlt…..
Republicator A középiskolákról 2008.05.16 05:31:00
egtisztelő feladatot kaptam a Republicator árnyékkormányának miniszterelnökétől. Az oktatási minisztérium közigazgatási államtitkáraként segíthetek kidolgozni a kormány oktatáspolitikáját. (Azt nem tudjátok, hogy juthatok hozzá a költségtérítésemhez? :) ) Mivel…..
Republicator Külügyminisztérium 2008.05.19 05:10:00
isztelt Miniszterelnök Úr! isztelt Miniszterek! isztelt Látogatók! A magyar külügyminisztérium munkáját az alábbi két lényeges területen keresztül szeretném vázolni. A határon túli magyarok, szomszédpolitika A Magyar Köztársaság alapvető célja, hogy jó kapcsolatban…..
árcám a lehető leggyorsabban egyeztet a pénzügyminisztériummal az egykulcsos 29%-os adórendszer, illetve a családi adózás bevezetéséről. Kedvezmények szinte minden területen leállítva. Kivétel ez alól a családra vonatkozóak, illetve a hazai kis és középvállalkozások…..
Igen tisztelt Árnyékkormány, tisztelt Miniszterelnök úr! Bár a sport kérdéseivel inkább csak közvetetten foglalkoztam az elmúlt években, úgy gondolom, hogy kapcsolataim és a témában szerzett tapasztalataim birtokában hasznos tagja tudok lenni a kormánynak. A magyar sport…..
épünk fiainak első igazi találkozása a társadalommal az általános iskola, itt szerzi első élményeit is innen szerzi az iskolák kapcsán, szóval a terület igen fontos. Ráadásul kívánja a változtatásokat is. Az első és legfontosabb dolog, ami viszont az egész oktatási…..
Tiszteletem mindenkinek. Rorgosh vagyok, és engem kértek fel a Nemzetvédelmi Miniszteri posztra, melynek nagy örömmel teszek eleget.   int az látható, feladatköröm bővült, hatásköröm alá kerültek a más államok tevékenységével kapcsolatos titkosszolgálatok is.…..
Republicator Oktatásügy 2008.05.09 23:00:00
Tisztelt polgárok!Candy vagyok, a globálszar blog szerkesztője, én képviselem a roskadozó oktatásunk megreformálására indult mozgalmat.Szerintem közületek is elég sokan szenvedtek az elmúlt években az elhibázott oktatáspolitikától, gondolok itt akár a Pokorni-féle húsz, majd…..